Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Btw tak nám hodili pokladny... @flanker.27 první si mě napadl ty, jako fundovaný a ochotný právník a znalec zákonů - jak je to s tím protestem pravice ve sněmovně a co si o tom myslíš? Došlo k nějakému opravdovému porušení a možné řešen, nebo klasická kočkovaná? Snažím se do toho vidět víc, ale spousta věcí mi uniká :-k
Já si standartě musel projít na Vysoké škole sítem Matematika I a Matematika II, ale jinak jsem tak trošku jako ten kluk. Vlastně jsem byl spíš vždy pozadu v Matice, prostě dutej. Ale není to jen o učebnicích. Já jsem na střední v pololetí z matiky propadal. Učitelka byla totiž pěkně nepříjemná a jakakoliv snaha z mé strany byla dost odmítána. Vypadalo to, že jí moje odpovědi uráží a tak jsem se přestal snažit a dávat pozor během hodiny. Po pololetí za mnou přišla s úsměvem na tváři a prý:"Lukáši já zapisovala, známky do archu a všimla jsem si, že z ostatních předmětů na tom nejste vůbec zle." Najednou se její přístup dost změnil a mne to začalo víc zajímat - už to nebylo takový to -sakra zase musím učit nějaký smrady. Na konci roku jsem měl za dvě. :D
Mimochodem hrozná představa pro mě, že si půjdu dát jídlo, který tam donesla nějaká tofufundamentalistka. Na jídlo jsem obvykle hodně pünktlich, a když jsem slyšel poprvé o této moderně, málem jsem se u televize zeblil (už jenom proto, že ta lednička je v kavárně, kde se hosté zouvají (všimnul jsem si toho v té reportáži), což pro mě bylo největší wtf celé filosofie ledničky sdílející jídlo.)
Já osobně po zkušenostech z rodiny od placenty očekávám, že po porodu bez problémů odejde a pak, ať si dělá co chce.
To musí být dost smutný život..
"Já jsem vegetarián"
"Hmm, dobrý začátek"
"... ale uvažuji o tom stát se veganem."
"To je toho, já jsem ultravegan, nikdy bych nesnědl nic, co vrhá stín..."