TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1258259261263264362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Třeba zrovna u Poma to absolutně nechápu. Je často úplně mimo :)

Já osobně seriály po pilotu nehodnotím, ale taky málokdy se podle nich řídím v tom, zda seriál sledovat. Mám zkušené, že pilot je často dělaný "na jistotu", aby prošel u diváků i šéfů společnosti, ale další díly pak bývají často už trochu jiné. Z poslední doby je to případ třeba Jekyll & Hyde. První díl mě bavil, druhý nebyl špatný, ale pak se to jaksi divně kouslo a nejsem stavu to dokoukat. Nebo naopak vím, že spousta lidí vzdala Person of Interest po prvním dílu, že je to o ničem. A jak se to krásně v polovině série zvedlo, nemluvě o tom, že ve druhé a třetí řadě se z toho stal jeden z nejlepších seriálů mimo kabelovky. Podobně to mám s Blacklistem, kde to byl průměrný seriál, který se hodně zvedl. Nebo jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec, Good Wife. Do cca 15. epizody to byl jen dobrý seriál, pak nastal zlom a stala se z toho moje srdcovka. Najdou se výjimky jako Partners in Crime, kde jsem pilot nedokoukala ani na třetí pokus (ale to zas není typický seriál, ale minisérie a problém je ve zpracování).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • James Franco v Kingovce :dance:
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 9. ledna 2016
    Tohle vypadá hodně dobře, James Franco, atentát na Kennedyho a J. J. Abrams, těším se moc. .
    V prvním záběru z traileru mi na Jakea nesedl. Ale vzápětí do role George zapadl výborně. Každopádně se na to těším :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @sfik to bys nevěřil, jaké války uživatelů probíhají na csfd. Hlavně si každý brání svůj píseček a navenek vypadat korektně. Hlavně nikoho neurazit a neříkat nic co by vyvolalo kontroverzi. Z podobného důvodu si POMO nikdy nedovolí smáznout Verbalův účet, přestože Verbal o něm veřejně prohlašuje, že je totální debil (POMO je majitel csfd). A jo, lidi tam to berou smrtelně vážně.
  • Myslíte, že se v televizním Dallasu podíváme do Derry? :D
    Doufám, že ano. Je to nedílnou součástí atmosféry v knize.
  • Tak co jste říkali na ukončení pasntví downton? Mne přišlo že ten poslední díl to všechno úplně uzavřel a skončilo to tak, že všichni žili šťastně ... atd
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @p1e9t9r2 Ja mám strach pozerať šestku ďalej, lebo už mám taký tik, že kedykoľvek je Anna šťastná, čakám čosi zlého.
  • @Gepeto Já ti nechci spoilerovat, ale nikdo nedopadl špatně
  • upraveno 10. ledna 2016
  • Líbí se mi to "tamní folklór". Priznávam sa, že keď na jeho komentár narazím, vždy sa tak kyslo pousmejem a som zvedavá, čo za slovotvary použije tentokrát.
  • upraveno 10. ledna 2016
    Už jsou na vánoční speciál Downtonu titulky? @p1e9t9r2
    jsou
    Na mě působí Verbal právě jako jeden z ubožáčků, kteří mají CSFD za celý svět a touží vyniknout za každou cenu. Je trapný. Vtipný mi připadá málokdy.
    Co se Downtonu týče, tak finále bylo náležitě sladké a uhlazené, ale k tomu seriálu to prostě pasuje. Mně se to líbilo. Zakončili to hezky a včas, na nic nezapomněli. Poslední repliku věnovali nejlepší postavě a byla přesně v jejím stylu :)
  • @brbr Nat www.topserialy.sk to je vloženo i s titulky
  • Dík, už mám program na večer :-)
  • JayJay
    upraveno 11. ledna 2016
    @sfik: Jako tenhle výrok je legenda,... Na druhou stranu myslím, že je to tak dva roky, co byl někde rozhovor s vnučkou paní Pohlové (autorka výroku se k tomu už vyjádřit nemůže) a říkala něco ve smyslu, že to bylo brutálně vytržené z kontextu a její babička patřila mezi nevelké procento důchodců, kteří internet aktivně používali (maily a tak)... - beru zpět, čtyři roky, co toto údajně prohlásil vnuk, rok co údajná vnučka prohlásila, že to co řekl je nesmysl a že neexistuje ani ten vnuk... :o)
    Holt anonymita internetu umožňuje takováto tvrzení a jediná pravda na tom tak zjevně je, že původní výrok (ať už jej pronesl kdokoli) jen dokazuje ono okřídlené, že každý problém má alespoň jedno jednoduché, ale naprosto chybné řešení.
  • @Jay co ti na to mam napsat.. To abych ten obrazek postnul jeste jednou :D
  • Dneska vyšel pilot k novému krimiseriálu "Angie Tribeca", sice se tam opakují některá klišé, ale mě se to moc líbilo :D :D
    Rozkoukala jsem 2. sérii Agentů Shieldu (jsem u 10. dílu) a musím říct, že přitom, jak je to kompaktní a baví mě to, tak to není taková pecka, jak jsem podle reakcí čekala.

Jsem zvědavá, jak si ve svém pokračování povede Agent Carter.
  • @Arutha Takže další Doktor bude až za rok? Co budu dělat na podzim? :-x
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.