Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1319320322324325581

Komentáře

• @brbr: přesně o to jde. Když máš dítěti vysvětlit pojem vlastnictví, že cizí není moje, tak jsou podobné otázky na místě. Zaujmout postoj, případně přiklonit se k jedné ze stran ještě neznamená, že to člověk má vnímat černobíle.

@Hildegarda: nestraš, nebo provedu preventivní noční úder a miliony nevinných pixelů všech barev a vyznání to odskáčou :weirwood: :-#
  • @Ugla poník je žrádlo, ne kámoš :-D
  • @Hildegarda Však to je jednorožec a ne poník, matko! :-)
  • @brbr matne si pamatam, ze v My little pony lieta nejaky biely jednorozec.
    Ci nejaka ina rozpravka na mna striehne?!
    Keby to bol Posledny jednorozec, tak to som potom sticha :)
  • @Hildegarda No, já jsem poníky nikdy neviděla, tak nevím, jestli je tam nějaký rohatý. :twisted:

PS: Vůbec jsem netušila, že taková pohádka existuje.
  • @brbr To není pohádka, to je nepopsatelné zlo :-D
  • @brbr
    Akoze netusila?! Nekecej! Ved maju na icefire svoj vlastny velky chlievik!
    http://www.icefire.cz/forum/discussion/51577/mlp/p1
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. září 2015
    upraveno 15. září 2015
  • upraveno 15. září 2015
    @Monte Karstark Ne. A do dneška jsem netušila, ženěco takového existuje.
  • upraveno 15. září 2015
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Ten obrázek je jasnej poník! A proč? Protože má roh a křídla :P

Poníci jsou boží a výchovní - přátelství je magické!
  • Ještě se vrátím k těm médiím.
    Napadá mě - pokud chcete mít po ruce nějaké objektivnější zpravodajství, zkuste Radiožurnál. Poslouchám ho často při práci. Tam je to podle mě názorově různorodé, zvláště, když si tam zvou ty hosty. Někdy mám pocit, že moderátorka se snaží svoje hosty z principu nasrat, protože každému pokládá otázky, které jdou proti jeho přesvědčení. :-D

Například 20 minut radiožurnálu v 17 hodin - jeden den tam byl někdo tuším z Lékařů bez hranic, který popisoval, co viděl za utrpení, a chápala jsem ho. Druhý den tam byl nějaký politolog či co, který před záplavou uprchlíků varoval, a taky jsem ho chápala. Každopádně výsledek je ten, že nevím, co si mám vlastně myslet :roll:
    A je pro mě extrémně těžké zaujmout vůbec nějaký postoj :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 15. září 2015
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @flanker.27 No, musím se přiznat, že mne minul i Čarodějův učeň.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @brbr Jaké nešťastné dětství... :)
  • @brbr No teda, kde jsi to vyrůstala, proboha? =D
  • @Lara Na vesnici a TV jsme měli. Asi u nás běžel jiný program, protože si neuvědomuju, že by se třeba ve škole někdo zmiňoval. Mám takový pocit, že o Čarodějově učni jsem poprvé slyšela až na VŠ. Holt jsou věci mezi nebem a zemí! :-)
  • I když no, já se divím - ale myslím, že kdybych se zeptala svého muže, dopadne to stejně (vlastně, ne, nemyslím, vím to...) =D
  • @lara ja som sa spytala svojho muza a jednorozca si vobec nepamata :)

Tak dnes som to pustila doma a mala bola trochu taka rozpacita z konca - doteraz bola zvyknuta ma to, ze na konci je vacsinou svadba a "boli spolu stastni, az kym nezomreli". Tak ale este ma v styroch rokoch svoje detske idealy :)
  • upraveno 15. září 2015
    @brbr Tak třebas měla štěstí a nedostaly se k tobě zas jiné pohádky. Třeba takové jako Království květin.
    Z toho filmu jsem měla noční můry. 8-O
    Nééé, Království květin je nejděsivější věc, co jsem kdy viděla. Jen si vzpomenu na smrtihlavy a třesu se!
    Zvláštní je, že když jsem to loni pouštěla neznalci s vyprávěním o děsivosti stupně 10, tak to vůbec nechápal a nebál se...:)
  • Obávám se, že zrovna to jsem kdysi viděla.
  • To zase ja Kralovstvo kvetin nepoznam, ale druha retro rozpravka, ktoru si pamatam, boli Traja chrobaci. To boli este casy, ked sa na Bolka dalo divat :)
  • @Monte Karstark Jo to je ona. Ale ta mě už tak nezasáhla, nebyla jsem v tom správném věku. Přiznání: nemám ráda Lucku V.

@Hildegarda Asi Tě nepřekvapí, že Traja chrobáky neznám.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.