Kvíz: Píseň s humorem

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
1246710

Komentáře

• 60. Původně tam měly být jenom parohy, ale pak si řekli, že je to blbý a přimalovali k nim i zbytek.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Velbloud A další otázečka by nebyla :)
  • Aha, pardón. To mi nějak uteklo.
    61. Kdo by vyhrál Západozemskou verzi Westeros hledá superstar? A s jakou písní...
    61. Pochopitelně Roslin Frey, byla ovšem zadržena vojáky, jelikož na vystoupení vtrhla banda nebezpečných fanoušků převlečených za zpěváky. A s jakou písní. Deště Kastemaru...

62. Proč jsou obři chlupatí?
  • AvivAviv
    upraveno 16. února 2016
    60 - Protože jsou paroháči.
    61 - Boj to byl opravdu těžkej. Soutěžící šli až za hranice svých schopností a hodně je to stálo (třeba jazyky a prstíky), ovšem nepolevili a při každém střetu předvedli vystoupení, které bralo dech i jiné věci (kupříkladu někteří ve svém dojetí z hudebního zážitku doopravdy stratili hlavu). Ovšem tuhle hru nemohou vyhrát všichni a tak jsme přes spoustu potu, slz a krve (a úmrtí a doživotních zmrzačení) dospěli k závěru. Napětí se dalo krájet valyrijskou ocelí a zpěvácké výkony spusobovali mrazení zad i vzplanutí srdcí (ne že by to u nich skončilo) a po velice těžkém a vážném výběru, který pro svou delikátnost a zarputilost jednotlivých stran trval až do počátku zimy, přišel čas vyhlásit vítěze. A tím se stal...
    ...
    ... Tom Sedmistruna! Dosud přežil, má svou kuži, příčetnost, prsty, jazyk a tak dále. První místo mu získala 127 krát zpívána Jenny's song.
    62 - Aby vypadali ještě větší.

63 - Kolik ptáčku má Varys?
  • JayJay
    upraveno 17. února 2016
  • No jo, no. Vo tom tenhle kvíz je. :D
    64 - Tak například Arrynu je potřeba -1.

65 - Jak by se dal provést slavný kožešinový trik bez vlka, o kterém mluvil král Robert?
    66. Když bez vlka, tak třebas s vlčicí

67. Je v Kuchařce ledu a ohně recept, podle kterého Daenerys vařila dračí vejce?
  • upraveno 18. února 2016
    67. Je, recept podle Ládi Hrušky následuje:
    Potřeby: Nachystejte si paličku, velký kotel na vodu (nemáte-li kotel, můžete použít třeba obal boileru), sůl (nemáte-li sůl použijte jakoukoliv jinou bílou krystalickou látku) a snítku petržele (nemáte-li petržel, může být i petrklíč).
    Postup: Zapalte pod kotlem s vodou, či jakoukoliv jinou vhodnou kapalinou a přiveďte ji do varu, či podobného skupenství. Hoďte dovnitř vejce. Za prozpěvování mantry "V stanu vejce válej, z kotle pára stoupá..." vařte asi hodinu. Po hodině vejce vyjměte a připravte si paličku (lépe palici, ale když ji nemáte, poslouží i vhodný šutr).
    Existují tři možné způsoby podávání v závislosti na úspěšnosti vaření:
    1) Vejce se uvařila dostatečně, v tom případě použijte palici na odstranění skořápky, nakrájejte, osolte a podávejte se snítkou petržele.
    2) Z vařeného vejce vykoukne dračí hlava. V tom případě ji přetáhněte palicí a výsledek znovu povařte, nakrájejte, osolte a podávejte ozdobené snítkou petržele.
    3) Vejce byla uvnitř dávno zkamenělá. V tom případě kámen rozbijte palicí na padrť, promíchejte s nasekanou petrželí a vodou z kotle. Podařilo se Vám vytvořit ideální základ pro těsto na trpasličí chleba (stačí přidat kvasnice). Solit nemusíte.

68. S čím si nejraději hraje Tommen? (může být i seriálový).
  • upraveno 19. února 2016
    68. seriálový i knižní Tommen si nejraději hraje s malým Tommenem, pak si rád hraje s koťaty na vojáčky, ale kvůli jejich nedisciplinovanosti se vrátí zase k malému T.

(63. žádného a stovky)

69. Co ví Jon Snow o ženách
  • 69 - Nic.
  • 67 - Potřebujete 2 lidi, 1 koš na uhlí, 1 kg toho uhlí, 1 pohřební hranici. Do koše nasypete uhlí a zapálíte. Do něj vložíte vejce. Vejce se předpékají v koši na uhlí asi tak 3 hodiny, pak se dají odležet na pár týdnu. Pak postavte pohřební hranici a do ní umístěte oba živé lidi. Na vrchol uložíte zmíněna vejce a zapálíte. Po vyhasnutí možno servírovat. Vás.
    68 - Ten si nejraději hraje s Margaery.

70 - Kterou písničku má v současnosti Sansa/Alayne nejraději?
  • JayJay
    upraveno 19. února 2016
    70. Epickou píseň o velikém obru, který zničil hrad ze sněhu a následně mo přemohla něžná panna...

71. Jak je Petyr bohatý?
  • JayJay
    upraveno 19. února 2016
  • 71 - He is rich as Croesus. Za předpokladu, že ASOIAF svět je plochý a nošen přerostlou faunou.

72 - Proč Hodor říka "Hodor"?
    upraveno 19. února 2016
  • @Aviv: Tak to mi chvíli trvalo, než mi docvaklo, že Croesus je Creosot. :-) Btw. mám s ním krásnou historku (už hodně starou). To jsem takhle stál v jednom nákupním centru ve frontě na bankomat a přede mnou dva kluci (tak 16 let). Vybírali peníze a mašina dlooouho šrotila. Nevím kolik vybírali ale z mašiny jim nakonec vyjel poměrně objemný svazek dvoustovek (taky se mi to jednou stalo), což jeden z nich doplnil prohlášením, že je bohatý jako Creosot. Má to smutný konec, protože mě po nich už bankomat vyf... (odmítl vydat hotovost).

72 (abych tedy pokračoval v nastolené linii). Protože jsme nepochopili, že se jedná o vícevýznamový výrazový prvek, který může znamenat cokoliv od "Nanejvýš přejemné" až po "Tvoje žena je velký hroch". :-) Hodor po večerech píše slovník, ale je to trochu jednotvárné.

73. Má výtah v Castle Black revizi?
  • @Aviv: Já je taky často neslyším a proto je sám říkám. :-) Zase na druhou stranu pro ty, kteří to neznají, působím hrozně vtipně a moudře zároveň...
  • AvivAviv
    upraveno 20. února 2016
  • AvivAviv
    upraveno 20. února 2016
    74 - Na čtyřech slonech jež stojí na obří želvě plující vesmírem... Ne, ne. Na svobodě, rovnosti a bratrstvu (a vostré gilotíně).
  • @Aviv: Určitě jo, v obdobích, kdy si myslel že je pták, by mohl provádět revize vedení ve výšce mimo kabinu.
  • AvivAviv
    upraveno 20. února 2016
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Aviv
    75) Ten princ z Letních ostrovů, Cersei si potrpí na klobásy a párky všech druhů.
    76) Proč Vargo Hoat šišlá?
  • 76 - Koza mu snědla zuby.

77 - Jaká budou poslední slova jež Petyr Baelish v sáze pronese?
  • 77 - "Á sám Velký Jiný, vítej v mém sídle, už se těším na naše budoucí obchody."

78 - Kolik lidí snědl Rickon na Skagosu? :twisted:

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    78) Žádní svědci se nedochovali, takže to nikdo neví
    79) Naučí se Robert Arryn létat
  • 78 - Všechny, kteří se pokusili sníst jeho. Oko za oko...
    79 - Naučia ho to jeho labutí rytieri, prípadne sa na to podujme sám miestny operenec z čeľade drozdov.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.