Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1368369371373374581

Komentáře

• @flanker.27 Tak o tom se nepřu. Jestli se ale pokoušejí zlepšit imáge Vondrovi, tak to je herkulovský úkol, takhle krátkodobou paměť lidi nemají =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @svoa00 Doufejme, že si můžeme dovolit takový optimismus :)
  • @Krisa Podle mě jsou krávy blbé ty dvě + těch pět jsou bejci, blbci.. jak chceš.. Navíc toho z té tajné služby či odkud byl, bych buďto hned vyhodil, pozastavil činnost. Mám z toho takový ten pocit "Čechům se zase něco hodně nepovedlo". Ačkoliv se snažím nebýt za každou cenu takový skeptik, přeci jen ví se málo, resp. nic..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @sfik Tohle je ale spravedlivé, pokud je za blby považuješ všechny :P
  • @Krisa Jediný koho nepovažuju za blba je ten kuchař co je někde v Libyi, prostě tam jel pracovat a nejel tam na vlastní pěst.. Ironií osudu, ten jediný zůstává unesený..
  • @Jay :twisted: Já si říkal že ten Picard by se necítil trapně kvůli vlastní mámě :D
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
  • Praštilo mě to do očí, projev jsem neslyšel zatím, ale když už si beru vázacího motýlka, měl bych na to mít skill.. Jinak mu měla manželka k vánocům věnovat toho dětskýho na gumě :D
  • upraveno 5. února 2016
    @Vena Mno, hodně slov o Evropě a jednotě. Optimistický tón, že Evropa zvládla mnohem horší věci, ale neslyším žádné řešení. A zase cosi jako přerozdělování uprchlíků, což by už v téhle fázi měl být mrtvý projekt, ale něco mi říká, že bruselští technokrati ztratí další měsíce, kdy se to pokusí realizovat a celé to odvolají až při konfrontaci s realitou. Jejich následující nápad bude uprchlická daň pro všechny unijní země, ze které se migrantům bude vyplácet stejná částka, ať už bude v jakékoliv zemi, a tak je díky nižším životním nákladům motivovat, aby dobrovolně šli do polské vesnice na hranicích s Ukrajinou. A každých pár týdnů by pak "noví Evropané" jezdili navštěvovat bratrance Ahmeda do Hamburku a byl by to takový multikulturní ráj, protože by tihle lidi očividně neměli žádnou vazbu na ono Polsko nebo Německo. Připadá vám to nereálné? Navíc když estonský prezident mluví o občanech Evropy (ani ne Unie) a varuje před návratem k národním státům?

Jestli bude nějaké řešení, tak jedině v tom, že země na balkánské cestě skutečně projeví solidaritu s cílovými zeměmi - a přestanou jim posílat davy nevděčných ekonomických migrantů s příměsí teroristů, sadistů a pedofilů. Čili že Bulharsko a Makedonie uzavřou hranice a ne si na to jenom hrát. Řekové by pak museli dělat to, co měli dělat už od začátku, a ne se blbě ptát "To je máme nechat utopit?"
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Vena Kvóty nic nevyřeší, ne ve chvíli kdy o imigraci do Evropy uvažuje 8000 000 lidí. Nezlob se na mě, ale přerozdělování 500 000 uprchlíků fakt nic nevyřeší, navíc většina jich stejně při první příležitosti uteče do Německa, Švédska, nebo jinam, že by mě to rmoutilo to říci nemůžu. Jen mě mrzí, že to stát bude muset zaplatit, nechápu proč by měli lidé, kteří těžce pracují živit ze svých daní černochy, kteří tu stejně nezůstanou a společnosti nijak nebudou užiteční.

Achjo na nemocné děti se vybírají víčka, důchodový systém se vyčerpává, takže já do žádného důchodu nepůjdu, ale na uprchlíky a jiné etnikum a dávky pro něj se peníze najdou...
  • upraveno 5. února 2016
  • Tak já hlavně nesouhlasím s Evropskou komisí, že "uprchlická vlna" bude trvat několik let. Už tenhle rok ale bude situace ve Švédsku a Německu kritická a Británie rozhodně nepovolí. A vzhledem k tomu, že migranti nikam jinam nechtějí, tak situace bude eskalovat rychle. Objevil se i plán, že si migranty přerozdělí pár zemí, ale ostatní finančně přispějí, ale tohle taky stěží projde hlasováním. Takže můžu uklidnit disktutéry, kteří se bojí, že budou do sedmdesáti makat, aby mohl Senegalec postávat na Václaváku s cigárem a i-phonem v ruce. Obětí letošních teroristických útoků mi bude líto, ale je to nerozvážná politika jejich zemí, která je měla dávno dostat do ulic.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @svoa00 Já bych byl v tomhle hodně opatrný, dokud budou Evropě vládnout pomatenci jako Merkelová, Juncker a Hollande, tak se nikam nepohneme :-(
    Ty vážně věříš, že se situace zlepší? Spíš mi přijde čím dál tím horší, v Německu se má údajně pohybovat na 300 000 neregistrovaných uprchlíků, co dělají a jaké mají úmysly? To ví asi jenom Bůh...
    Doufám, že to Němci příští rok Merkelové zpočítájí i s úroky, navíc pokud Británie vystoupí z EU tak by se něco změnit mohlo
    @Mellien Hospodarska unie by bez politicke unie nefungovala ani zdaleka tak dobre. Musel by ses omezit na dohodu o volnem obchode jako je NAFTA nebo pripravovana TTIP. Volny obchod neni jen o tarifech, je treba urcitym zpusobem integrovat zakony, coz bez nejake autority moc dobre nejde, protoze ti do kazdeho vyjednavani lide, firmy a ruzne odbory neustale nesmyslne kecaj. Vem si jak dlouho se vyjednava TTIP -- a pravdepodobne se jeste tak 4 roky vyjednavat bude. Je pravda, ze TTIP to ma asi o dost tezsi, vzhledem k tomu, ze se v ni jedna o dve dost odlisne ekonomiky, na druhou stranu EU ma mnohem vice statu a udrzovat jejich legislativu kompatibilni s nejakou dohodou o volnem obchode by bez potrebne autority nebyla vubec sranda. Zrusenim EU bys taky musel prosadit neco jako ISDS, kdyz se podivas, jak je to kritizovano u TTIP, NAFTY i TPP... No a pak co s Schenghenem... Doufam, ze se konce EU nedoziju :)
  • @Vena Díky, ekonomii nerozumím. Jen mě to napadlo. Ale krásně ses vyhl zbytku sdělení. Jak si představuješ přerozdělování. snad to nevidíš jako řešení situace, že ne? :O
  • upraveno 6. února 2016
    Tak jsme tady měli spoustu zajímavých jednostranných videí o Šaría patrolách v Londýně. Tak se podívejme taky jak na ně reagují běžní muslimové na ulici.

https://www.facebook.com/Channel4News/videos/10153464748691939/
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jistě že ti, co se podíleli např. na unášení a znásilňování (jen v městě Rotherham mezi lety 1997-2013 více než 1400 případů, které úřady řádně nevyšetřily, protože se bály obvinění z rasismu a diskriminace), patřili jen mezi velmi malou skupinu nepřizpůsobivých...
    http://www.forbes.com/sites/rogerscruton/2014/08/30/why-did-british-police-ignore-pakistani-gangs-raping-rotherham-children-political-correctness/#27063ae75a7c

Takže asi tak. V Londýně už žije méně než 50 % rodilých Britů. Rodilí Britové od řadových občanů po policii, soudy a dále se bojí vystupovat dokonce i proti takovým jevům jako je systematický obchod s bílým masem, antož "jen" proti nějakému pouličnímu řečnění. Tolik asi k tomu, že se mě zase někdo pokouší opít rohlíkem.
  • upraveno 6. února 2016
    Rohlíkem se opíjíš sám, neboť mícháš jablka s hruškami. Tvým cílem, jak se zdá, je jakkoliv pošpinit uprchlíky/přistěhovalce, neboť na Šaríu reaguješ zločinností. Já problematiku politické korektnosti nebo kriminalitu určitých uprchlíků nezlehčuji. Jen jsem sem vložil jsem video, které ukazuje jiný obraz na podporovatele Šaríi. Nemusí být objektivní, ale to ani ty 1-2 videa o Šaríe. ;-)
  • upraveno 6. února 2016
    @Amaroun to jistě nemusí, nabízí se ale otázka... pokud sledujeme případy, kdy se do jistých oblastí měst bojí jet i sama policie, není něco špatně? Těžko nad tím mohu mávnout rukou tak, že jinam se jet nebojí. Argumentuješ stylem: Ve státě A leží město B, kde se sice dějí špatné věci ze strany uprchlíků, ale také město B a C, kde je vše OK. Takže můžeme pokračovat v ustáleném nicnedělání. Jako bych napsal, že znásilňování žen imigranty není problém, protože to nedělají všichni.

Chápeš absurditu své argumentace?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @DanielSvatoš Proboha, vždyť oni na to znásilnění měli právo! Nechápu, jak to zaprdění čecháčci odmítají pochopit... :wall:
  • Musím se zastat toho pedofila z bazénu... On musel utéct, protože by ho islámský stát jinak zabil :D

K dnešním událostem snad jen tolik, že by mě nikdo ani párem volů nedostal na ani jednu akci.. Typicky se střetávají dvě sekty a obyčejní lidi jsou nucení si vybrat, ačkoliv chtějí jen klídek, žádný uprchlíkoteroristy, nohy v teple, na čemž neshledávám nic špatného.

A když dneska poprvé na čt24 informovali o lavině v Rakousku a že bylo vyhlášené lavinové nebezpečí, řekl jsem si ááá, to se do hor vydali jistě Češi.. A měl jsem pravdu. Tak jejich rodinám upřímnou soustrast a jim samotným gratuluji k získání Darwinových cen.
  • upraveno 6. února 2016
  • upraveno 6. února 2016
  • @Mellien Kvůli plný penzi nestojí za to umřít, ale tohle byl ol inkluzív :) jinak s Rakouskem.. jak píšeš...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.