AGOT BG (Brno, Bratislava...)

upraveno 6. května 2011 v Deskové hry
2456

Komentáře

• upraveno 19. prosince 2010
    Ja vim, ze 21. Ledna je patek a v patek nemuzu. Obecne se mi vice hodi ctvrtek, streda, utery, pondeli, nedele.
  • upraveno 20. prosince 2010
    Jinak pokud jeste nekdo mate volno/cas, tak je tu jeste todle utery nebo streda. Klidne i pres den.
  • upraveno 21. prosince 2010
    Po vanocich je tam teoreticky prostoru hodne - jsem schopen byt v Praze, pokud by to vypadalo, ze se vazne bude neco dit. :-) Ale nejspis se mi do zadne mozna akce chti nebude. Ale za realne povazuju treba 28.-30. Takze kdo dalsi by mel zajem a cas?
  • upraveno 10. ledna 2011
  • upraveno 13. ledna 2011
  • upraveno 13. ledna 2011
    Brněnská sekce má na zítřek už bohužel v plánu něco jiného. Hlásíš svůj příjezd příliš pozdě, zpozdilý lorde Shako :)
  • upraveno 14. ledna 2011
    Ok, tak co pozitri, tedy vlastne uz zitra tj. sobota? Je to dostatecne brzo, lorde Osanosi?:) Na dnesni vecer uz jsem nejaky plan nasel, na zitrejsi dopoledne a odpoledne mam zatim volno.
  • upraveno 14. ledna 2011
  • upraveno 16. ledna 2011
  • upraveno 28. února 2011
    Shako to načal ještě na d20, tak to pojďme rozjet tady. Zkouškové máme za sebou, další daleko před sebou, tak snad by neměl být problém najít zas nějaký vhodný termín.

Tak kdo by měl zájem zahrát v Praze AGOT deskovku? Co třeba příští týden? Mně by vyhovovala středa, čtvrtek nebo pátek. Ideální začátek je pro mě do 19 hod. (čím dřív tím líp).

Zatím řešme hlavně zájem, pro termín a čas bych případně vytvořil nějaký hlasování ala doodle.com.
    pripájam simultánnu ponuku: kto má chuť zahrať si v Bratislave?
    Já bych si rád zahrál, a to nejlépe s rozšířením, abych si ho vyzkoušel, zda nestojí za eventuální pořízení k základní verzi.
    Bratislavu mám dostupnější než Prahu, ale i do Prahy bych zajel, cestu mám zadarmo a času relativně dost :)
    Mám čas: tento víkend, příští týden pouze ve čtvrtek, přespříští týden zatím čtvrtek, pátek i víkend.
    A samozřejmě připojuji nabídku na hru v Brně, mám samotnou Hru, prostor i eventuální spoluhráče:)
    Jo a budu mít nejspíš někdy během března nebo dubna cestu do Ostravy, tak kdyby měl někdo zájem o hru tam, tak jsem taktéž ochotný ;)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. února 2011
    A kdo má chuť si zahrát někde v podkrkonošských pláních?
    Buď specifictejsi s tím v podkrkonošský pláních ? ;)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. února 2011
    Dvůr Králové nebo Trutnov
    aha tak to nic ...já tajně doufal že to bude něco blíž k Liberci
    Sarven: Vikendy jsou plne tak to v nasledujicim mesici moc nevidim.. mozna nekdy na jaro/v lete.
    Osanos: Dej vedet, kdybys byl v te Ostrave. Zahral bych a treba sezenu i nejake lidi.
    Alek: Ct by sel - zatim temer kterykoliv breznovy ct je vyhovujici.
    Přiští týden - Středa nebo Pátek bych mohl :-)
    Montezuma3: Dvůr Králové i Trutnov by šel, ale deskovku nemám a pravidla neznám. Myslím že by se přidal i Westflame v nějakym rozumnym termínu.
    Amaroune, takhle to zkazit...chjo :-) A platí pro tebe ta středa a pátek i přespříští týden? To by tedy mohl i Osanos...

S tím čtvrtkem je problém, že tam bývala liga kartičkářů, takže byly takové ty doplňky jako Aqwarty, Chroust či Andre zabití. Nevíte někdo, jestli ta liga furt pokračuje?
    JJ předběžně platí... Já mám ve čtvrtek školu do večera a pak hned jdu na basket :-(
    Alek: Liga sice uz skoncila, ale pokracuje se dale. Streda je super. Hlasuju pro ni:)
  • upraveno 1. března 2011
  • upraveno 1. března 2011
    Alek: Tak hod odkaz:)
  • upraveno 2. března 2011
    Odkaz je v tom Doodle boxu, případně tedy http://www.doodle.com/4tu7z6883f6523ga
  • upraveno 2. března 2011
    Já bych příští týden také zahrál v Praze zahrál. :)
  • upraveno 3. března 2011
    Super! Tak to vypadá na pátek 18. 3., kdy mohou: Alek, Amaroun, Osanos, Jaime a Vašek.

Asi je možno hrát v Outpostu, ale jen pokud budeme mít hru. Jestli se nepletu, Jaime má? Na Palubě hru mají, ale zase tam hrozí, že tam bude natřískáno jako posledně, to byl snad taky pátek. Navíc je tam ten poplatek...
  • upraveno 3. března 2011
    Pokud bude potřeba hry, tak mám základ.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.