@Nevada Moc ne, předvánoční období mě nějak příliš zaměstnává. Ať už nákupy nebo v práci. Možná bych se vůbec nebránil ještě lehkému posunutí termínu...
@Nevada No pokud by to šlo do konce roku...? Chápu, že se už termín posouval, takže ať se to nezdržuje jen kvůli mě. Na příště budu mít alespoň jednu povídku jistou. ;-)
@CervenKa Spíš jen roztleskávačka ;-) No vidíš a když ti to minule tak krásně šlo a vznikl super výsledek... :-D Drobné povídky vzniklé na poslední chvíli a psány s nadhledem jsou přece ty nejlepší :king:
@Michelle Jo, zvláštní je, že má nápad čtvrt roku na to, aby přišel, celou dobu se někde fláká, ale za pět dvanáct ve chvíli zoufalství se milosrdně dostaví :wall:
Pokud bude hlasování probíhat dostatečně dlouho, a mé úspěchy na poli akademickém budou stoprocentní, tak bych se po patnáctém dni měsíce, jevícího se jako nejstresovanější měsíc v ubohém životě vysokoškolského studenta, mohl dostat k přečtení a zhodnocení veškerých děl. Do té doby mi zbyde čas pouze na to, vzpomínat, jaké to bylo mít špetku času na psaní.
Komentáře
Možná bych se vůbec nebránil ještě lehkému posunutí termínu...
Chápu, že se už termín posouval, takže ať se to nezdržuje jen kvůli mě. Na příště budu mít alespoň jednu povídku jistou. ;-)
Ale poslat to klidně můžeš, pokud máš hotovo.
:twisted:
Drobné povídky vzniklé na poslední chvíli a psány s nadhledem jsou přece ty nejlepší :king: