@Gepeto tak toho jsem rovnou vzdala s tím, že budou chtít jméno :-D
Jinak dost masakr je prvních 200 slov z knihy Hobit (natipovala jsem vpodstatě jen předložky, spojky a sem tam nějaké neodmyslitelně hobití slovíčko (např. Hobbit :-D ). Ach né, na té stránce asi strávím život :-D
@hodor_the_king předpokládám, že to je přilba Sandora, kterou si Sansa bere do postele místo plyšáka.
EDIT: aha, asi si myslel spíš tu ještěrkoidní věc, to bude mít asi zhruba stejný umělecký význam jako ty mouchy nebo nahé miniženy v Sansiných vlasech :D
Taky se mi nejvíc líbí ten prostřední, i když ten styl provedení zvlášť u obličeje mi moc nesedí ke zbytku. První je hrozná a poslední taková obyč (ale vysloveně špatná není, jenom bych si představovala asi trochu jiné vlasy :-P )
První - hmm, divný postoj, divně modré oči ("abych tě lépe snědla..." :o)), ale potěší chybějící drahokam... no, není to síťka do vlasů, ale co. Druhý - tenhle styl mám rád, ale ty podivnosti mě tam spíš ruší,... Poslední - no podle popisu trochu jiná kategorie a myslím že na cosplay dost slušný... (zkuste si schválně dát do googlu "Sansa Stark Cosplay" a když vyřadíte obrázky za seriálu, tak tohle je o několik kategorií výše než drtivá většina... a místy se fakt člověk nasměje... :o))
@svoa00@brbr:twisted: vy jste ale! jestli chce Martin vyvážit děj že už konečně začnou umírat i zmrdi, tak v rámci vyrovnanosti a vyvážení už musí dojít zbytek Starků absolutního happyendu (Snow není Stark, s tím ať si dělá cokoliv :D )
Komentáře
Jinak dost masakr je prvních 200 slov z knihy Hobit (natipovala jsem vpodstatě jen předložky, spojky a sem tam nějaké neodmyslitelně hobití slovíčko (např. Hobbit :-D ).
Ach né, na té stránce asi strávím život :-D
http://www.sporcle.com/games/Vespinito/taking-the-black
http://www.serialzone.cz/clanek/6209-soutez-pokud-mate-radi-hru-o-truny-ctete-dal-/
EDIT: aha, asi si myslel spíš tu ještěrkoidní věc, to bude mít asi zhruba stejný umělecký význam jako ty mouchy nebo nahé miniženy v Sansiných vlasech :D
Druhý - tenhle styl mám rád, ale ty podivnosti mě tam spíš ruší,...
Poslední - no podle popisu trochu jiná kategorie a myslím že na cosplay dost slušný... (zkuste si schválně dát do googlu "Sansa Stark Cosplay" a když vyřadíte obrázky za seriálu, tak tohle je o několik kategorií výše než drtivá většina... a místy se fakt člověk nasměje... :o))