Zpočátku mi ta hrdinku připomínala Sarah Michelle Gellar a její Buffy.
Co tam probůh dělá Donnie Yen napodobující samuraje? Proč jsou stormtroopeři barevní? Kde jsou dvě desítky Bothanů? Nicméně souhlas @sfik - působí to lepším dojmem než vyvolaly trailery na tu vykrádačku z loňského roku.
@Everett_Young Vidíš, pořád jsem si říkal, koho mi to připomíná. Neznám moc ani HG, takže mi to nedocvaklo. Blbý je, že jí nepovažuju za špatnou herečku (na rozdíl od Jennifer Lawrence, ze který dělají nesmyslně kdovíkjak talentovanou osobu), ale evidentně tyhle rádobydrsňácký ksichty a hlášky jí naprosto nesednou.
@flanker.27 myslím, že tady to nebude její chyba, prostě dělá to, co po ní chtějí, a pokud je to napodobení Jennifer popřípadě přímo Katniss (což už by mě ani nepřekvapovalo), tak jí ani nic jiného nezbývá. Ale ono je těžký vypadat drsně s 160cm a vzheldem takovým že v 32 letech vypadá na 22... V tomhle je ale problém ten, že ani většina herců není moc vysoká, takže když tam pošlou metr osmdesát vysokou mlátičku, tak bude o hlavu vyšší než všichni okolo :-D
jsem to zkouknul až teď a no...mi přijde že se Lucasarts snaží bejt nějak moc genderově a rasově vyvážený a sjme u toho že herci jsou marný ale hlavní je že tam máme ženu, černocha, asiata a něco dalšího hlavní že záporák je bílej :D a Lawrence mi ani nepřipomínejte viz jíné vlákna
@Nevada Ti stormtroopeři jsou elitní jednotky zvané Death Troopers, v původním EU je nazývali Shadowtroopers. Jinak barevní byli už původní trilogii, třeba když měli lesní camo atd... Bothané byli při získávání kódů ke druhé Hvězdě smrti.
@DanielSvatoš Tak ono to taky s klasickými SW moc společného mít ani nemá. Kromě Vadera tam nemá být nikdo se světelným mečem nebo s ovládáním Síly. Celé to má spíš připomínat nějaký válečný film, než tu ikonickou space operu. Kromě toho efekty ještě nejsou finální. Každopádně ale nečekej nějaký stejně rozmáchlý spektákl, jako u klasických epizod.
Komentáře
Co tam probůh dělá Donnie Yen napodobující samuraje? Proč jsou stormtroopeři barevní? Kde jsou dvě desítky Bothanů?
Nicméně souhlas @sfik - působí to lepším dojmem než vyvolaly trailery na tu vykrádačku z loňského roku.
hlavní že záporák je bílej :D
a Lawrence mi ani nepřipomínejte viz jíné vlákna
@DanielSvatoš To tě ještě nenaučili, že bílí (muži) - rasismus, války, zlo, rasově a genderově vyvážení - pokrok, láska, dobro. To ví každej :)
sice se to jen tváří jako středověk :D ale já se u filmu bavil
je to teda spíš fantasy nebo alternativní vesmír :D
Příběh nemáš ohodnoceno tak jsem to tam dal