Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1372373375377378581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer A já ti chtěla napsat, že jsem na nějaké stránce viděla recept na smoothie s přesnou gramáží a takhle mi to zkazíš... :P
  • Hmm, zajímalo by mě, co na pojídání vlastní placenty říkají vegani a vegetariáni? Žádnému zvířátku při..ehm..produkci placenty nebylo ublíženo, takže by to vlastně mělo být ok? =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Dreamer To se nedá říct než "kurňajámělzrovnalasagnekvobědupročjetenhajzlíktakdaleko"...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nazvať knihu podtitulom "Just Add Placenta" je hriech sám o sebe.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @flanker.27 Vcera som robila plny plech lasagni bolognese z kila masa, a prave rozmyslam, komu ich posuniem...Asi ako Masha z najsledovanejsieho youtube videa pod slnkom, ktore nie je hudobnym klipom.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Hildegarda jeeeee, lasagne... Těch není nikdy dost :dance:

Btw tak nám hodili pokladny... @flanker.27 první si mě napadl ty, jako fundovaný a ochotný právník a znalec zákonů - jak je to s tím protestem pravice ve sněmovně a co si o tom myslíš? Došlo k nějakému opravdovému porušení a možné řešen, nebo klasická kočkovaná? Snažím se do toho vidět víc, ale spousta věcí mi uniká :-k
  • @Dreamer @Jay

Já si standartě musel projít na Vysoké škole sítem Matematika I a Matematika II, ale jinak jsem tak trošku jako ten kluk. Vlastně jsem byl spíš vždy pozadu v Matice, prostě dutej. Ale není to jen o učebnicích. Já jsem na střední v pololetí z matiky propadal. Učitelka byla totiž pěkně nepříjemná a jakakoliv snaha z mé strany byla dost odmítána. Vypadalo to, že jí moje odpovědi uráží a tak jsem se přestal snažit a dávat pozor během hodiny. Po pololetí za mnou přišla s úsměvem na tváři a prý:"Lukáši já zapisovala, známky do archu a všimla jsem si, že z ostatních předmětů na tom nejste vůbec zle." Najednou se její přístup dost změnil a mne to začalo víc zajímat - už to nebylo takový to -sakra zase musím učit nějaký smrady. Na konci roku jsem měl za dvě. :D
  • @hodor_the_king U veganů už je to horší, protože nesmí nic organického... Ale pokud maminka bude veganka, tak placentu jíst nemusí, může jí (až jí skončí šestinedělí) odnést do té ledničky na "sdílení jídla".

Mimochodem hrozná představa pro mě, že si půjdu dát jídlo, který tam donesla nějaká tofufundamentalistka. Na jídlo jsem obvykle hodně pünktlich, a když jsem slyšel poprvé o této moderně, málem jsem se u televize zeblil (už jenom proto, že ta lednička je v kavárně, kde se hosté zouvají (všimnul jsem si toho v té reportáži), což pro mě bylo největší wtf celé filosofie ledničky sdílející jídlo.)
  • to si pusťte Čtyři v tom 3 na ČT, myslím že v předposledním díle rodí svérázná paní Pavla doma a porodní asistentka jí tam přidá do nějakého normálního smoothie homeopatickou dávku placenty.

Já osobně po zkušenostech z rodiny od placenty očekávám, že po porodu bez problémů odejde a pak, ať si dělá co chce.
  • @Jitka Oh ano, to byla ta Češka žijící v Británii s tím anglánem.. Všichni v té rodině byli dost excentrický, až šílený.. Pamatuji si že už jenom ten účes té ženy a její vzezření z dálky křičelo "budu rodit v bazénu na podlaze v obýváku". A pamatuju si ty porodní emoce.. Její dule ujel autobus (shit happens) a ona tam pak totálně zmrdala tu náhradnici.. Bylo to jako reality show. Vím že jsem u toho jedl popcorn :D
  • pro mě byla zajímavejší paní s dvojčatama. z bizar kategorie "rodím alternativně" už jsem slyšela dost na to, aby mě paní Pavla donutila udělat si popcorn, to byl čajíček
  • a @Dreamer se snaží, abych si už nikdy nedala tatarák nebo sušený maso :onfire:
  • @Jitka já s tatarákem ani krvavým steakem problém mít nebudu ani kdybych sjížděla recepty na delikatesy z placenty celý den :-D
  • @Amaroun: V podstatě totéž co jsme tu řešili - každý má trochu jiný "styl učení". Někdo potřebuje absolvovat přednášku (slyšet vidět, dělat vlastní poznámky), jiný to dokáže načíst z učebnice, další musí zkoušet, počítat až do té doby, než to automatizuje (já jsem přednáškovej...). Nic z toho není obecně horší ani lepší. Mnohem důležitější je, jestli chceš... a máloco dokáže demotivovat tak spolehlivě jako "dobře" naladěnej vyučující. Zpětně viděno je nutno říct, že vyučující je jen člověk a asi je těžký, když je ve třídě 30 dětí s rozptylem postojů "nezájem stejně se nic nenaučím" po "už nezájem, látku jsem pochopil před čtvrthodinou, vzbuďte mě, až se alespoň zadá nový příklad". A i s ohledem na toho je dost středoškolských učitelů, které hrozně obdivuju.
  • @Gepeto Asi jsem se blbě vyjádřil nic živočišného. Jen to co někde naroste...

To musí být dost smutný život..
    @sfik Už som si prestával byť istý, či viem význam slova "organický" :D
  • @Gepeto Prsty byly rychlejší než mozek :)
  • @sfik Hlavně pokud nepřijímají určité aminokyseliny přes doplňky stravy, tak to přináší paletu zdravotních potíží (překvapivě). A... no radši nic :D
  • upraveno 12. února 2016
    @Mellien Tomu věřím, ale jejich argumenty "sója-tofu stačí" jsou v rámci jejich fanatismu neprůstřelný :)
    Mně fuk, co kdo jí, klidně ať se živí klíčky a asimilují živiny z půdy :D jen nemám ráda vegany a vegetariány, kteří na ostatní zkouší různé vyděračské kecy ve stylu, jak nezodpovědné a neekologické je jíst maso (lány kukuřice, pšenice a podobně, to je totiž to pravé pro přírodu a nevěřím, že by bylo možné uživit miliardy vegetariánů se svědomím, co papají jen mrkvičku z ekofarmy :) ) nebo vytáhnou jak je konzumace masa strašně nezdravá a kolik týdnů se člověku rozkládá třeba steak v trávícím traktu... v mnoha případech za tím čuchám jen zoufalou snahu po výjimečnosti.
  • @Dreamer Jo, autotrofní/fototrofní výživa, to teprve není mainstream =D A ty kecy o trávení mě náhodou baví :D
  • Aneb Simpsonovská klasika:
    "Já jsem vegetarián"
    "Hmm, dobrý začátek"
    "... ale uvažuji o tom stát se veganem."
    "To je toho, já jsem ultravegan, nikdy bych nesnědl nic, co vrhá stín..."
  • Jestli někdy napadlo vegany, že kdyby naši praprapra-prapráči nežrali maso ve velkém, tak zůstala naše mozkovna poněkud zakrnělá :D
  • @Mellien: Třeba jejich "prapráči" nejedli, proto jim zůstala zakrněná a proto je to nenapadlo... :o)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.