Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1302303305307308394

Komentáře

• @Sagart Rebels budou asi příští sezonu končit... aneb někde jsem četl, dalo by to smysl, aby to zbytečně nenatahovali.
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
    @sfik jojo, bylo to tuším na edně. Ale prý plánujou něco dalšího... tak uvidíme. Ale smysl to dává, lepší 3 přijatelný série než x sérií o ničem. Četla jsem něco o tom že na Rebels chtí navázat s Rogue one... ale i to jsou jen zvěsti z Edny
  • upraveno 20. dubna 2016
  • JayJay
    upraveno 20. dubna 2016
    @Monte Karstark: Proč to nazýváš remake Sedmi statečných a nikoli třeba remake remaku Sedmi samurajů, nebo třeba krátce jen "Další z remaků Sedmi samurajů"?... :o)
    Pokud se nemýlím, tak další z remaků byl třeba ve Star Wars: Clonové války,... takový ten animovaný seriál... a tam ten díl byl jmenovitě na památku Kurosawy (@flanker.27: muslim a transsexuál tam asi nebyl - leda by Anakin skrýval svou pravou orientaci..., mimozemšťanů tam bylo pochopitelně dost).
  • To s tým modrovlasým chalanom? No, ono to ráno chodilo aj u nás, brat to občas pozeral, ale kde to chodilo už neviem.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. dubna 2016
  • ta je teď všude od Hardcore Henryho
  • upraveno 20. dubna 2016
  • Haley je hezčí než Lawrence a taky není trapná :D Lawrence má takovej napuchlej ksicht a už od pohledu je na přesdržku :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. dubna 2016
    @DanielSvatoš Za mě k traileru na Sedmičku nět, no und nein.
  • @Monte Karstark: Jo, jo, přesně tak jsem to myslel... :o)
    Jen jsem chtěl upozornit na fakt, že zrovna Stateční jsou tak přesný remake, že to pomalu nepovažuji za samostatný film... :o) Jako jo, přesunuli to z Japonska na divoký západ, natočili to později,... ale vlastní invence (i to štípáni dřeva je z originálu) minimum... To neznamená, že to je špatn, jen kdyby točili další "3 mušketýry", nebo "Sherlocka" tak i když bude jeden z nich černý a bude to v současném Londýně, pořád to pro mě bude "jen" variace na původní příběhy, a s těmi předchozími to budu maximálně srovnávat.
    Totéž tady, pokud jen použijí "kulisy" z 7St a okopnou příběh (7St=7Sa), tak to je jen o kostýmech, hercích a kvalitě záznamu (tedy pro mě nejspíše zbytečný film, protože nepamatuji předělávku, která by na tomto základě uspěla... Alespoň za předpokladu, že předobraz nebyl brutálně zastaralý (Godzilla), nebo od začátku brak, což tady nehrozí...). Předností 7St bylo prostě právě to přenesení do tehdy populárního westernu,... čím to chtějí trumfnout nyní fakt nevím... Možná to zkomixovat, vrazit do 4D a nechat natočit Tarantina za použití hekťáků krve by mělo úspěch... :o)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @DanielSvatoš Kšá, kšá, kšá!
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @DanielSvatoš Třeba já :D
  • upraveno 21. dubna 2016
    Keď už spomíname Daniela Radcliffa, tak aj niečo pre milovníkov Harryho Pottera (a E. Redmaynea)
  • upraveno 21. dubna 2016
    @Sagart Souhlasím mě to taky nijak neoslovilo, ale tohle mě láká víc

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Katrina To vypadá hezky :)
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Katrina No konečně to sem někdo dal. Na toto se těším snad víc, než na StarWars...
  • Nevravím, že sa na ten film vyslovene teším, ale pripúšťam, že som zvedavá (Pottera to asi netromfne)
    Po tolika letech by jeden čekal, že už toho Emmericha konečně někdo sesadí z trůnu, ale prdlajs. Pořád je to král destrukce :twisted:
  • @Monte Karstark Jakto ze je tam ten dlouhovlasej vědec nebyl v jedničce přiškrcen a zabit tim pitvajicim mimozemšťanem? :-k
    Asi byl jen přiškrcen. Taky jsem si myslel, že je mrtvý.
    Jé, to bude sranda :)
    I když to vypadá trochu jako kombinace původního filmu s 2012.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Co s nacatym vecerem..?
    PRIMA MAX - KRALOVSTVI NEBESKE
    Program je jasny :)
    Kdyby tam nešoupli Legyho - totiž Orlanda, hned by se na to dalo dívat.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.