Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Hildegarda: nestraš, nebo provedu preventivní noční úder a miliony nevinných pixelů všech barev a vyznání to odskáčou :weirwood: :-#
Ci nejaka ina rozpravka na mna striehne?!
Keby to bol Posledny jednorozec, tak to som potom sticha :)
PS: Vůbec jsem netušila, že taková pohádka existuje.
Akoze netusila?! Nekecej! Ved maju na icefire svoj vlastny velky chlievik!
http://www.icefire.cz/forum/discussion/51577/mlp/p1
Poníci jsou boží a výchovní - přátelství je magické!
Napadá mě - pokud chcete mít po ruce nějaké objektivnější zpravodajství, zkuste Radiožurnál. Poslouchám ho často při práci. Tam je to podle mě názorově různorodé, zvláště, když si tam zvou ty hosty. Někdy mám pocit, že moderátorka se snaží svoje hosty z principu nasrat, protože každému pokládá otázky, které jdou proti jeho přesvědčení. :-D
Například 20 minut radiožurnálu v 17 hodin - jeden den tam byl někdo tuším z Lékařů bez hranic, který popisoval, co viděl za utrpení, a chápala jsem ho. Druhý den tam byl nějaký politolog či co, který před záplavou uprchlíků varoval, a taky jsem ho chápala. Každopádně výsledek je ten, že nevím, co si mám vlastně myslet :roll:
A je pro mě extrémně těžké zaujmout vůbec nějaký postoj :-D
Tak dnes som to pustila doma a mala bola trochu taka rozpacita z konca - doteraz bola zvyknuta ma to, ze na konci je vacsinou svadba a "boli spolu stastni, az kym nezomreli". Tak ale este ma v styroch rokoch svoje detske idealy :)
Z toho filmu jsem měla noční můry. 8-O
Zvláštní je, že když jsem to loni pouštěla neznalci s vyprávěním o děsivosti stupně 10, tak to vůbec nechápal a nebál se...:)
@Hildegarda Asi Tě nepřekvapí, že Traja chrobáky neznám.