@sfik Vůči tomu se výrazně ohrazuji a vyvodím z toho důsledky jen co Fantagiro domluví s mluvícím kamenem =D Ale fakt, na to abych vzdychal nad Romualdem nebo Tarabasem nejsem vybaven příslušnými, eee, orgány, takže já mám svědomí čisté :)
@Dreamer To ne, jenom na té prohlídce nás bylo asi 20 :D. Nejlepší bylo to zjištění: "Tý jo, tohle už jsem někde viděla."..."Zde se natáčela známá pohádka Princezna Fantaghiro."..."No jo, ty vole, tohle je ta studna, tohle ty schody, tohle..." :)
@flanker.27 Vzhledem k tomu, že to bylo loňský únor, tak málem i šavlí :P
Musím říct, že bych se asi bál na to podívat znovu, abych si nezničil představu vtipné husí čarodějky :D Stejně třeba jako už nechci vidět Nekonečný příběh, který bych hodil do stejného pytle, jen s tím že F. je italsko česká koprodukce.. Už jenom ta spolupráce naznačí že se musí jednat o něco mimomimořádného (Andrea Spezza mi promine :D )
K mluvícímu kamenu - tak nějak jsem si představoval ledvinový kámen, když jsem byl malý, protože tuším tátu, tenkrát jak to dávali, vzaly ledviny :)
@sfik Nekonečný příběh jsem znovu viděl nedávno. K mému překvapení se mi to docela líbilo, na čemž měl asi podíl fakt, že jsem si připomenul staré kvality českého dabingu. A jak Cupák mluví Falca, to je požitek pro uši :)
Sorry, koně topící se v bažinách na mě nefungují. Jediný kdo ve mě vyvolal nějaké emoce byl Poslední jednorožec. A tomu se to povedlo nejspíš jen proto, že jsem tenkrát byl ještě mladý, větrem neošlehaný, blbeček. Budiž mi odpuštěno.
Komentáře
Ale fakt, na to abych vzdychal nad Romualdem nebo Tarabasem nejsem vybaven příslušnými, eee, orgány, takže já mám svědomí čisté :)
Nejlepší bylo to zjištění: "Tý jo, tohle už jsem někde viděla."..."Zde se natáčela známá pohádka Princezna Fantaghiro."..."No jo, ty vole, tohle je ta studna, tohle ty schody, tohle..." :)
@flanker.27 Vzhledem k tomu, že to bylo loňský únor, tak málem i šavlí :P
K mluvícímu kamenu - tak nějak jsem si představoval ledvinový kámen, když jsem byl malý, protože tuším tátu, tenkrát jak to dávali, vzaly ledviny :)
Teda pamatuji si mluvící šutr a létajícího psa. 8-O Ach, bohové, prosím. Slibuji že už budu hodný. :weirwood:
@Krisa no dyť je to krásnej hafan! ;-)