Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1262263265267268394

Komentáře

• 72 a to jsem někde i typoval podle ksichtů a nejsem si vůbec jist zda jsem to kdy viděl.. no a Julia Roberts.. škoda mluvit :D
  • 76 nejvíc mi dali zabrat přesně určit díl.
  • 93, hlavně jsem pohořela u bondovek, byť jsem je viděla, absolutně nejsem schopná přiřadit název. =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    79/99 :P
  • Mám 80 a uhádla jsem i pár filmů, co jsem neviděla :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    70 bodov.
    Smrtonosné pasce som nikdy nevidel zo záujmu, skôr tak omylom, takže som nevedel ktoré sú ktoré diely, ale tipol dobre. Veľkú časť filmov som nevidel, len som vedel podľa obrázkov nejaký záchytný bod. A potom je tu Batman a Robin, ktorého som uhádol len preto, že som ho v predchádzajúcich dal zle :D
    A pri niektorých som aj vedel, čo sú zač, ale nevedel názov po anglicky. Stále mi unikla dobrá tretina.
  • 76. Většinu jsem neviděla, někdy mi dělal problém anglický název, ale filmy s Julii jsem měla všechny dobře :-)
  • 71 nic moc no :D
  • 90 :dance: ale některé jsem tipla :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    90, ale u některých jsem hádala...
    Jo a Julii Roberts jsem věděla (na rozdíl od Bondů, které jsem střílela od boku) :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 24. září 2015
  • Já jo, tam jsem teda taky docela pohořela, měla jenom 62 správně. Zjistila jsem, že hlavně takové ty filmy "o mládeži" skoro vůbec neznám.
  • Hmmm, zatím nejméně ze všech,... v tom prvním kvízu 69, v osmdesátkách 45 (a to jsem Kačera Howarda nedávno viděl - první Marvelovka, takže bod zadarmo :o)) - ale bral jsem to hodně narychlo, někdy neznám anglický název a nedat Hříšnej tanec, to jsem měl fakt asi blackout... (jeden z mých oblíbených filmů).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ha, 19/24, v princích jsem měl překvapivě trochu zmatek =D
  • 48/80 tak to mi ty devadesátky šly líp :/
    23/24 ale Disney, to zase jo :D
  • Osmdesátky jsou teda propadák 52/88, zachránily mě horory :D
  • Co se Disneyho týče, ti pohádkoví princové se i nějak jmenují? =D viděla jsem akorát Tangled a Frozen...
  • Pohádky 19/24 ty zákeřný princové.. A Mulan jsem oznacil jako Pocahontas no... :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Disney 21/24 :D Myslel som si z OUaT, že Snehulienka mala Krasoňa a pri Pocahontas som omylom dal Mulan. Inak ich mená viem asi len vďaka Maleficent/OUaT + Honest Trailers alebo Cinema Sins pre Pocahontas
  • Disney princové mají jména 8-O ? Jinak 20/24, ty ostatní radši nezkouším, většinu jsem neviděla (lví král ani sám doma to nezachrání)
    upraveno 25. září 2015
    Tak v devadesátkách 87/99, není špatné, ale tak třetina byly tipovačky, pár filmů jsem vůbec neviděl, ale člověk i tak řadu z nich celkem snadno pozná. Nejhorší byly ty díly Batmana.
  • osmdesatky 37... No.. Hrisnak, topgun, starwars, beastmaster jsem bezpecne poznal. Ale nektery byly hodne o tipu...
    upraveno 25. září 2015
    A osmdesátky 55/88, ne tak špatný, na to že jsem z toho viděl tak čtvrtinu :)
  • Ha ha, tak Disney princezny/princové 19/24, na to že jsem z toho viděla tuším jenom Frozen, to není zase tak zlé. =D Ale jako to mi nemůžete ukazovat takové stránky, já tam pak strávím věčnost. :anxious:
  • Devadesátky 92/99 :dance:
  • @Dreamer Ale přiznám, že párkrát jsem si tipla :oops:
    Jojo, princové mají jména. Některá si pamatuju a jiná jsem odvodila z toho, co už bylo (nebo kdo ti ostatní princové jsou), ale jak říkám, Disney pohádky zbožňuju a když jsem nemocná, tak je můžu sjíždět neustále dokola :) .
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.