Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1301302304306307394

Komentáře

• Ak nehľadáš nič extra vážne, výborný je Galavant. :)
  • upraveno 11. dubna 2016
    @sfik a což teprve ty prapůvodní echt verze, kde ten kus nádobí vůbec není nádobí :D
    Tam je Artuš vychytralý, jenom čeká, až se z výprav vrátí jeho rytíři.
    Ale to už jsem mimo film.
  • Jediná verze kterou mám skutečně rád:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @sfik Na hlavní město Asýrie se optal jeden člověk pod jinou verzí této scény, zeptal jsem se ho "What do you mean capital of Assyria? The old or new assyrian empire?", zařval "I don't know that" a byl konec :)
  • @flanker.27 Asi si řekli že Asýrie je moc jednoduchá, tak tam dali vlaštovku :D
    @sfik Jo, ve vlaštovkách jsem měl vždycky mezery =D
  • Když jste zmínili Poláky, tak co třeba hrábnout do roku 2003 - "Staré báje vikingů", AKA "Starověký příběh: Když slunce bylo bohem". Už si to moc nepamatuji, ale myslím, že se mi to líbílo... a ten Polák v hlavní roli by si mohl odskočit a střihnout roli mladého Obi-Wana :o)...
    Jinak aktuálně mě mrzí, že jsem prošvihl uvedení "Prach a broky" - natočila parta rožmitálských nadšenců, šlo to i v Praze, na CSFD to je celkem slušně hodnocené a od bratříka jsem slyšel, že je povedené,... ale už to není středověk,... ale třeba alternativa k "Troškovi k vínu"... :o)
  • @sfik Správně! Čekala jsem, kdo ho zmíní první :D
  • @Jay Michal Zebrowski z Když slunce bylo bohem hrál Zaklínače v seriálu a jeho výkon spolu s hudbou byl jednou z mála věcí, která se povedla + povídka Menší zlo byla celkem dobře natočená.
    upraveno 12. dubna 2016
    Na tohle se opravdu těším hodně, předloha, to bylo něco s tak ohromným dopadem, že jsem se z toho chvíli sbíral...

A navíc je sranda porovnat si Felicity Jones tady s tím, co jsem viděl v Rogue One :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. dubna 2016
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Mikke Greatest crimi match in the history of the world, Sherlock Holmes against to Hannibal Lecter, těším se.
    @Monte Karstark jenom bych drobně poznamenal, že A Monster Calls právě na téma dítě vs hromada podivných monster vůbec není (z čehož budou asi zklamaní ti, kteří od toho čekají dětskou fantasy). Ve skutečnosti je to poměrně drsné drama v poetickém podání.
    @flanker.27 To se dá tak nějak vytušit už z toho traileru. Očekávám od toho něco jako Most do země Terabithia jen v o dost temnějším podání.
  • vebala moc nemusím ale tenhle komentář to vystihuje pěkně
    http://www.csfd.cz/film/407911-1944/komentare/
    Ze západu agresivní kurvy, z východu agresivní kurvy, až má ugrofinský chudák Nämaakule Mahomëkki během Druhé světové pouze dvě volby, být v prdeli, nebo být v prdeli. Situace se tenkrát vyvinula zhruba v poměru puul na puul a dnes filmový trpaslík mile překvapil originálním, nápaditým a výpravným exkurzem do válečné historie, v jehož první půli sledujeme skvěle natočené péovéčko Estowehrmachtu, v té druhé pak neméně působivé péovéčko Estobolševiků. Kromě patrně známého estonského herce jménem Mrd Pyjus hraje hlavní roli jen a jen Zkuurvenä Vaalka a film se kupodivu zcela obešel bez obvyklých slavných hvězd, jakými jsou například Tuppi Paatos, Bojuu Maallo, Plkky Plaanä nebo Nuudillo Värballaa.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 19. dubna 2016
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Monte Karstark černoch, indián a číňan. Jen mě překvapuje, že tam ještě není židovská lesba.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To je Chris Pratt? =D
  • @Everett_Young tú prvú časť vety si mi priam vzal z úst, ale čo už...kvóty boli aspoň čiastočne naplnené :wall:
  • @Montezuma3 je tam nějaká chyba mají tam být ženy tohle je zase patriarchát jak cyp :D feministky celého světa spojte se !
    Ještě transsexuál, muslim a mimozemšťan, do tý doby je to pořád strašně rasistický.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ten Číňan je Korejec. A když je tím Korejcem je Byeong-heon Lee, tak může být :)
    Obsazení Denzel Washington, Ethan Hawke a Vincent D'Onofrio taky nevypadá špatně. Legendární klasiku to určitě nepřekoná, ale jako další variace to nemusí být špatné.
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
    upraveno 19. dubna 2016
    @Sagart ano, sleduje :) a můžu jedině souhlasit. po 1. sérii jsem tomu moc šancí nedávala a dlouho jsem řešila jestli se pouštět do druhé. A popravdě ta můj názor dost vylepšila. Jasně, je to v podstatě pro děti ale jako oddechovka (a důvod k odložení jistých studijních povinností i když zkouškový se blíží :) ) je to fajn. I když klonové války se mi prostě líbily víc :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.