Happyend nežádoucí? 8-O Vypadá to na řádně depresivní kolo :-D Nápaditá témata, o prvních dvou si ráda přečtu, na třetí možná i něco zkusím napsat. A díky za návrat čtvrtého tématu - třeba se konečně dočkáme pokračování některých velmi zajímavých kusů z minulých kol :-)
@Tyrion Lannister v mém případě to je spíše naopak. Mám toho už hodně napsaného, v hlavě snad miliardu nápadů, že by se z té povídky mohla v klidu stát sága, ale nemohu se dokopat k pokračování, protože jsem zaseklý v jedné situaci a nevím, jak dál. Prostě patová situace. :-D
@Riokai Pořád existuje možnost to zatím nechat uležet a napsat něco jiného :-) Anebo někomu načrtni tu svoji patovou situaci a třeba ti dá dobrou radu, jak z toho ven.
@Michelle začala jsem psát a nakonec jsem psala něco docela jiného, než jsem měla původně v plánu :D zkoušela jsem to znovu, ale zas to nevyšlo...divný.
Komentáře
Nápaditá témata, o prvních dvou si ráda přečtu, na třetí možná i něco zkusím napsat. A díky za návrat čtvrtého tématu - třeba se konečně dočkáme pokračování některých velmi zajímavých kusů z minulých kol :-)
@Michelle Doufám podruhé :)
Už teď se těším, o adventu bude co číst :3
Pěkná témata, snad se urodí.
a nebo do hodně temné psací nálady :twisted:
Já se teda přiznávám, že nestíhám :-(