Po vanocich je tam teoreticky prostoru hodne - jsem schopen byt v Praze, pokud by to vypadalo, ze se vazne bude neco dit. :-) Ale nejspis se mi do zadne mozna akce chti nebude. Ale za realne povazuju treba 28.-30. Takze kdo dalsi by mel zajem a cas?
Ok, tak co pozitri, tedy vlastne uz zitra tj. sobota? Je to dostatecne brzo, lorde Osanosi?:) Na dnesni vecer uz jsem nejaky plan nasel, na zitrejsi dopoledne a odpoledne mam zatim volno.
Shako to načal ještě na d20, tak to pojďme rozjet tady. Zkouškové máme za sebou, další daleko před sebou, tak snad by neměl být problém najít zas nějaký vhodný termín.
Tak kdo by měl zájem zahrát v Praze AGOT deskovku? Co třeba příští týden? Mně by vyhovovala středa, čtvrtek nebo pátek. Ideální začátek je pro mě do 19 hod. (čím dřív tím líp).
Zatím řešme hlavně zájem, pro termín a čas bych případně vytvořil nějaký hlasování ala doodle.com.
Já bych si rád zahrál, a to nejlépe s rozšířením, abych si ho vyzkoušel, zda nestojí za eventuální pořízení k základní verzi. Bratislavu mám dostupnější než Prahu, ale i do Prahy bych zajel, cestu mám zadarmo a času relativně dost :) Mám čas: tento víkend, příští týden pouze ve čtvrtek, přespříští týden zatím čtvrtek, pátek i víkend. A samozřejmě připojuji nabídku na hru v Brně, mám samotnou Hru, prostor i eventuální spoluhráče:) Jo a budu mít nejspíš někdy během března nebo dubna cestu do Ostravy, tak kdyby měl někdo zájem o hru tam, tak jsem taktéž ochotný ;)
Sarven: Vikendy jsou plne tak to v nasledujicim mesici moc nevidim.. mozna nekdy na jaro/v lete. Osanos: Dej vedet, kdybys byl v te Ostrave. Zahral bych a treba sezenu i nejake lidi. Alek: Ct by sel - zatim temer kterykoliv breznovy ct je vyhovujici.
Amaroune, takhle to zkazit...chjo :-) A platí pro tebe ta středa a pátek i přespříští týden? To by tedy mohl i Osanos...
S tím čtvrtkem je problém, že tam bývala liga kartičkářů, takže byly takové ty doplňky jako Aqwarty, Chroust či Andre zabití. Nevíte někdo, jestli ta liga furt pokračuje?
Super! Tak to vypadá na pátek 18. 3., kdy mohou: Alek, Amaroun, Osanos, Jaime a Vašek.
Asi je možno hrát v Outpostu, ale jen pokud budeme mít hru. Jestli se nepletu, Jaime má? Na Palubě hru mají, ale zase tam hrozí, že tam bude natřískáno jako posledně, to byl snad taky pátek. Navíc je tam ten poplatek...
Komentáře
Tak kdo by měl zájem zahrát v Praze AGOT deskovku? Co třeba příští týden? Mně by vyhovovala středa, čtvrtek nebo pátek. Ideální začátek je pro mě do 19 hod. (čím dřív tím líp).
Zatím řešme hlavně zájem, pro termín a čas bych případně vytvořil nějaký hlasování ala doodle.com.
Bratislavu mám dostupnější než Prahu, ale i do Prahy bych zajel, cestu mám zadarmo a času relativně dost :)
Mám čas: tento víkend, příští týden pouze ve čtvrtek, přespříští týden zatím čtvrtek, pátek i víkend.
A samozřejmě připojuji nabídku na hru v Brně, mám samotnou Hru, prostor i eventuální spoluhráče:)
Jo a budu mít nejspíš někdy během března nebo dubna cestu do Ostravy, tak kdyby měl někdo zájem o hru tam, tak jsem taktéž ochotný ;)
Osanos: Dej vedet, kdybys byl v te Ostrave. Zahral bych a treba sezenu i nejake lidi.
Alek: Ct by sel - zatim temer kterykoliv breznovy ct je vyhovujici.
S tím čtvrtkem je problém, že tam bývala liga kartičkářů, takže byly takové ty doplňky jako Aqwarty, Chroust či Andre zabití. Nevíte někdo, jestli ta liga furt pokračuje?
Asi je možno hrát v Outpostu, ale jen pokud budeme mít hru. Jestli se nepletu, Jaime má? Na Palubě hru mají, ale zase tam hrozí, že tam bude natřískáno jako posledně, to byl snad taky pátek. Navíc je tam ten poplatek...