TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1256257259261262362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Mě se to náhodou líbilo. Sice to už ke konci přehnali a Mycroft byl fakt.... škoda mluvit, ale atmosféra první poloviny to imo docela hezky vyvažuje.... a palec nahoru za to, že se mezi nevěstama objevila i Janine. ...
  • upraveno 3. ledna 2016
  • Tak se mi povedlo dostat se k tomu... Ja som tiež čakala čisto viktoriánsky mysteriózny diel, ktorý bude prepojený so seriálom maximálne cez shout-outy a pomŕkavanie ako bolo v tej vopred uvoľnenej ukážke s paní Hudsonovou sťažujúcou sa, že v poviedkach nikdy nič nehovorí. A najprv som bola celá bez seba z toho, ako dobre im to išlo. Moriartyho návšteva to len vylepšila. Ale potom, keď sa ukázalo, že je to v lietadle, nevedela som, či byť sklamaná, alebo nadšená. Zvyšok je prakticky Inception a ja sa ešte stále neviem rozhodnúť, či sa mi tento mižmaž páčil, alebo to pre mňa celé poslal dole vodou, ale myslím, že ten záver, kde nie je jasné, či je reálna súčasnosť s devätnástym storočím v hlave, alebo devätnáste storočie s predpoveďou dvadsiatehoprvého storočia (takže asi obe) je dobrá. A uznávam, že to funguje aj ako spojka medzi sériami. Ale stále by som chcela vidieť čisto viktoriánsky diel...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Finále Ash vs Evil Dead :-D :applause:
  • Lidi, já dnes na jeden dech shlédla první sérii Hannibala. Už abych mohla druhou, je to fakt poutavé. Má tady s tímhle seriálem někdo skušenosti?
  • Videli ste už niekto Shannaru? S otvorenými ústami pozerám ako to má na CSFD 96% a reviews na nete sú tiež veskrze kladné.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 6. ledna 2016
    @Arutha Ak tomu správne chápem, hodnotilo to 16 používateľov. Z toho minimálne jeden z nich dáva päť hviezd snáď všetkému :D
  • @Gepeto To je síce pravda, ale všetko nasvedčovalo tomu, že to bude strašná konina, tak ma to predsa len trochu prekvapilo.
  • Začal jsem se na to dívat před chvílí.. No.. :D musím si dávat časté pauzy, protože se tomu musím furt smát, když ne smát, tak užulovat :D

Takže, v kouzelném království postapokalyptické Země, vládne mastnovlasý Gimli jakožto elfí král, je tam nějaká přerostlá bonsaj čarostromu, ze všech borců mám komplex, protože jsou jak z módních časopisů, vybělené zuby, nejmodernější účesy, a tak. Takže jestli někdo nadává na GoT a líbí se mu tohle, tak je schizofrenní...
  • @Arutha mám obavy, že ať je pilot jakkoliv našlapaný, stejně to nakonec sklouzne k užvaněné telenovele, nemám moc velkou důvěru v MTV ani v obsazení. A hodnotilo to už celých 17 lidí, z toho to polovina určitě ještě ani neviděla :D
  • upraveno 6. ledna 2016
    Možná ten dvoudíl dokoukám, ale zatím to chce hodně pauz a hodně přemáhání. Aby to nepůsobilo tak dobře, tak už jsem to na csfd srazil na 91% tím že jsem dal odpad.. Třeba to bude na konci dvojdílu aspoň na jednu hvězdu.

Dál čekám že se z poza stromu vynoří Nicky Minaj a Justin Bieber a začnou spolu twerkovat na nějaké Gimliho slavnosti :)
  • AvivAviv
    upraveno 6. ledna 2016
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Stačí popřát dobrou chuť?
  • Môže byť. :D
  • koukate někdo na Galavanta ? se přinám že se u toho dost bavím :D
    @DanielSvatoš Už aj druhú sériu? Hneď v prvej epizóde bola ďalšia Game of Thrones narážka. :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Ona už je druhá série?
    Je to děsná ptákovina, ale ono si to ani na nic jiného nehraje :)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @sfik @Aviv tak videl som ten prvy dvojdiel Shannary a bol to aj moj posledny dvojdiel Shannary.
    @Krisa Ja som len otvoril topserialy.sk a vyskočila na mňa druhá séria :D Mne sa tiež páči keď to oni sami neberú moc vážne.
  • ja nevěděl že delají drouho ani jsem někde dřív četl že asi ne ale jsem rád že je další :) jí moc takoý serialy/filmy kde se zpívá nerad ale tohle si užívám a na hru o trůny tam bylo narážek víc
  • @DanielSvatoš @Gepeto Aha, tak dík za tip, též jsem nevěděla, že už je druhá.
    Tu první jsem onehdá zvládla za jednu sobotu... Prostě nešlo přestat :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    tak ako zakladate ucet na Netflix? Kdesi som cital, ze prvy mesiac je zadarmo.
  • :applause: 8-O 8-O
  • @Mikke Začínam odškrtávať dni z kalendára. :)
  • DD - trailer který neříká vůbec nic a přesto je skvělý :D Jessica byla fajn, ale prostě rohatej latexák je můj hero a prostě na něj žádná baba nemá (a ani žádnej jinej superhero) :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.