Postavy

Kterou postavu nesnášíte nejvíce?
«1

Komentáře

  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Cersei
  • Daenerys Targaryen :D :D hoci Targaryeni mi osobne nevadia (hlavne ženy mi nevadia :D )
    ale ona je tupá ... och ..
  • V knize Cersei, v seriálu Daenerys. Svým způsobem nesnáším i Ramsaye (postavu ne tebe =D ), protože mu nějak všechno až podezřele snadno vychází. Už by měl konečně spadnout taky na hubu.
  • Magister_Peditum napsal(a):

    V knize Cersei, v seriálu Daenerys. Svým způsobem nesnáším i Ramsaye (postavu ne tebe =D ), protože mu nějak všechno až podezřele snadno vychází. Už by měl konečně spadnout taky na hubu.

    som rád, že nie som sám čo nenávidí Daenerys :D ale veď Ramsay je taký pohode chlapík čo len rád bije a týra ženy :D aspoň podľa seriálu ...
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Nejvíce nesnáším?
    Tak to jedině starou klasiku typu: Jof, mladej harant od Arrynů, Šutrosrdce, Lysa, Pedofinger, Asha a snad ještě pár dalších zmetku.
    Ještě Renly, Briene a všetky Freyove kromě Amy a Lothara a Černýho Waldera.
    Naštěstí je v sáze přehršel super postav
  • DonPadre napsal(a):

    Magister_Peditum napsal(a):

    V knize Cersei, v seriálu Daenerys. Svým způsobem nesnáším i Ramsaye (postavu ne tebe =D ), protože mu nějak všechno až podezřele snadno vychází. Už by měl konečně spadnout taky na hubu.

    som rád, že nie som sám čo nenávidí Daenerys :D ale veď Ramsay je taký pohode chlapík čo len rád bije a týra ženy :D aspoň podľa seriálu ...
    :-D
  • upraveno 25. května 2016
    Mám chuť vykuchat rezavým příborovým nožem...bastarda Ramsaye, Waldera Freye.
    Zatancuju si na jeho/jejím hrobě: Joffrey, Tywin, snad brzy i Cersei...lannisterská party.
    Nudí mě k smrti, mohli by se navzájem zlikvidovat: Daenerys, Greyjoyové
    Silně iritující postavy, nejradši bych jim koupila jednosměrnou jízdenku do speciálního pekla, kde by si mohly na věky věků vyměňovat moudra s jinými podobně postiženými: Ygritte, Dáááário, služky Daenerys, Arianne a Asha....chudák Daario.
  • Cersei. Dlouho jsem nečetla o postavě, kterou můžu tak pohrdat.

    A v seriálu Ramsay. Snad každý záběr na něj mě irituje, protože vím, že hned nevyhnutelně přijde moment, ve kterém nám scénáristi musejí po dvacáté ukázat, jak moc je zlý - a bude to něco hrozně debilního. Hádám totiž, že D a D žebříček svých nenáviděných postav skládali podle klíče:

    image
  • Kategóriu neobľúbené postavy delím takto:
    A) je to nudná postava - sem patrí (patrila) Cat a Daenerys
    B) je to charakterovo zlá postava, t.j. Ramsey, Joff, Gregor a čiastočne aj Theon.
    Jasné, že vedie Ramsíček. Keď som sa dostala k Theonovým kapitolám v Tanci, resp. k piatej sérii seriálu, dospela som k záveru, že som si nikdy nemyslela, že mi tak veľmi bude chýbať Joffrey.
    Cersei ani nepovažujem za hodnú pohŕdania. Skôr sa na nej zabávam.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Všechny Freye, Greyjoye, Boltony, Daenerys, Cersei, Joffreyho, Malička, Varyse, Tywina a Stannise
  • @Achileus Proč ty poslední čtyři? Pokud mluvíš o seriálových postavách, tak Stannise ještě chápu.
  • Baelish, dlouho nic, Ramsay, Walder, Joff, Cersei a další už zmiňovaní
    ...a svým způsobem Sansa (ne, tu Tyrionovu svatební noc jí neodpustím nikdy)
  • Já Waldera Freye a joffreyho protože jsem měl rád Robba a Neda Starky
  • @Ramsay Vzhledem k tvojí přezdívce mě to dojímá :D
  • Nesnáším... No Catelyn (nudné kapitoly o ničem), Joff a Viserys (magoři bez hloubky) (Tím, neříkám, že Ram a Hora by byli meněí magoři,... ale tak nějak se o nich dá číst aniž by si člověk přál, aby už jej konečně někdo polechtal kudlou mezi žebry) a Cersei s Dany (jedna blbější než druhá a tu jedno od toho aby mě totálně štvala zachraňuje snad jen to proroctví, díky němuž jí "dávám rok, maximálně dva"...
  • upraveno 27. května 2016
    @Jay Šíž, Joffrey nemá žádnou hloubku? Ta jeho osobnost byla naprosto pochopitelná. Spratek se sadistickými sklony rozmazlený postavením následníka trůnu, který neměl žádný pozitivní příklad, jenom matinku, která ho utvrzovala v tom, že jako správný lannisterský lev může ty lidské vši rozmáznout, jak se mu zachce. Na rozdíl od od ostatních magorů v Písni jsem ho i opravdu maličko litovala. Nesnášíš Viseryse, který toho zrovna moc nenapáchal, kromě chování k Dany? Já si naopak v případě Ramsayho a Hory vždycky, kdykoliv o nich čtu, přeju, aby je už někdo umlátil heverem. Na rozdíl od takového Roose Boltona, který si kromě sadistického hobby nemá co vyčítat s Tywinem.
  • @svoa00: Věc názoru... Vis toho opravdu moc nenapáchal, ale projevoval se jako blb (a takové literární postavy nemusím) - to mu chytřejší můžou stokrát opakovat "nedělej to", ale to by nebyl Vis, aby to nezkusil... Asi literární postavě odpustím, že je sadista, ale nesmí být blbá (Ram není, smrt R+B zinscenoval dobře, Hora není - zná své přednosti -SÍLA- a umí je používat)Jsem rád, že "arci-zlo" představuje v sérii dvojice Ram-Hora, než aby to bylo naopak, tihle dva byli tuzí a arci-zlo představoval Vis a Joff.
    Tywin a Roose jsou chytří vojevůdci s hodně pragmatickým přístupem k životu (... nepřátel :o)) - mít je za nepřítele bych nechtěl, mít je za literární postavu je super!
    Být naživu, asi by mě štval i Šílený král, ale to nehrozí... a ano štval mě na začátku i Jaime... v době, kdy to byl jen twincestní samolibý frajírek,... poté co mu člověk vidí "do hlavy" je to jedna z nejsympatičtějších postav (přestože není andílek,... a nebo právě proto?)
  • Na nervy mi brnkali Joff a Cersei asi najviac. Potom to Ramsay vyniesol na úplne nový level. Horu tiež nemám rada, ale do kontaktu som sa s ním veľmi nedostávala, nuž... A Vis bol teda pekná otrava. Robin je príliš zarmucujúci prípad aby som ho neznášala.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 30. května 2016
    Neodepisujte malého Arryna . Mnoho slavných vládců bylo neduživých, přesto to dotáhli daleko. I tady v Čechách usedl na trůn na sklonku 13. století neduživý chlapec, který byl synem jednoho z nejslavnějších rytířů té doby. Tomu chlapci bylo necelých dvanáct, země byla v troskách, zejména po správcovství jeho bratrance. Zpočátku byl ten chlapec loutkou v rukou mocných šlechtických klanů. Dokázal se však z jejich vlivu vymanit a stal se velkým králem, možná lepším než byl jeho otec.

    Ten chlapec mi Roberta Arryna v hodně věcech připomíná
  • Jedna vec je neduživosť, druhá zašmodrchaná výchova a priam dychberúca závislosť.
  • Aviv napsal(a):

    dychberúca závislosť

    Na mliečku? :twisted:
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Aviv Ten malý Přemyslovec měl taky bůhví jakou výchovu. Přeci jen hrabivý bratranec a bezohledný šlechtický kariérista (Podobný Malíčkovi), asi úplně ideální vychovatelé nejsou.
  • upraveno 30. května 2016
    @Achileus V Braniborsku neměl co dělat, tak studoval. A bratranec mu nevěnoval moc pozornosti.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @StandazPorubhradu Což bylo ku prospěchu věci. Podle mnohých historiků to byl první skutečný intelektuál na českém trůně, na nějž o půl století později navázal jeho vnuk, ten to taky dotáhl daleko. Ale to už je jiný příběh :-D
  • upraveno 30. května 2016
    @Achileus Tak ten neduživý chlapec nejspíš byl lepší král než legendární taťka, přinejmenším na rozdíl od něj (a svého syna) dokázal umřít přirozenou smrtí :D Malého Arryna nejspíš nic takového nečeká. Nemyslím si, že ho Sansa nechá otrávit, takže asi na trůnu vydrží. Ale k politické obratnosti a vedení země ho nikdo nevedl a nevede.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @svoa00 No umřít v pětatřiceti na tuberu asi nic moc, taťka to měl aspoň stylové. Navíc na krále železného a zlatého si vzpomenou všichni, ale kdo si vzpomene na chudáka Václava? Obecný přehled většiny populace začíná a končí souvětím: "To je ten co se bál koček a bouřky?" Jsem moc rád, že se ho Vondruška pokusil v Přemyslovské epopeji z téhle stereotypní představy vysvobodit.

    Malého Roberta bych neodepisoval. Je to malý kluk, v Hostině je mu osm, který přišel o matku a otce. Navíc je obklopen bandou lidí, které je úplně u prdele co se s ním stane, s výjimkou Sansy. Navíc asi trpí epilepsií. Ano chová se hrozně, ale kdo z nás v jeho věku hrozný nebyl? :D
    Zatím neměl možnost předvést zda by byl dobrým vládcem, ale věřím, že s pomocí Sansy, pokud se nějak dokáže zbavit Malíčka, by z něj něco vyrůst mohlo
  • Pak tedy hodně štěstí těm dvěma, protože zatím je to mrtě bledé.
  • upraveno 30. května 2016
    @Achileus Tak někdo, kdo se nenamáhá s ani povrchní znalostí historie, snad ani takový názor nemá, ne? A s tou stylovou smrtí taťky bych to nepřeháněla. Nejspíš se na vrhla parta vojáků, když spadl z koně a umlátila a ubodala ho. Podle jedné verze ti vojáci byli pičky a zabili ho i po tom, co se jim vzdal. Nějak v tom pořád vidím hroznou smrt v boji, nic hrdinského.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 30. května 2016
    @svoa00 Pro většinu lidí má Přemyslova smrt romantický nádech, stejně jako harakiri Jana Lucemburského. Většina lidí si představuje, že Přemysl umřel všemi opuštěný, v sedle svého koně, když odrážel výpady nepřátel. Holt pohádka, která se pořád v podvědomí národa drží asi 200 let :-D Ve skutečnosti to asi bylo tak jak píšeš, ale to nezní zdaleka tak pěkně :D

    Já v tom taky nic hrdinského nevidím, ale středověk se na to holt díval jinak.
    Řešit jestli umřít v důsledku umlácení klacky, nebo postupného vykašlávání plic je zbytečné. Obojí je hrozné, takže nevybereš
  • Som jediný kto celkovo nepohŕda Danynou postavou? :D Mne osobne sa na ňu veľmi dobre pozerá
    (○)(○) a práve v seriály mi príde sympatickejšia ako v knihe aj čo sa týka charakteru, v knihe je naivná, nadržaná pubertiačka v ktorej burácajú hormóny a aj sebavedomie sa jej zvýši do dosť vysokých rozmerov a nesmiem zabudnúť na pripečené rozhodnutia ale sú aj horšie postavy ako napr seriálový telepetyr, ktorý je v kazdej časti v šiestej serií na inom mieste, celá dejová linka dorne stojí úprimne za hovno spolu s postavami, Boltonov bastard a jeho "20 good men", joffrey, pycelle a aj tyrion mi už začína liezť na nervy s chlastaním a jeho ohranými poznámkami, ktoré boli vtipné v prvých 4 sériach, lorasa, waldera, lancela, vrabčiaka, a roberta arryna
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.