Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
1246722

Komentáře

• @sfik žádné KL mi dává smysl. Po dramatickém ukončení s cersei a strongem jednu sérii pauza.... není to něco jako bran nebo železní (děj se konečně začne vyvíjet a pak ticho po pěšině)? Navíc, většina důležitých postav z tama odjela jinam, kde budou jejich linky pokračovat (varys, jaime, tyrion, malíček &spol.) a kdo neodjel, povětšinou umřel....
  • No já si taky myslím, že tam dají některým linkám rokn pauzu, jako u brana a budou se věnovat novým, vzhledem k novým hercům, které hledali, jen doufám, že ta pauza nebude u Jona t bych vzteky pukl
  • @p1e9t9r2 to bylo bylo velice zákeřné vzhledem k tomu, že spoilery ohledně Jona jsou jediný důvod proč sleduju informace okolo seriálu, abych vyzrála na Martina píšícího hlemýždím tempem, oni by si jeho jeho linku na rok vynechali a GRRM by se zase smál, tentokrát snad už s výtiskem Vichrů v ruce :D
  • @Dreamer Já už pomalu přestávám věřit že se dožiji dopsání ságy sen o jaru se stane jenom snem čtenářů
  • @p1e9t9r2 ticho, dopíše to a hotovo, jiná možnost neexistuje :D
  • @Dreamer INak se někdo z fanoušků naučí umění nekromancie :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    http://watchersonthewall.com/new-photos-of-maisie-williams-filming-today-in-northern-ireland/

Arya zpátky v Západozemí?!!! Že bychom se konečně dostali k Assassins Creed: Revenge of the Stark?
  • @Tyrion Lannister Bláznivý Arya vyrazí za svou vendetou
  • Tak dle edny, se natáčí už scény ze železných ostrovů, takže furt doufám v aegona že ho tam dají :D
  • @Tyrion Lannister To taky tuším, ale nekaž mi ten pocit :D Stále nevíme jak je důležitý pro děj a seriál má před s sebou ještě 3 řady pokud to ještě o jednu neprotáhnou a pokud by z něj Martin udělal jezdce jeho vynechání by bylo zvláštní
  • Můj soukromý odhad (=přání) je, že Aegon v sáze dopadne stejně jako "Hnědý drak" v Dunkovi.. Tragikomicky :)
    upraveno 25. srpna 2015
    upraveno 25. srpna 2015
  • @Tyrion Lannister No pokud ho někdo nezabije tak si nevěstu najít bude muset a moc možností nemá dany ariane a sansa by připadali v úvahu, at se nám to líbí nebo ne
  • to bysme si nerozumněli :-) Neznamená to, že bych si to o něm myslela já (v knize je to pořád ještě dítě) ale myslím, že ho tak do seriálu vylíčí. Jako novodobého Rhaegara. Aby měli diváci komu fandit. Za sebe můžu říct, že se mi po poslední sérii nelíbí ani seriálový Stannis, ani Arya, ani spousta dalších postav, kterým jinak v knize fandím... a Euron pravděpodobně dopadne zrovna tak. A stejně jako si myslím, že konec v knize dopadne špatně, tak předpokládám, že v seriálu to bude naopak happyend. A pro ten by nová postava byla třeba...

Jinak Bolton + Dany by tvořili super tým :-D
  • @Tyrion Lannister Vzhledem k tomu, jak to ti dva arogantní volové vedou, to bude šťastný konec nejen pro Tyriona, ale i pro Jaimeho a Cersei, jakkoliv to nebude dávat smysl. Všichni diváci je přeci milují a přejí jim to a to je ze všeho nejdůležitější, ne? Ne? Lidi, neslyším vás. Sansa se provdá za Malíčka, protože to bude pro diváky šok a tu divnou postavu, která je podle potřeby blbá dáma v nesnázích a podle potřeby "empowered woman", jde těžko brát vážně a je tam stejně jenom proto, aby rozvíjela příběhy jiných postav. Ale zustaňte naladění na další sérii, kde budou seveřanští lordi, jo, přesně ty měkoty, co se nechají šikanovat od Ramsay Sue a odmítnou se spojit s člověkem, který chce bojovat s někým, kdo může za smrt jejich příbuzných. Já se tak těším! :roll:
  • Tak většina seriálových diváků nemá s čím srovnávat, když nečtou knížky, tak těžko můžou říct že je něco urychlený, když to nemají s čím porovnat...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @sfik Urychlený ne, ale může jim to připadat debilní. Např. můj táta viděl seriál, knížky nečetl a poslední 2 série mu přijdou poněkud zvláštní a ta poslední dost divná (slušně a mírně řečeno).
    Ale je fakt, že mu to nepřijde až tak moc debilní, jako mně, takže nečtenáři mají výhodu :)
  • To každopádně :D
  • @Denebola No vzhledem k tomu, že manželství nebylo naplněno a stále je panna stačí jedna kontrola od správy církve a z manželství je venku. Navc otázka jak ten sňatek vůbec uznají lordi neb ti co věří ve staré bohy asi těžko a to jest celý sever
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @p1e9t9r2 lol... v seriálu už není panna. takže kontrola od církve není možná.
  • @Everett_Young Možná ještě v seriálu panna je, teda podle toho, kam to Ramsay směřoval :D :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.