Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1298299301303304394

Komentáře

• upraveno 7. dubna 2016
    @Dreamer jestli te kracejici tanky nechavaji chladnou, tak si vezmi teplaky =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Zpočátku mi ta hrdinku připomínala Sarah Michelle Gellar a její Buffy.

Co tam probůh dělá Donnie Yen napodobující samuraje? Proč jsou stormtroopeři barevní? Kde jsou dvě desítky Bothanů?
    Nicméně souhlas @sfik - působí to lepším dojmem než vyvolaly trailery na tu vykrádačku z loňského roku.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Teda možná ze mě mluví moje známá averze vůči SW universu, ale Felicity Jones podle toho traileru hraje naprosto otřesně.
  • @sfik překáží mi tam ty palmy :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @flanker.27 spíš vidím problém v tom, že se jí snaží stylizovat do HG, což povede jen k další vykrádačce.
    @Everett_Young Vidíš, pořád jsem si říkal, koho mi to připomíná. Neznám moc ani HG, takže mi to nedocvaklo. Blbý je, že jí nepovažuju za špatnou herečku (na rozdíl od Jennifer Lawrence, ze který dělají nesmyslně kdovíkjak talentovanou osobu), ale evidentně tyhle rádobydrsňácký ksichty a hlášky jí naprosto nesednou.
    @flanker.27 myslím, že tady to nebude její chyba, prostě dělá to, co po ní chtějí, a pokud je to napodobení Jennifer popřípadě přímo Katniss (což už by mě ani nepřekvapovalo), tak jí ani nic jiného nezbývá. Ale ono je těžký vypadat drsně s 160cm a vzheldem takovým že v 32 letech vypadá na 22... V tomhle je ale problém ten, že ani většina herců není moc vysoká, takže když tam pošlou metr osmdesát vysokou mlátičku, tak bude o hlavu vyšší než všichni okolo :-D
    @Everett_Young To je jejich problém, že to kočkování se stormtroopery vypadá tak směšně... :)
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Však ono bude stačit, když hlavní ženská postava zparoduje i Leias slave costume a bude to v pořádku :D =D
    @flanker.27 nezapomeň, že průměrný stormtrooper nedokáže trefit hlavní postavu, a když už ano, tak jí to jenom škrábne =D
  • jsem to zkouknul až teď a no...mi přijde že se Lucasarts snaží bejt nějak moc genderově a rasově vyvážený a sjme u toho že herci jsou marný ale hlavní je že tam máme ženu, černocha, asiata a něco dalšího
    hlavní že záporák je bílej :D
    a Lawrence mi ani nepřipomínejte viz jíné vlákna
    upraveno 7. dubna 2016
    @Everett_Young Průměrný stormtrooper netrefí ani planetu... :)

@DanielSvatoš To tě ještě nenaučili, že bílí (muži) - rasismus, války, zlo, rasově a genderově vyvážení - pokrok, láska, dobro. To ví každej :)
  • líbí se mi ale obsazení postavy Mon Mothma ta mi stašně utkvěla v paměti v původní trioligo (víc třeba než admiral Ackbar)
    @DanielSvatoš Vzhledem k tomu, že je to jedna ze dvouch ženských postav v původní trilogii, je téměř nemožné si ji nezapamatovat :D
  • he :) ja spíš myslel to co říkala a jak to říkala :)
  • btw se mi taky zdá že Felicity Jones hraje bídně takže to flankere nebude jen tvou averzí :)
  • @Nevada Ti stormtroopeři jsou elitní jednotky zvané Death Troopers, v původním EU je nazývali Shadowtroopers. Jinak barevní byli už původní trilogii, třeba když měli lesní camo atd... Bothané byli při získávání kódů ke druhé Hvězdě smrti.
  • trailer jsem viděl asi 5x a čím dál tím víc mi to připomíná nějaký fan-film než opravdové star wars :(
  • @DanielSvatoš Tak ono to taky s klasickými SW moc společného mít ani nemá. Kromě Vadera tam nemá být nikdo se světelným mečem nebo s ovládáním Síly. Celé to má spíš připomínat nějaký válečný film, než tu ikonickou space operu. Kromě toho efekty ještě nejsou finální. Každopádně ale nečekej nějaký stejně rozmáchlý spektákl, jako u klasických epizod.
  • to mi ani nevadí že tam nebudou sithové a světelné meče ale vypadá to prostě cheap :D
  • Neznáte náhodou někdo nějaký dobrodružný historický film, odehrávající se ve středověku, ideálně, kdyby to bylo něco jako Ivanhoe? :)
  • to je až moc specifický :D
  • @DanielSvatoš já vím, něco takového už hledám dost dlouho :D ale, kdyby se to alespoň blížilo Království nebeskému, bylo by to taky fajn.
  • tak co jsem tak rychle projel tak jsem našel http://www.csfd.cz/film/24164-pribeh-rytire/komentare/
    sice se to jen tváří jako středověk :D ale já se u filmu bavil
    je to teda spíš fantasy nebo alternativní vesmír :D
  • upraveno 8. dubna 2016
    @DanielSvatoš to jsem viděla :) do vážných věcí jako Markéta Lazarová se mi nechce, hledám něco trošku odlehčeného, co by se hodilo ke svařenému vínu.
  • upraveno 8. dubna 2016
    http://www.csfd.cz/film/21008-navstevnici/komentare/ tohle taky není jen středověk ale klasika :D
    Příběh nemáš ohodnoceno tak jsem to tam dal
  • nebo tohle je to chujovina ale u vína to půjde :D http://www.csfd.cz/film/266501-ironclad/komentare/
  • @DanielSvatoš já nemám ohodnocených spoustu filmů, které jsem viděla :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.