Údolie Arryn
Zdravím vás :)
Veľmi sa mi páči Údolie ale nikdy som sa nikde nedozvedel aké má výhody. Majú Orlie hniezdo a Krvavú bránu ... Mesto Rackov (4. najväčšie mesto v Západozemí) ale v čom spočíva ich výhoda?
V nedobytnosti? Kto by ich chcel dobývať? Bolo mi povedané že v Údolí nič nie je. Lannister má zlato Rovina úrodu, ...
A sú rody z Údolia urodzené a známe? Sú to skvelý bojovníci? Koľko vyhrali vojen a majú nejakého legendárneho hrdinu? :)
Viem že je to veľa otázok ale som zvedavý a verím, že sa tu nájdu ľudia čo vedia viac ako ja :)
Veľmi sa mi páči Údolie ale nikdy som sa nikde nedozvedel aké má výhody. Majú Orlie hniezdo a Krvavú bránu ... Mesto Rackov (4. najväčšie mesto v Západozemí) ale v čom spočíva ich výhoda?
V nedobytnosti? Kto by ich chcel dobývať? Bolo mi povedané že v Údolí nič nie je. Lannister má zlato Rovina úrodu, ...
A sú rody z Údolia urodzené a známe? Sú to skvelý bojovníci? Koľko vyhrali vojen a majú nejakého legendárneho hrdinu? :)
Viem že je to veľa otázok ale som zvedavý a verím, že sa tu nájdu ľudia čo vedia viac ako ja :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
mimochodom Orlie hniezdo je malé alebo nie? A je len postavené na hore alebo má aj nejaké priestory priamo v tej skale?
O korunách se nic neví, ale hádám, že byly zničeny.
Má Hnízdo někde v knize pro ty štíhlé věžičky opodstatnění? Nějak si to nevybavuju, ale v interpretacích jsou zjevně oblíbené.
Navíc v zásadě prakticky ani nepotřebuješ tlustostěnný donjon (česky krásně nebojsa), když se poblíž nedal postavit katapult/trebuchet...
Dějově jsme tam nikdy nebyli, takže je to velká neznámá, ale město by mělo mít hradby a pravděpodobně tam bude i nějaká pevnost pro sídlící rod Graftonů.