Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1308309311313314394

Komentáře

• sakra nejsme ze stejný rodiny ? :D taky nám tetička vyprávěla příběhy třeba o tom jak ve městě řádí masový vrah a co všechno lidem provádí :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já mám rád atmosféru, zajímavou zápletku, případně když jde o situaci, která nějak vyžaduje od lidí ukázat, co v nich je. Co se týče té atmosféry, tak nedávno jsme tu probírali The VVitch, ta se mi líbila hodně. Na druhou stranu různé ty rozparovačky a masakry obsahujícípartu týnejdžrů na chatě/v lese a podobné voloviny vyloženě nesnáším, to jsou horory maximálně tak tím, jakou demenci postav předvádějí :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Montezuma3 jednou jsem koukal u kamaráda ja khraje F.E.A.R a při jedný lekačce jsem začal pišteť jak holka :D jeho děda přišel do pokoje a na jeho sestru: Proč tady tak křičíš ? :D ještě dobrá byla Penumbra
    Pokud jde o hry, tak víc než jiné mi nervy pocuchala herní The Thing (a film vlastně pořád považuju za nejlepší horor) a pak Metro 2033, to bylo místy docela psycho.
  • @flanker.27 Metro podle mne horor není ale atmosféra je teda úžásná to jo
    a první Dead Space je supr
  • upraveno 7. června 2016
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @flanker.27 Jo Metro 2033 a List Light je dobrý. Trochu očekávám, že na letošní E3 bude oznámena trojka. Ještě si pamatuji jako malej Blair Witch. Tam se dalo chodit po lese s detektorem na duchy a ten tomu dával pořádný grády. Něco jako když v Alien Isolation chodíte s tím detektorem pohybu.
    @Dreamer To bych ještě přidal Ty druhé. Pád do tmy je asi jediný čistě "ženský film", který jsem kdy ocenil :)
  • Co se týká hororů, nemáte někdo nějaký seznam těch starých, amerických - rozbije se auto, jste nuceni přespat se skupinou přátel v opuštěném domě a pak se probudí zombíci, kteří vás chtějí sníst? :D Dávali to když jsem byl malý, na nově tuším. Koukal jsem na to vždy u nás na chalupě, starý vrzající barák, krucifix na zdi, další krucifix se stříbrnými svícny na skříni, všude obrázky svatý trojice. Teda možná mě to úplně změní názor na ty filmy, ale i tak bych se rád kouknul :)
  • @sfik Hory mají oči, ale to neodpovídá úplně.
  • @Everett_Young: No, tak to je druhý názor na Apokalypse... a zatím Sansa inkasovala recenze 0:2... :o)
    @sfik A co Evil Dead I+II?
    Mimochodem, z téhle kategorie doporučím spíš Dog Soldiers, žádní vřískající týnejdžři, ale parta paragánů, která neprodává kůži lacino a když dojde na nejhorší, rozdá si to se smečkou vlkodlaků obléhající jejich chatrný přístřešek hezky na férovku :)

• Hororová hra se mi líbí Until Dawn, atmosféra - check, lekačky - check, dobrý příběh - check.
    Bohužel je PS4 exclusive, takže jsem ji prožila pouze prostřednictvím "let's play" na youtube =D
    @Everett_Young Ostatně stejně jako Psí vojáky :)
  • upraveno 8. června 2016
  • upraveno 8. června 2016
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @flanker.27 Tak Evil Dead jako ukázku fungujících hororových klišé doporučuju taky. A taky pár let starou Chatu v horách, to je taky fajn.

Viděla jsem ale na YT pár gameplayů hororových her a musím říct, že ty jsou daleko nekompromisnější a atmosféričtější než drtivá většina filmové produkce. Jsem i celkem ráda, že počítačové hry si v posledních tak pěti deseti letech získávají uznání i po příběhové stránce, kde si ty nejlepší hry nemají s hollywoodskou produkcí co vyčítat. A týká se to víc žánrů, třeba i posledního Uncharted.
  • Mimochodem dokoukal tu někdo kromě mě první sérii Ash vs Evil Dead? Je to hodně mezi Evil Dead 2 a Army of Darkness. Místy hodně vtipné, jindy zase dost hororová atmosféra.
  • @Everett_Young Dokoukala jsem to. Fajn chuťovka, ale konec mě trochu zklamal.
    @Everett_Young Bohužel neznám.
  • @Gepeto Ano, to je přesně ona =D
    Taky se mi na ní líbí, že máš šanci nechat všechny postavy přežít, stejně jako můžou všechny umřít.
  • warcraft 6/10
    upraveno 12. června 2016
    Tak jsem viděl Warcrafta, paní Müllerová. No, není to vyslovená tragédie,a le Duncan Jones ve mně vzbuzoval větší naděje. Čekání na epické fantasy od doby trilogie Pána prstenů stále trvá. Samozřejmě pár drobnějších dobrých věcí vzniklo, ale jakmile dojde na větší měřítko, aby byl člověk rád za něco aspoň průměrného.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Tyrion Lannister Ako hráča by ma však potešila len jediná scéna: Khadgar pôjde zoslať nejaký namakaný spell a zistí, že mu došla Mana :D Je tam čosi také? Ak nie, tak to ani ovca nezachráni.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.