To nič, sa stáva. Jé, príbeh diktátorovej družky by som si pozrela, keby len mama netrvala na pozeraní seriálu na JOJ. Veď to vlastne ani nepozerá, je na počítači a v štýle "multitask" počúva, čo beží v telke.
@brbr Ty děti mají nulovou možnost volby samozřejmě. Všechny jsou tím debilem evidentně poznamenaný, všechny koktaji a jak bylo vidět u toho přezkoušení, tak nejsou schopný komunikovat s kýmkoliv mimo tu jejich komunitu. Pokud se zastavím u toho opovrhování systému, tak je zajímavý že jít na sociálku mu nevadí, v případě že dítě onemocní, systém potřebovat budou. Ale pak jsem si řekl že on je ve svých názorech tak arogantní a sebestřednej že by byl schopný léčit ty děti kopřivama, jenom aby vnutil okolí svojí představu.
@sfik Jo, to je ten film. Viděla jsem nějaký rozhovor s režiserkou a pak s tatíkem byl rozhovor v Reflexu a ještě někde. Právě, že mám taky pocit, že děti vůbec žádnou možnost volby nemají, tak jsem to chtěla vidět "naživo". Smůla, že v archivu čt to není.
@sfik Jo, ty děti jsou totálně v hajzlu, naprosto neschopní života mimo vlastní rodinu. Jsem přesvědčená, že se otce celá rodina bojí (není se čemu divit, když se k nim chová tak, jak se chová), což bylo vidět na tom starším synovi, který vyprávěl před otcem, jak je jejich život supernádhernej. Mimochodem tohohle syna, co zdrhnul, mi bylo děsně líto, protože vypadal děsně nešťastně a obávám se, že nedopadne úplně dobře. Taky si myslím, že ty děti nebudou mít jednoduché najít partnera (hlavně kluci), protože do tohohle nepřijde jen tak někdo.
@Krisa zrovna nad hledanim partnerek jsem taky premyslel a to ani nevim ze jeden z nich utekl.
Holky maj vyhodu ze muzou mit dite s vlastnim otcem. Z cehoz jsem tu holku podeziral dokud neukazali toho otce pri krtinach. Hned jsem si vzpomnel na Crastera :twisted:
@Krisa@sfik Já jsem z toho viděla už dřív nějaký kousek a docela mě zarazilo, jak hnusně se ten pán choval ke své manželce, dokonce ji před dětma sprostě nadával. Osobně to na nějaký happyend pro děti vůbec nevidím. I když ta Dorotka (nejstarší) to snad zvládla.
@sfik Utekl asi na měsíc a půl, nebo kolik to tam říkali. Myslím si, že z dětí vyrostou frustrovaní jedinci.
@brbr Ta paní je neuvěřitelně zmasírovaná. Bylo mi jí taky líto, zvlášť když prohlásila, že jednu dobu se rozváděla každý druhý den, ale neodejde, protože nedokáže opustit svoje děti a ON by jí je nenechal (přesně takhle to řekla se slovem ON).
Ten chlap je hajzl a totální pokrytec - je profesionálním otcem, protože společnosti i dětem dá nejvíc, když bude s nimi, ale prachy, které odvedou neprofesionální otci, kteří musí chodit do práce a tudíž nemohou být se svými dětmi, ty si vezme. No a že společnost z těch asociálních dětí nic mít nebude, není asi třeba zdůrazňovat.
Doufám že Stark dostane pořádně na tlamu a že Rowdeyho odpraví :D ale abych nebyl tak jednostranej, tak jsem doufal (asi se tak nestane), že kapitán jako v jedné z předloh umře a jeho kostým nahradí Bucky... To by byl můj MarvelDream :)
A wow, Scarletbitch už se asi naučila lítat.. Asi na sobě zamakala
@Nevada, @Monte Karstark: Jako já nepopárám, že ta skupina je stmelenější a že se znají (až na dva přidané studenty, kteří "jsou trochu od rány" (vyhráli předchozí BR.... ne, nevidím opisování v HG :o))), ale romantika typu "budu tě ochraňovat od začátku do konce" a hlavní hrdina primárně řeší "jak přežít", ne jestli radší "Peeta nebo ten druhej" . BR je prostě primárně krvárna. "...a nevyrušuj!" A hlavně... nekoukejte na BR2: Requiem,... to je hroznej odpad. Snaha vytřískat co to dá a ono to nedalo.
K Marvelu toliko, že AoU mě hrozně zklamal, sejmuli si nejsilnější téma hroznou kravinou (mě v tom třeba chybělo i vysvětlení, proč s nimi Ultron bojoval - oč lepší bylo v kresleném seriálu, kdy měl za úkol nastolit mír a logicky došel k závěru, že trvale toho dosáhne jen vyhubením lidstva...). Takový Ant-man byl proti tomu alespoň příjemně hravý... Popravdě u vážných témat je od nich zatím nepřekonaný Zimní voják (ačkoli samotný Zimní voják tam byl v podstatě zbytečný :o)), kde v podstatě kritizují americkou cestu po 11. září (svěřit víc pravomocí tajným službám, které "je ochrání"), ta ironie tomu dávala náboj... No, uvidíme, jak se chopí Občanská války, komiksově je to vymyšlené super, filmově z toho můžou udělat super film i nic moc (popravdě i kdyby to byl odpad, tak na Marvelovský film půjdu, abych se přesvědčil, protože tomu bych nevěřil).
Komentáře
Btw. Na dvojce teď davaji moc hezky dokument.
Jé, príbeh diktátorovej družky by som si pozrela, keby len mama netrvala na pozeraní seriálu na JOJ. Veď to vlastne ani nepozerá, je na počítači a v štýle "multitask" počúva, čo beží v telke.
Jinak, mluvíme tu o tomto:
http://www.csfd.cz/film/405965-stale-spolu/prehled/
Taky si myslím, že ty děti nebudou mít jednoduché najít partnera (hlavně kluci), protože do tohohle nepřijde jen tak někdo.
Holky maj vyhodu ze muzou mit dite s vlastnim otcem. Z cehoz jsem tu holku podeziral dokud neukazali toho otce pri krtinach. Hned jsem si vzpomnel na Crastera :twisted:
Myslím si, že z dětí vyrostou frustrovaní jedinci.
@brbr Ta paní je neuvěřitelně zmasírovaná. Bylo mi jí taky líto, zvlášť když prohlásila, že jednu dobu se rozváděla každý druhý den, ale neodejde, protože nedokáže opustit svoje děti a ON by jí je nenechal (přesně takhle to řekla se slovem ON).
Ten chlap je hajzl a totální pokrytec - je profesionálním otcem, protože společnosti i dětem dá nejvíc, když bude s nimi, ale prachy, které odvedou neprofesionální otci, kteří musí chodit do práce a tudíž nemohou být se svými dětmi, ty si vezme. No a že společnost z těch asociálních dětí nic mít nebude, není asi třeba zdůrazňovat.
K filmu samotnému... Inu, prostě Japonsko.
A wow, Scarletbitch už se asi naučila lítat.. Asi na sobě zamakala
To je jen takovej můj brainstorm ;)
A hlavně... nekoukejte na BR2: Requiem,... to je hroznej odpad. Snaha vytřískat co to dá a ono to nedalo.
Popravdě u vážných témat je od nich zatím nepřekonaný Zimní voják (ačkoli samotný Zimní voják tam byl v podstatě zbytečný :o)), kde v podstatě kritizují americkou cestu po 11. září (svěřit víc pravomocí tajným službám, které "je ochrání"), ta ironie tomu dávala náboj...
No, uvidíme, jak se chopí Občanská války, komiksově je to vymyšlené super, filmově z toho můžou udělat super film i nic moc (popravdě i kdyby to byl odpad, tak na Marvelovský film půjdu, abych se přesvědčil, protože tomu bych nevěřil).