@sfik jojo, bylo to tuším na edně. Ale prý plánujou něco dalšího... tak uvidíme. Ale smysl to dává, lepší 3 přijatelný série než x sérií o ničem. Četla jsem něco o tom že na Rebels chtí navázat s Rogue one... ale i to jsou jen zvěsti z Edny
@Monte Karstark: Proč to nazýváš remake Sedmi statečných a nikoli třeba remake remaku Sedmi samurajů, nebo třeba krátce jen "Další z remaků Sedmi samurajů"?... :o) Pokud se nemýlím, tak další z remaků byl třeba ve Star Wars: Clonové války,... takový ten animovaný seriál... a tam ten díl byl jmenovitě na památku Kurosawy (@flanker.27: muslim a transsexuál tam asi nebyl - leda by Anakin skrýval svou pravou orientaci..., mimozemšťanů tam bylo pochopitelně dost).
@Monte Karstark: Jo, jo, přesně tak jsem to myslel... :o) Jen jsem chtěl upozornit na fakt, že zrovna Stateční jsou tak přesný remake, že to pomalu nepovažuji za samostatný film... :o) Jako jo, přesunuli to z Japonska na divoký západ, natočili to později,... ale vlastní invence (i to štípáni dřeva je z originálu) minimum... To neznamená, že to je špatn, jen kdyby točili další "3 mušketýry", nebo "Sherlocka" tak i když bude jeden z nich černý a bude to v současném Londýně, pořád to pro mě bude "jen" variace na původní příběhy, a s těmi předchozími to budu maximálně srovnávat. Totéž tady, pokud jen použijí "kulisy" z 7St a okopnou příběh (7St=7Sa), tak to je jen o kostýmech, hercích a kvalitě záznamu (tedy pro mě nejspíše zbytečný film, protože nepamatuji předělávku, která by na tomto základě uspěla... Alespoň za předpokladu, že předobraz nebyl brutálně zastaralý (Godzilla), nebo od začátku brak, což tady nehrozí...). Předností 7St bylo prostě právě to přenesení do tehdy populárního westernu,... čím to chtějí trumfnout nyní fakt nevím... Možná to zkomixovat, vrazit do 4D a nechat natočit Tarantina za použití hekťáků krve by mělo úspěch... :o)
Komentáře
Pokud se nemýlím, tak další z remaků byl třeba ve Star Wars: Clonové války,... takový ten animovaný seriál... a tam ten díl byl jmenovitě na památku Kurosawy (@flanker.27: muslim a transsexuál tam asi nebyl - leda by Anakin skrýval svou pravou orientaci..., mimozemšťanů tam bylo pochopitelně dost).
Jen jsem chtěl upozornit na fakt, že zrovna Stateční jsou tak přesný remake, že to pomalu nepovažuji za samostatný film... :o) Jako jo, přesunuli to z Japonska na divoký západ, natočili to později,... ale vlastní invence (i to štípáni dřeva je z originálu) minimum... To neznamená, že to je špatn, jen kdyby točili další "3 mušketýry", nebo "Sherlocka" tak i když bude jeden z nich černý a bude to v současném Londýně, pořád to pro mě bude "jen" variace na původní příběhy, a s těmi předchozími to budu maximálně srovnávat.
Totéž tady, pokud jen použijí "kulisy" z 7St a okopnou příběh (7St=7Sa), tak to je jen o kostýmech, hercích a kvalitě záznamu (tedy pro mě nejspíše zbytečný film, protože nepamatuji předělávku, která by na tomto základě uspěla... Alespoň za předpokladu, že předobraz nebyl brutálně zastaralý (Godzilla), nebo od začátku brak, což tady nehrozí...). Předností 7St bylo prostě právě to přenesení do tehdy populárního westernu,... čím to chtějí trumfnout nyní fakt nevím... Možná to zkomixovat, vrazit do 4D a nechat natočit Tarantina za použití hekťáků krve by mělo úspěch... :o)
I když to vypadá trochu jako kombinace původního filmu s 2012.
PRIMA MAX - KRALOVSTVI NEBESKE
Program je jasny :)