70 bodov. Smrtonosné pasce som nikdy nevidel zo záujmu, skôr tak omylom, takže som nevedel ktoré sú ktoré diely, ale tipol dobre. Veľkú časť filmov som nevidel, len som vedel podľa obrázkov nejaký záchytný bod. A potom je tu Batman a Robin, ktorého som uhádol len preto, že som ho v predchádzajúcich dal zle :D A pri niektorých som aj vedel, čo sú zač, ale nevedel názov po anglicky. Stále mi unikla dobrá tretina.
Hmmm, zatím nejméně ze všech,... v tom prvním kvízu 69, v osmdesátkách 45 (a to jsem Kačera Howarda nedávno viděl - první Marvelovka, takže bod zadarmo :o)) - ale bral jsem to hodně narychlo, někdy neznám anglický název a nedat Hříšnej tanec, to jsem měl fakt asi blackout... (jeden z mých oblíbených filmů).
Disney 21/24 :D Myslel som si z OUaT, že Snehulienka mala Krasoňa a pri Pocahontas som omylom dal Mulan. Inak ich mená viem asi len vďaka Maleficent/OUaT + Honest Trailers alebo Cinema Sins pre Pocahontas
Tak v devadesátkách 87/99, není špatné, ale tak třetina byly tipovačky, pár filmů jsem vůbec neviděl, ale člověk i tak řadu z nich celkem snadno pozná. Nejhorší byly ty díly Batmana.
Ha ha, tak Disney princezny/princové 19/24, na to že jsem z toho viděla tuším jenom Frozen, to není zase tak zlé. =D Ale jako to mi nemůžete ukazovat takové stránky, já tam pak strávím věčnost. :anxious:
Jojo, princové mají jména. Některá si pamatuju a jiná jsem odvodila z toho, co už bylo (nebo kdo ti ostatní princové jsou), ale jak říkám, Disney pohádky zbožňuju a když jsem nemocná, tak je můžu sjíždět neustále dokola :) .
Komentáře
Smrtonosné pasce som nikdy nevidel zo záujmu, skôr tak omylom, takže som nevedel ktoré sú ktoré diely, ale tipol dobre. Veľkú časť filmov som nevidel, len som vedel podľa obrázkov nejaký záchytný bod. A potom je tu Batman a Robin, ktorého som uhádol len preto, že som ho v predchádzajúcich dal zle :D
A pri niektorých som aj vedel, čo sú zač, ale nevedel názov po anglicky. Stále mi unikla dobrá tretina.
Jo a Julii Roberts jsem věděla (na rozdíl od Bondů, které jsem střílela od boku) :D
23/24 ale Disney, to zase jo :D