Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
1116117119121122144

Komentáře

• @Aviv Ne, paní Závist má jen dvě sestry ;-)
  • @Aviv Zášť a Zloba
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Everett_Young Zloba? Tu mi napadá Maleficent z toho nového filmu =D
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    upraveno 22. prosince 2015
    @Dreamer já Měsíční zahrady taky musel číst podruhé, aby mě to chytlo. Člověk už to jakžtakž začíná chápat a může dávat pozor i na jiné souvislosti. :-)
    @Magister_Peditum Esselmont mi osobně přišel v pohodě. Četl jsem sice zatím jen Noc nožů a od Erikssona čtu teprve vzpomínky, takže to na nějaké velké srovnávání není, ale NOK mě dost bavila a nějaký velký rozdíl v kvalitě jsem nepochytil. :-) A když jsem po dlouhé době tady, když jsem četl Potoky Krve, Bauchelain Reesemu tykal, kdežto ve Vzpomínkách mu vyká. Docela mě to překvapilo, vzhledem k tomu, že překlad dělala stejná osoba, všimli jste si toho někdo? :-)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @fero To už si snad, ale opravdu dělá prdel....
  • @fero Chybí ještě Šatník ledu a ohně :D
    @Dejw Jdu brousit vidle....
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. prosince 2015
    Jste jak malí... Ta knížka vyšla už v roce 2012. Tohle je jen překlad.
    @Nevada Omyl byli jsme malí, časová prodleva umožnila i tem nejmenšim pořáááádně zestárnout :'-(
    No, právě. Člověk by čekal, že mezitím dostanete rozum, a ono furt nic.
    @Nevada Aha, předopkládam, že kuchařka ze světu ledu a ohně to je vrchol rozumu :roll:
    tak určitě
    @Nevada Omlouvam se, jestli to vyznelo nejak utocne, ja jen asi uz bych po tech letech nemel byt prekvapeny bez tak me to ovsem neprestsva fascinovat

Mimochodem, kdo jeste necetl Zaklinac: Bourkovou sezonu, tak ihned napravit, sam jsem nedavno doposlouchal Fingerovu audioverzi (doporucuji) a nutno rict, ze fanousci sagy tu najdou vse co chteji, takovy hezky navrat k povidkam a muzuou to precist i ti, co se Zaklinacem nemaji zkusenost
    @Everett_Young Co na to říct, laska bÿvà slepá, možná, že je to lepši než na všem hledst chyby ;-) I když uznavam, možna bych mel klást trochu vyšši nároky :-D Jsem holt nenapravitelny optimista
    @Everett_Young btw: Ty asi nepatříš, co se týče zaklínače ke příznivcům konce kulatéhot stolu? :D
  • Po všech těch psech na olivách a kobylkách v jedovatým medu se to dalo čekat. Pokud možno vytisknout Kuchařku Stařenky Oggové, tak ať si ji má i GRRM. Ale taky by mě víc potěšilo kdyby tam psalo Winds of winter.
    @Aviv No prave, vzdyt uz tu jedna kucharka byla, na co druhou :D
  • Protože v téhle není banánové dejikiri (nebo jak se to psalo) ani návod na patricijský chleba, no v támhleté zas nejsou psy na olivách a kobilky jedovatým medu. Není kuchařka jako kuchařka. :-D
    upraveno 29. prosince 2015
    Berme to pozitivne, je to asi milionta kniha o vareni, ale v knize vas opravdu neco naucime, naucime vas upect koláč z živych Freyů :twisted:
  • AvivAviv
    upraveno 29. prosince 2015
  • Já myslel, že kuchařka byla už Tanec s Draky... Takže tohle asi navazuje na Tanec s Draky ,)
  • Třeba se tam vejdou i nějaké zajimavé kapitoly ala "behind the scenes" len tak mimochodom trúsené medzi ingerediencami, postupom a históriou receptov. :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Cože někdo tady říkal Bourkova sezóna? Mg mg neskutečný, ta kniha má skvělou jen obálku....
  • jj Bouřková sezóna a Hudba ticha - dvě nejhorší knihy, co jsem v roce 2015 četl, ale je pravda, že už není moc času na fantasy...
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Tak jsem dočetl Strach moudrého muže. Achjo, to je tak smutná kniha. Strašně moc smutná. A já to miluji, chci Dveře z kamene a chci aby to s Hostinským dobře dopadlo, aby to nebyl jen vyprávěný příběh. A chci diskutovat o budoucím ději.
  • @Benji já tedy moc depresivní konec nečekám, jelikož kniha je až moc na oko vedena k tragickému konci, že by to málokoho překvapilo, takže já čekám nějaký pořádný mindfuck!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.