Mě se to náhodou líbilo. Sice to už ke konci přehnali a Mycroft byl fakt.... škoda mluvit, ale atmosféra první poloviny to imo docela hezky vyvažuje.... a palec nahoru za to, že se mezi nevěstama objevila i Janine. ...
Tak se mi povedlo dostat se k tomu... Ja som tiež čakala čisto viktoriánsky mysteriózny diel, ktorý bude prepojený so seriálom maximálne cez shout-outy a pomŕkavanie ako bolo v tej vopred uvoľnenej ukážke s paní Hudsonovou sťažujúcou sa, že v poviedkach nikdy nič nehovorí. A najprv som bola celá bez seba z toho, ako dobre im to išlo. Moriartyho návšteva to len vylepšila. Ale potom, keď sa ukázalo, že je to v lietadle, nevedela som, či byť sklamaná, alebo nadšená. Zvyšok je prakticky Inception a ja sa ešte stále neviem rozhodnúť, či sa mi tento mižmaž páčil, alebo to pre mňa celé poslal dole vodou, ale myslím, že ten záver, kde nie je jasné, či je reálna súčasnosť s devätnástym storočím v hlave, alebo devätnáste storočie s predpoveďou dvadsiatehoprvého storočia (takže asi obe) je dobrá. A uznávam, že to funguje aj ako spojka medzi sériami. Ale stále by som chcela vidieť čisto viktoriánsky diel...
Začal jsem se na to dívat před chvílí.. No.. :D musím si dávat časté pauzy, protože se tomu musím furt smát, když ne smát, tak užulovat :D
Takže, v kouzelném království postapokalyptické Země, vládne mastnovlasý Gimli jakožto elfí král, je tam nějaká přerostlá bonsaj čarostromu, ze všech borců mám komplex, protože jsou jak z módních časopisů, vybělené zuby, nejmodernější účesy, a tak. Takže jestli někdo nadává na GoT a líbí se mu tohle, tak je schizofrenní...
@Arutha mám obavy, že ať je pilot jakkoliv našlapaný, stejně to nakonec sklouzne k užvaněné telenovele, nemám moc velkou důvěru v MTV ani v obsazení. A hodnotilo to už celých 17 lidí, z toho to polovina určitě ještě ani neviděla :D
Možná ten dvoudíl dokoukám, ale zatím to chce hodně pauz a hodně přemáhání. Aby to nepůsobilo tak dobře, tak už jsem to na csfd srazil na 91% tím že jsem dal odpad.. Třeba to bude na konci dvojdílu aspoň na jednu hvězdu.
Dál čekám že se z poza stromu vynoří Nicky Minaj a Justin Bieber a začnou spolu twerkovat na nějaké Gimliho slavnosti :)
ja nevěděl že delají drouho ani jsem někde dřív četl že asi ne ale jsem rád že je další :) jí moc takoý serialy/filmy kde se zpívá nerad ale tohle si užívám a na hru o trůny tam bylo narážek víc
DD - trailer který neříká vůbec nic a přesto je skvělý :D Jessica byla fajn, ale prostě rohatej latexák je můj hero a prostě na něj žádná baba nemá (a ani žádnej jinej superhero) :)
Komentáře
Takže, v kouzelném království postapokalyptické Země, vládne mastnovlasý Gimli jakožto elfí král, je tam nějaká přerostlá bonsaj čarostromu, ze všech borců mám komplex, protože jsou jak z módních časopisů, vybělené zuby, nejmodernější účesy, a tak. Takže jestli někdo nadává na GoT a líbí se mu tohle, tak je schizofrenní...
Dál čekám že se z poza stromu vynoří Nicky Minaj a Justin Bieber a začnou spolu twerkovat na nějaké Gimliho slavnosti :)
http://m.zive.cz/konecne-netflix-uz-muzete-predplatit-i-v-cesku/a-180962/?textart=1
Je to děsná ptákovina, ale ono si to ani na nic jiného nehraje :)
Tu první jsem onehdá zvládla za jednu sobotu... Prostě nešlo přestat :D