!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
1216217219221222243

Komentáře

• BenjiBenji so much universe, so little time
    Pls, začněte rozebírat to, že Bronn je ve skutečnosti Targaryen, protože pojmenoval svého syna Tyrion a že Sam je dědic trůnu, protože má Euron pásku. :spike:
    Vichry zimy musí přijít co nejdřív, tohle začíná být nemoc.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jen že je to stejně pravděpodobné, jako většina blbostí, které se tady stále častěji objevují. Lidi už nejsou schopní přemýšlet nad dějem a místo toho soutěží o to, kdo napíše větší kravinu.
  • upraveno 31. května 2016
    @Nevada pri GRRM nikdy nevieš :-)kým nevydá knihu, je to z našej strany stále len mlátenie prázdnej slamy a čo je pravda, a čo nezmysel sa dozvieme až keď si to prečítame...ale súhlasím, že mnohé "teórie" postrádajú logický základ
  • SagartSagart Amo ergo sum
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Nevada hejze ale tak aspon sme postupili z fazy: opakovanie tych istych teorii dookola na cim novsi clen fora tym sialenejsia teoria.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Sagart hej a asi by to bolo opakovanie sialenych teorii
    @Edem A co čtvrtý level :twisted: :twisted: :twisted:
  • Štvrtou métou by mohlo byť linkovanie diania v ASOIAF na dianie vo svete a opačne. A piatu si už viete odvodiť na základe predchádzajúcich. Opravdu zajímavá je ovšem šestka - ASOIAF je realita a my žijem v... Eh, špatný fandom. :-D
  • Já nechápu jak v někom ta "železná špína" může vzbuzovat byť jen minimum sympatií..vč. Eurona.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Magister_Peditum Myslíš Ašu? :D

@sfik Souhlas, doufám, že ať už vyhraje kdokoliv, tak tu sebranku pošle tam kam patří. Do Síní Potopeného boha. Začít by mohl Stannis, upřímně doufám v to, že se ve Vichrech bude podávat páreček grilovaných krakatic :D

Trochu odbočím od tématu, co myslíte, že se stalo s mečem Blackfire po smrti Maelyse? Má ho Aegon (Blackfire)? Nebo někdo (J) jiný?
    Přímo Aegon zatím asi ne, ale Zlaté společenstvo pravděpodobně ano.
  • @Achileus Aša, Oša, pořád se mi to plete. :-D
    @Nevada Klidně ho může mít i Ilyrio. Pokud ho má Zlaté společenstvo tak je jim ten meč na dvě věci
    @Achileus To může, ale spíš ne. Kapitáni společenstva by byli blázni, kdyby ho dávali z ruky. Leda by zoufale potřebovali peníze a dali ho jako záruku půjčky nebo prodali. A pokud ho mají, tak je jen otázkou času, kdy ho Aegon dostane.

Mnohem víc by mě zajímal osud Temné sestry.
    Ale to už jsme tady taky marně probírali. Dokud se Martin neuráčí, tak můžeme jen odhadovat :)
    @Nevada Pokud by ho měl "Aegon" tak pohádka o zachráněném Targaryenovi letí do koše. Navíc by tím ztratili naději na podporu Dorne, která už takhle není moc velká

Temnou sestru má Bloodraven, krycí jméno Tříoká vrána :D Pochybuju, že by byl ochotný se ho vzdát, možná ho dá Branovi...
  • jak se vůbec dostala Temná sestra do ruky Bloodravenovi ? to mu jí věnoval Aegon IV ? chápu že ji nedal Dareonovi když ho neměl rád
  • AvivAviv
    upraveno 1. června 2016
    @Sagart Tahle debata by se spíše hodila do topicu Nejoblíbenější rod.

Poznámka na okraj: Tvojí oblíbenou historickou postavou je sir Francis Drake, že? :D
    upraveno 1. června 2016
  • mě železní nevadí ale rozhodně to nejsou postavy, které bych měl nějak extra rád a Aerona nesnáším jako každého fanatika
    líbila se mi kapitola s královolbou a kapitola "Plenitel"
    Mně železní vadí, všichni. Kromě toho, že je to jen banda zlodějů a vrahů, mě povedení bratříčci nebaví ani jako postavy, ani jejich příběhy. Theonovy kapitoly jsou aspoň docela čtivé, ale Přeběhlíka samotného nesnáším. Aša je tak někde uprostřed.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.