Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
18911131419

Komentáře

• @Jay Myslím, že o tom víc diskutovat smysl nemá. To nevyřešíme. Jen jsem si myslel, že jsem to přehlédl a někdo to ví.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @haladdin Pokud dráčci nebudou bojovat proti Chodcům, tak jsou zbyteční. Protože Daenerys je radši zavře a pak brečí.
  • @haladdin V seriálu ale Euron ukáže jeho "big cock", a draci se díky tomu přidají na jeho stranu.
  • @p1e9t9r2 A jak víme, tak řetězy jim jen uškodili... Takže nejlepší je bude rovnou zabít, aby náhodou nespapali nějakého nebohého človíčka.
  • upraveno 16. června 2016
    @AviaRa Jak jim uškodili? Targaryeni je takhle měli a bez problému (jenom si je pozabíjeli během občanské války a vymstilo se jim to během vzbouření města, kdy pro lidi bylo snadnější zabít draka na řetězu než na volno). Inak zmínky z knihy sem nepatří, ale tam je zmíněno, jak poslední draci vymřeli a proč.
  • upraveno 16. června 2016
    Tady už se to zvrhlo v obhajování nájezdu Dvaceti dobrých mužů? :D
    Hlavně ta jejich "zimní" výbava a kamufláž. :D Tím se myslí tak Ramsayho halenka, co tak rád nosí? :D

Co se vůbec stalo s Kailinskou držbou? Proč tam nemají Boltoni posádku?
    Nechce se mně věřit, že si tam Malíček jen tak přijel. Tak blbí nejsou ani v seriálu.

Draci jsou jasní. Ty zkrotí Euron svým velkým pé.. víte čím. I am Euron Greyjoy. I am big cock.
  • není možnost, že tu držbu nemají obsazenou? Víme že reedové jsou věrni starkům, tak tam je možností spousta
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • Neviem či sa to tu ešte rieši, lebo čítam komentáre od začiatku a som len na strane 7.
    1.) Havrany vedeli v minulosti hovoriť a doručovali správy "ústne". Časom sa ich schopnosť vytratila a doručujú správy písomne, ale stačí im povedať kam majú letieť a oni cieľ nájdu. Pravdepodobne dostávajú hodiny zemepisu :-) Je to vysvetlené v prvej knihe, keď sa to vysvetľuje deťom na Zimohrade
    2.) Sansa mala prvú svadbu v septe a druhú pred stromom. Podľa náboženskej logiky je obrad v cudzej viere neplatný :-)
    Asi tak
  • 3.) Sansa ako kráľovrahyňa je severu ukradnutá. To že kohosi možno zabila v KL ich nemôže vzrušovať. Ich kráľom bol Rob a Jofry bol incestný bastard ako to každému poslal Stanis
  • Chcela som tým povedať, že keď som katolík a pod hrozbou ma zosobášia v napr. šítskom obrade, tak pre mňa a ostatných katolíkov môžem vyhlásiť obrad za neplatný lebo som bola donútená k nejakému obradu ktorý je celkom mimo a duchovne pre mňa nič neznamená. Alebo ako kebyže sa s partnerom postavím k jazierku a pred desiatimi kamošmi si sľúbime nehynúcu lásku a vyhlásime sa za manželov. Myslím že by to úrady ťažko akceptovali :-) Podľa tejto logiky môžu severania pozerať na Sansin vynútený sobáš v septe ako na neplatný a Tirion môže tvrdiť že Sansin vynútený sobáš pred stromom s Boltom je tiež neplatný. Podľa mňa záleží na Sanse ako sa k tomu postaví, ako to ona cíti a samozrejme záleží na autorovi čo mu viac vyhovuje :-) Je to jeho kniha a môže si to zdôvodniť ako chce :-)
  • Rozhovor s Tommenem. :-)
    http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/game-thrones-star-weighs-king-902663
    Každopádně aktuální kurz na to, že umře jako další v řadě (bráno z main castu) je 1:6. Horší kurz už má jenom Loras a Ramsay.
  • @Velbloud Tak jeho smrt je jasná od té doby co známe co cercei řekla ta stařena zatím se vše vyplnilo
  • @Leci Sansin sobas v septe plati. Aj Ned si vzal Catelyn v septe, ocividne to uznavaju aj na severe.
  • @undefined: O tom se nepřu, ale ta sázka spočívá v tom, že další v řadě.
  • @Svetlana
    Asi ano. Pokud byla svadba v Řekotočí, v domově nevěsty, asi ani nebyla jiná možnost
  • @Svetlana Na druhú stranu by sa tu dalo argumentovať že nedošlo k naplneniu manželstva. V seriáli to Sansa asi ťažko dokáže, ale možno má potvrdenie o panenstve od mistra, ak ju Boltonovci dali pred sobášom vyšetriť. Tým by vyhlásili predchádzajúci sobáš za neplatný a DD nám to v nejakej ďalšej spomienkovej scéne naservírujú ako bonus :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.