Pls, začněte rozebírat to, že Bronn je ve skutečnosti Targaryen, protože pojmenoval svého syna Tyrion a že Sam je dědic trůnu, protože má Euron pásku. :spike: Vichry zimy musí přijít co nejdřív, tohle začíná být nemoc.
Jen že je to stejně pravděpodobné, jako většina blbostí, které se tady stále častěji objevují. Lidi už nejsou schopní přemýšlet nad dějem a místo toho soutěží o to, kdo napíše větší kravinu.
@Nevada pri GRRM nikdy nevieš :-)kým nevydá knihu, je to z našej strany stále len mlátenie prázdnej slamy a čo je pravda, a čo nezmysel sa dozvieme až keď si to prečítame...ale súhlasím, že mnohé "teórie" postrádajú logický základ
Štvrtou métou by mohlo byť linkovanie diania v ASOIAF na dianie vo svete a opačne. A piatu si už viete odvodiť na základe predchádzajúcich. Opravdu zajímavá je ovšem šestka - ASOIAF je realita a my žijem v... Eh, špatný fandom. :-D
@sfik Souhlas, doufám, že ať už vyhraje kdokoliv, tak tu sebranku pošle tam kam patří. Do Síní Potopeného boha. Začít by mohl Stannis, upřímně doufám v to, že se ve Vichrech bude podávat páreček grilovaných krakatic :D
Trochu odbočím od tématu, co myslíte, že se stalo s mečem Blackfire po smrti Maelyse? Má ho Aegon (Blackfire)? Nebo někdo (J) jiný?
@Achileus To může, ale spíš ne. Kapitáni společenstva by byli blázni, kdyby ho dávali z ruky. Leda by zoufale potřebovali peníze a dali ho jako záruku půjčky nebo prodali. A pokud ho mají, tak je jen otázkou času, kdy ho Aegon dostane.
Mnohem víc by mě zajímal osud Temné sestry. Ale to už jsme tady taky marně probírali. Dokud se Martin neuráčí, tak můžeme jen odhadovat :)
@Nevada Pokud by ho měl "Aegon" tak pohádka o zachráněném Targaryenovi letí do koše. Navíc by tím ztratili naději na podporu Dorne, která už takhle není moc velká
Temnou sestru má Bloodraven, krycí jméno Tříoká vrána :D Pochybuju, že by byl ochotný se ho vzdát, možná ho dá Branovi...
mě železní nevadí ale rozhodně to nejsou postavy, které bych měl nějak extra rád a Aerona nesnáším jako každého fanatika líbila se mi kapitola s královolbou a kapitola "Plenitel"
Mně železní vadí, všichni. Kromě toho, že je to jen banda zlodějů a vrahů, mě povedení bratříčci nebaví ani jako postavy, ani jejich příběhy. Theonovy kapitoly jsou aspoň docela čtivé, ale Přeběhlíka samotného nesnáším. Aša je tak někde uprostřed.
Komentáře
Vichry zimy musí přijít co nejdřív, tohle začíná být nemoc.
@sfik Souhlas, doufám, že ať už vyhraje kdokoliv, tak tu sebranku pošle tam kam patří. Do Síní Potopeného boha. Začít by mohl Stannis, upřímně doufám v to, že se ve Vichrech bude podávat páreček grilovaných krakatic :D
Trochu odbočím od tématu, co myslíte, že se stalo s mečem Blackfire po smrti Maelyse? Má ho Aegon (Blackfire)? Nebo někdo (J) jiný?
Mnohem víc by mě zajímal osud Temné sestry.
Ale to už jsme tady taky marně probírali. Dokud se Martin neuráčí, tak můžeme jen odhadovat :)
Temnou sestru má Bloodraven, krycí jméno Tříoká vrána :D Pochybuju, že by byl ochotný se ho vzdát, možná ho dá Branovi...
Poznámka na okraj: Tvojí oblíbenou historickou postavou je sir Francis Drake, že? :D
líbila se mi kapitola s královolbou a kapitola "Plenitel"