Lovena, ale i lovící. Dievča poteší, keď sa okolo nej chlapci začnú točiť z vlastnej vôle, ale rovnako zábavné je prevziať iniciatívu a začať zvádzať prvá. ;-)
Bolo by to pekne pikantné, keby jelenček aj obe ružičky preferovali homosexuálne vzťahy, ale zaobídeme sa aj bez toho. Renlyho s Lorasom som si najprv vôbec nevšimla, ale tá evidencia pribúda a som z dvoch tretín presvedčená, žo spolu mali viac než... modlenie (prípadne iba modlenie, ale tantrické). Marg a sesternice mi príde skôr ako klasické dievčenské združovanie a taktiež taktika Kráľovnej tŕňov ako poistiť Margaerinu povesť. O jej panenstve sa neodvažujem vynášať žiadne súdy. O jej nevinnosti nie som ani trošku presvedčená, je to taká sladká mrška. Nie takého kalibru, ako babička, ale verím, že je jej žiačkou a že o komplote ohľadom Joffa vedela a neprekvapilo by ma, keby tam bolo aj viac než oboznámenosť so situáciou. Vidím to na vychádzajúcu hviezdu. Teória o nezranenom Lorasovi sa mi pozdáva, tá správa o ťažkých popáleninách bola také "What?!" a myslím, že náhly nástup na scénu ako skryté eso bude dávať zmysel.
Komentáře