Tolika práce si dal s detaily oblečení a zazdí to hlavou. I když to oblečení je tak divné, na první pohled jsem myslela že má pravou ruku useknutou - ta rukavice trochu splývá s pozadím.
Našel jsem docela povedenou kvízovku. Kolik dokážete dát do kupy jmen top 300 postav z Písně do 20 minut. Hra jde pauznout, takže můžete přemýšlet i déle než vymezený čas. Jsem zvědav kdo trumfne mé skóre 235/300 :-)
Jo je to postavené na počtu zmínek v sáze, takže některé důležitější postavy tam prostě nejsou. Na stejné stránce jsou k nalezení i spousty dalších podobných kvízů. Třeba top50 jmen z konkrétních knih a tam se takový Eddard a Robert v topce drží až do třetí knihy. Jinak jsou tam i povedené kvízy typu, seřaď vybrané postavy od nejmladší po nejstarší, nebo označ všechny postavy, které se objevily ve všech knihách, nebo naopak postavy, které se v knize dosud neobjevili, jen se o nich mluvilo. Pak je tam také hádání Západozemských rodů, ale i když jsem na tohle téma kádr, tak to není možné tam všechno napsat v tom krátkém časovém limitu. :-x
@hodor_the_king Moment, ich som si nevšimol. Ten systém si zo mňa robí dobrý deň. Nezmazal mi ich mená, takže som si myslel, že mi ich neuznalo, lenže keďže som ich nevidel červených (kontroloval som len červené mená), tak asi mi ich predsa uznalo :D WTF
Komentáře
http://www.sporcle.com/games/Sforzando/song-of-ice-and-fire-top-300
Jinak jsou tam i povedené kvízy typu, seřaď vybrané postavy od nejmladší po nejstarší, nebo označ všechny postavy, které se objevily ve všech knihách, nebo naopak postavy, které se v knize dosud neobjevili, jen se o nich mluvilo. Pak je tam také hádání Západozemských rodů, ale i když jsem na tohle téma kádr, tak to není možné tam všechno napsat v tom krátkém časovém limitu. :-x
Tohle je taky dost dobré, celkem jsem si věřila na plný počet, ale mám jen 25/30 :-)