@flanker.27 Len či by ju mal aj keby to nenahrávala :D Ale beztak sa mi to páčilo... EDIT: Teda nie žeby keby to nenahrávala a nemal tú trpezlivosť by som ho z niečoho vinil.
Až bude teda sága kompletní, doufám že u nás vyjde taky taková parádička jako je ta hostina a bouře... to pak odnesu aktuální knížky do knihovny a pořídím něco vkusnějšího :)
@Krisa@sfik talpress už jistě pracuje na vlastní speciální edici, už kvůli tomu určitě zaměstnali nového grafika a bude to s dvojnásobnou přirážkou kvůli nutnosti pořídit nejnovější vytuněnou verzi malování :D
@Dreamer=D Jsem si jistý že chráněné dílny se o tu zakázku poperou..
Já bych byl rád, kdyby udělali nějakou pevnější vazbu. HoT mám jedinou v paperbacku, nesnáším to, ale aspoň to vydrží. Zbytek knih mám v té klasické verzi a ty knihy neutáhly pomalu ani to jedno přečtení a mají toho dost. Jinak obálku co nejvíc minimalistickou, tohle je vrchol nevkusu... Smutnej Jaime, jako bezdomovec kterýho vyhnali z pohotovosti a nebo Mel (pokud je to Mel), která vypadá jak nějaká tanečnice flamenca. Z těch všech se mi líbí asi jediná bouře. No a u Tance.. nic moc, akorát že je to ta wow scéna, navíc si teď uvědomuju že to byl pořádnej spoiler :D
Mně přijdou ty nové přebaly paperbacků o dost horší než pevná vazba a musím bohužel také potvrdit její chatrnost, může za to také nejspíš blbě zvolený formát. Nechápu proč nemohli koupit práva na nějaké zahraniční obálky a pouštěli se do tvořilkovství, nedopadlo to dobře a někdo by jim to měl pro příště zakázat :D za ty prachy chci kvalitu a estetiku.
Komentáře
EDIT: Teda nie žeby keby to nenahrávala a nemal tú trpezlivosť by som ho z niečoho vinil.
Obrázek jako takový je z letošního kalendáře. V listopadu otáčím na prostřední dvoustranu skic :)
Chcel by som mať vaše sústredenie, že sa dokážete pozerať na niečo takéto a všímať si hrací stolík a človeka v pozadí.
Já bych byl rád, kdyby udělali nějakou pevnější vazbu. HoT mám jedinou v paperbacku, nesnáším to, ale aspoň to vydrží. Zbytek knih mám v té klasické verzi a ty knihy neutáhly pomalu ani to jedno přečtení a mají toho dost. Jinak obálku co nejvíc minimalistickou, tohle je vrchol nevkusu... Smutnej Jaime, jako bezdomovec kterýho vyhnali z pohotovosti a nebo Mel (pokud je to Mel), která vypadá jak nějaká tanečnice flamenca. Z těch všech se mi líbí asi jediná bouře. No a u Tance.. nic moc, akorát že je to ta wow scéna, navíc si teď uvědomuju že to byl pořádnej spoiler :D