V Kruhu koruny se mi líbilo taky. Už abych se dostala k pokračování. Na konci Henryho V ma štípali oči. A jen jsem zírala jak moc byl Richard II drama queen a ono se ta mluva za chvíli i moc líbila. Taková změna a navíc hezky plynoucí. A môj ty bože, v 1. diely Henryho IV, scéna v hostinci, kde princ Hal a rytier Falstaff na striedačku hrajú kráľa a celý ten talk je napokon o niečom inom, to bol tak prudký a plynulý prechod od nehanebného humoru k dojemnosti... Pre lepšie pochopenie tohto môjho výlevu odporúčam pozrieť si to. ;-)
Teraz mi docvakol ten úžasný vtip. Pamätáte Moriartyho hlášku z tretieho dielu druhej série Sherlocka - Reichenbach fall "Honey, you should see me in a crown."? Povedal to Sherlockovi. A teraz Ben hrajúci Sherlocka bude mať sám korunu - tú britskú korunu a stvárniteľ Moriartyho Andrew si zahrá Francúzskeho kráľa Ľudovíta XI. I just have to wonder, if directors and actors recalled it as well. :D
@Nevada Napřed jsem se bál, že to bude slabé a že nebudou mít "koule" udělat na nějakej ostřejší humor, ale když té holčičce řekl že má jméno jako pro šlapku, tak mě to celkem uklidnilo. Nemusí to být nejhorší a asi tomu šanci dám :)
už je to dlouho co byl venku pilot a teď koukám že to byl nějaký uniklý pilot a na edně pro to mají zvlᚍ titulky můžete někdo posoudit jestli můžu naskočit rovnou na druhý díl ? nevermind už jsem to našel :) nějaké detaily prý
@DanielSvatoš oni to myslím přestříhali.. nedokážu říct, jestli se děj tak zásadně měnil...
Teda ještě k tomu dodám, že ten seriál by nabyl na kvalitě, kdyby vypustili toho černýho anděla v té kožené noční košili. Je to strašnej fetiš, obzvlášť když vyhrožuje Luciferovi levým křídlem, tak si říkám "kurva to je moc i na mě" :D
@Nevada Abych se přiznala, tak jsem část Lucifera prospala, očividně tu vtipnější část. Snad u dalšího dílu zase neusnu, to bych oak ten seriál definitivně odpískala.
@Hildegarda Jo, ták. Na "testovací" období Netflixu v našich krajinách jsem úplně zapomněla, sorry.
@Aviv Gaiman je autorem komiksu, který je předlohou. Ale se seriálem samotným tuším nic společného nemá. A podle znalců komiksu se seriál inspiroval jen velmi volně.
@svoa00 mně se hlavně líbí, že je to normální hodná ženská, žádná sexuální dračice, umanutá divoška ani žádné podobné zrzavé klišé :D A Elizabeth je taky fajn, je pěkné vidět konečně ženský postavy, co jednají celkem přirozeně, líbí se mi, že si zachovává důstojnost a jedná čestně...i když po posledním dílu, snad to tvůrci nepokazí typickým, každý s každým.
@Dreamer Snad se drží předlohy více než nejmenované duo :) Já si tuhle romantiku nechám líbit velmi rád, Demelza, Verity i Elizabeth jsou po dlouhé době normální sympatické ženské postavy (s celkem pěknými postavami :twisted: ) a i záporáci jsou normální, nemusí hned trhat mouchám nožičky a vyžívat se v mučení, aby byli správně záporáčtí.
Ach jo, tak jsem neodolal a sáhl po Hospodě jamajce. jenže když jsem kontroloval, jestli je to v pořádku, viděl jsem konec. Boha jeho, co si to vymysleli za kravinu? Četli to vůbec? Teď nevim, jestli se na to mám vůbec dívat.
Miluji CSFD. Když už konečně po více jak třech měsících přidali fotky, které jsem jim tam asi 4x poslal a které byli předtím pokaždé označeny za "nepatřičné" tak ani neuvedou že je to návrh ode mě. A na čtvrtý pokus to prošlo. Vážně nechápu logiku tamních adminů.
Komentáře
A teraz Ben hrajúci Sherlocka bude mať sám korunu - tú britskú korunu a stvárniteľ Moriartyho Andrew si zahrá Francúzskeho kráľa Ľudovíta XI. I just have to wonder, if directors and actors recalled it as well. :D
Yes, Jeremy's got quite handsome features.
můžete někdo posoudit jestli můžu naskočit rovnou na druhý díl ?
nevermind už jsem to našel :) nějaké detaily prý
Teda ještě k tomu dodám, že ten seriál by nabyl na kvalitě, kdyby vypustili toho černýho anděla v té kožené noční košili. Je to strašnej fetiš, obzvlášť když vyhrožuje Luciferovi levým křídlem, tak si říkám "kurva to je moc i na mě" :D
Kvoli nostalgii som si musela pozriet nove Akty X. Ale treti diel...konverzacnu komediu som fakt necekala...to bol ulet nad ulety.
@Aviv Gaiman je autorem komiksu, který je předlohou. Ale se seriálem samotným tuším nic společného nemá. A podle znalců komiksu se seriál inspiroval jen velmi volně.
Já si tuhle romantiku nechám líbit velmi rád, Demelza, Verity i Elizabeth jsou po dlouhé době normální sympatické ženské postavy (s celkem pěknými postavami :twisted: ) a i záporáci jsou normální, nemusí hned trhat mouchám nožičky a vyžívat se v mučení, aby byli správně záporáčtí.
jj ten treti diel bol super