TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1261262264266267362

Komentáře

• V Kruhu koruny se mi líbilo taky. Už abych se dostala k pokračování. Na konci Henryho V ma štípali oči. A jen jsem zírala jak moc byl Richard II drama queen a ono se ta mluva za chvíli i moc líbila. Taková změna a navíc hezky plynoucí. A môj ty bože, v 1. diely Henryho IV, scéna v hostinci, kde princ Hal a rytier Falstaff na striedačku hrajú kráľa a celý ten talk je napokon o niečom inom, to bol tak prudký a plynulý prechod od nehanebného humoru k dojemnosti... Pre lepšie pochopenie tohto môjho výlevu odporúčam pozrieť si to. ;-)
  • Teraz mi docvakol ten úžasný vtip. Pamätáte Moriartyho hlášku z tretieho dielu druhej série Sherlocka - Reichenbach fall "Honey, you should see me in a crown."? Povedal to Sherlockovi.
    A teraz Ben hrajúci Sherlocka bude mať sám korunu - tú britskú korunu a stvárniteľ Moriartyho Andrew si zahrá Francúzskeho kráľa Ľudovíta XI. I just have to wonder, if directors and actors recalled it as well. :D
  • AvivAviv
    upraveno 3. února 2016
    John Hurt is capable of astonishing performance both with his acting and with his voice.
    Yes, Jeremy's got quite handsome features.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Napřed jsem se bál, že to bude slabé a že nebudou mít "koule" udělat na nějakej ostřejší humor, ale když té holčičce řekl že má jméno jako pro šlapku, tak mě to celkem uklidnilo. Nemusí to být nejhorší a asi tomu šanci dám :)
  • upraveno 3. února 2016
    už je to dlouho co byl venku pilot a teď koukám že to byl nějaký uniklý pilot a na edně pro to mají zvlᚍ titulky
    můžete někdo posoudit jestli můžu naskočit rovnou na druhý díl ?
    nevermind už jsem to našel :) nějaké detaily prý
  • upraveno 3. února 2016
    @DanielSvatoš oni to myslím přestříhali.. nedokážu říct, jestli se děj tak zásadně měnil...

Teda ještě k tomu dodám, že ten seriál by nabyl na kvalitě, kdyby vypustili toho černýho anděla v té kožené noční košili. Je to strašnej fetiš, obzvlášť když vyhrožuje Luciferovi levým křídlem, tak si říkám "kurva to je moc i na mě" :D
  • upraveno 3. února 2016
    @Nevada Abych se přiznala, tak jsem část Lucifera prospala, očividně tu vtipnější část. Snad u dalšího dílu zase neusnu, to bych oak ten seriál definitivně odpískala.
  • @Nevada myslela som to tak, ze nemusi mat zle svedomie a dostane Narcos na jeden mesiac v spickovej kvalite zadarmo ;)

Kvoli nostalgii som si musela pozriet nove Akty X. Ale treti diel...konverzacnu komediu som fakt necekala...to bol ulet nad ulety.
    @Hildegarda Jo, ták. Na "testovací" období Netflixu v našich krajinách jsem úplně zapomněla, sorry.

@Aviv Gaiman je autorem komiksu, který je předlohou. Ale se seriálem samotným tuším nic společného nemá. A podle znalců komiksu se seriál inspiroval jen velmi volně.
  • upraveno 4. února 2016
  • upraveno 4. února 2016
  • Poldark mě dostal, má to sice nemálo atributů červené knihovny, ale v tak krásném podání, že si je všechny nechám líbit a prosila bych o přídavek. :)

• upraveno 4. února 2016
  • @svoa00 mně se hlavně líbí, že je to normální hodná ženská, žádná sexuální dračice, umanutá divoška ani žádné podobné zrzavé klišé :D A Elizabeth je taky fajn, je pěkné vidět konečně ženský postavy, co jednají celkem přirozeně, líbí se mi, že si zachovává důstojnost a jedná čestně...i když po posledním dílu, snad to tvůrci nepokazí typickým, každý s každým.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. února 2016
    @Dreamer Snad se drží předlohy více než nejmenované duo :)
    Já si tuhle romantiku nechám líbit velmi rád, Demelza, Verity i Elizabeth jsou po dlouhé době normální sympatické ženské postavy (s celkem pěknými postavami :twisted: ) a i záporáci jsou normální, nemusí hned trhat mouchám nožičky a vyžívat se v mučení, aby byli správně záporáčtí.
  • To znie viac než fajn.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Hildegarda a to uz je ta nova seria akty X

jj ten treti diel bol super
    Ach jo, tak jsem neodolal a sáhl po Hospodě jamajce. jenže když jsem kontroloval, jestli je to v pořádku, viděl jsem konec. Boha jeho, co si to vymysleli za kravinu? Četli to vůbec? Teď nevim, jestli se na to mám vůbec dívat.
  • @flanker.27 copak tam vymysleli? :D
    upraveno 4. února 2016
  • @flanker.27 už je to delší dobu, co jsem to četla, ale žádnou sestru si též nevybavuji :-k
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Miluji CSFD. Když už konečně po více jak třech měsících přidali fotky, které jsem jim tam asi 4x poslal a které byli předtím pokaždé označeny za "nepatřičné" tak ani neuvedou že je to návrh ode mě. A na čtvrtý pokus to prošlo. Vážně nechápu logiku tamních adminů.
  • AvivAviv
    upraveno 4. února 2016
    Ono to možná ani logika není. Mohli konať iracionálne.
  • předpokládám že šlo o Myrandu :D
  • Everette nebreč a radši vyrob pro Myrandu a Maisie pořádnou valentýnku :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.