@CervenKa Jo jo, přijdou trpaslíci, a už 2. června ;-)
@DanielSvatoš No měl jsem ten druhý lepší konec = Ciri se stala zaklínačkou. Baron se houpal na větvi, Nilfgaard zvítězil, na Skellige zavládla ženská ruka a Yenn s Triss se mnou vystlali postel :D
tak to jsem to měl podobné jen Ciri se stala císařovnou což jsem chtěl a Temerie se stala svobodná...tak trochu teda jo Triss a Yenn to dobře udělali :D
@DanielSvatoš: Vy jste teda promiskuitní. Já si vybral jenom Triss a Yenn jsem poslal k vodě. Od samého začátku mi byla těžce nesympatická, knížky neknížky.
@Velbloud Total war Warhammer bude mít Chaos i když si hru koupíš první týden co vyjde ale ten dlc train který se blíží bude nehorázná pumpa na prachy protože místo toho aby prodávaly národy (Total war atilla) Tak tady budou unit packs , nation packs , campaing packs, map packs takže dlc train jak prase :D
Inak zdá sa mi to alebo urobili z Triss v dvojke a trojke strašné neviniatko? Z toho, čo som čítal, vraj Triss bola omnoho viac manipulatívna a v jednotke mi je neskonale nesympatická. Keď si porovnám ako sa hrá s Geraltom v jednotke s tým, ako s ním "spolupracuje" vo videách z dvojky a trojky... Vyzerá to dosť divne.
to máš pravdu v jedničce to byla docela mrcha hlavně když dal člověk přednost Shani :D ve dvojce byla jak milius i když si člověk vybral v jedničce tu Shani a ve trojce se toho už drželi netuším proč to tak je ale v knižce to nebyla taková mrcha jako Yenn tak ten rozdíl chtěli dát nějak najevo víc
Mno, mimo mě jde taky (jako myslím ten svět reálie a pod., nikdy jsem nečetl žádnou knížku a ani nehrál žádné hry), ale vzpomínám si, jak jsem strašně miloval ten středozemí mod pro M2TW. Jo a ještě si pamatuju, jak jsem kdysi četl ty články o jednotkách ve Warhamru, co vycházeli v Dechu draka (ale to bylo ještě v minulém tisíciletí). Takže hru za šprtajzlíky bych si určitě užil. Jenže jak říkáš, po minulém dílu "no trust". IMHO to byla podle mě vůbec nejustřelenější recenze na Games, kterou si vybavím. Já jsem hodně tolerantní, ale dát takové sračce 9/10, to se Aleš Smutný teda hodně mignul. Ale můžu si za to do jisté míry i sám. Já jsem totiž nehrál Shoguna II a skočil jsem z EMPIRE rovnou k ROME II, takže jsem neměl ten mezistupeň, který by mě varoval, že celý ten koncept ničí. A to jsem ještě velmi slušný.
středozem pro M2TW byla opravdu parádní co se týče recenzí na games.cz tak je nečtu a chodím tam jen na novinky a koukám na Fight Club hry si kupuju na základě osobních preferencí a ohlasu od lidí - recenzím prostě nevěřím
Komentáře
@DanielSvatoš No měl jsem ten druhý lepší konec = Ciri se stala zaklínačkou. Baron se houpal na větvi, Nilfgaard zvítězil, na Skellige zavládla ženská ruka a Yenn s Triss se mnou vystlali postel :D
jo Triss a Yenn to dobře udělali :D
netuším proč to tak je ale v knižce to nebyla taková mrcha jako Yenn tak ten rozdíl chtěli dát nějak najevo víc
má teď vlastní tým a dělají zajímavou věc
první světová jéj :D
Už se těšim na středeční fight club až se to bude rozebírat. =D
IMHO to byla podle mě vůbec nejustřelenější recenze na Games, kterou si vybavím. Já jsem hodně tolerantní, ale dát takové sračce 9/10, to se Aleš Smutný teda hodně mignul. Ale můžu si za to do jisté míry i sám. Já jsem totiž nehrál Shoguna II a skočil jsem z EMPIRE rovnou k ROME II, takže jsem neměl ten mezistupeň, který by mě varoval, že celý ten koncept ničí. A to jsem ještě velmi slušný.
co se týče recenzí na games.cz tak je nečtu a chodím tam jen na novinky a koukám na Fight Club
hry si kupuju na základě osobních preferencí a ohlasu od lidí - recenzím prostě nevěřím