Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1292293295297298394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. března 2016
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @sfik Vůči tomu se výrazně ohrazuji a vyvodím z toho důsledky jen co Fantagiro domluví s mluvícím kamenem =D
    Ale fakt, na to abych vzdychal nad Romualdem nebo Tarabasem nejsem vybaven příslušnými, eee, orgány, takže já mám svědomí čisté :)
    Musím se pochlubit, že jsem se dotýkala podlahy, po které chodil Romualdo =D
  • upraveno 16. března 2016
    upraveno 16. března 2016
    @Dreamer To ne, jenom na té prohlídce nás bylo asi 20 :D.
    Nejlepší bylo to zjištění: "Tý jo, tohle už jsem někde viděla."..."Zde se natáčela známá pohádka Princezna Fantaghiro."..."No jo, ty vole, tohle je ta studna, tohle ty schody, tohle..." :)

@flanker.27 Vzhledem k tomu, že to bylo loňský únor, tak málem i šavlí :P
  • upraveno 16. března 2016
    @Krisa taky vám říkali kolik fotoaparátů a dalších drobnůstek z té studny lovili? Úplně to stejné říkají poměrně pravidelně :D
    Na Bouzově se točilo tolik krásných pohádek, proč se připomíná zrovna ta slátanina :wall:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ještě že nejsem tak starý, abych si pamatoval, že jsem někdy něco takového viděl.
  • upraveno 17. března 2016
    Musím říct, že bych se asi bál na to podívat znovu, abych si nezničil představu vtipné husí čarodějky :D Stejně třeba jako už nechci vidět Nekonečný příběh, který bych hodil do stejného pytle, jen s tím že F. je italsko česká koprodukce.. Už jenom ta spolupráce naznačí že se musí jednat o něco mimomimořádného (Andrea Spezza mi promine :D )

K mluvícímu kamenu - tak nějak jsem si představoval ledvinový kámen, když jsem byl malý, protože tuším tátu, tenkrát jak to dávali, vzaly ledviny :)
  • Ja som na tom vyrastala a to som to zbožňovala. Ale už som to nevidela celú večnosť, takže kto vie, čo by som hovorila teraz.
    @sfik Nekonečný příběh jsem znovu viděl nedávno. K mému překvapení se mi to docela líbilo, na čemž měl asi podíl fakt, že jsem si připomenul staré kvality českého dabingu. A jak Cupák mluví Falca, to je požitek pro uši :)
    Bohové jsou ke mě milosrdní, když dovolili, abych si z Nekonečného příběhu nic nepamatoval.

Teda pamatuji si mluvící šutr a létajícího psa. 8-O Ach, bohové, prosím. Slibuji že už budu hodný. :weirwood:
  • Jojo, Fantaghiro. První série s namlouváním Romualda mi přišla roztomilá a správně pohádková, u všech dalších jsem se mohla potrhat smíchy.
  • @svoa00 musím si v nejbližší době znovu pustit :)
    Sorry, koně topící se v bažinách na mě nefungují. Jediný kdo ve mě vyvolal nějaké emoce byl Poslední jednorožec. A tomu se to povedlo nejspíš jen proto, že jsem tenkrát byl ještě mladý, větrem neošlehaný, blbeček. Budiž mi odpuštěno.
  • upraveno 17. března 2016
    @Dreamer Četla jsem to kdysi v nějakém článku o Nekonečném příběhu, je to docela síla.
  • @Aviv dík, ale když už jsem tak dlouho odolávala, radši se spoilerům vyhnu :D
    @Krisa no dyť je to krásnej hafan! ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.