Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1310311313315316581

Komentáře

• upraveno 8. srpna 2015
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Pardon, zapomněl jsme přesunuto. :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Tyrion Lannister Budu brečet. Pod 20 stupňů mrznu :D
    Ale tohle už je fakt trochu moc. Nejsem schopná se pořádně vyspat, celý dny mě pálí oči a ještě ke všemu mám nakázáno ležet, takže kromě olepenin budu mít brzo i proleženiny.
    No a ještě máme vyschlou zahradu, jsme připojeni jen na studnu, zvěř se smaží ve vlastním kožichu a nejšílenější zvíře si asi usmaží mozek na zahradě (furt lítá jak čamrda).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa Sesdin pes sa ešte just vždy vyvalí do priameho svetla a hovie si tam, druhý zase sa zababuší do perín, akoby mu bola zima :D A ten náš si nájde najchladnejšiu podlahu, mierny prievaník, vyvalí sa a leží v chlade.
  • @Krisa doma mi vystupila teplota na 29,5 a to sa uz mozog vari aj mne
    Lezanie ti ale fakt nezavidim. To je teda vopruz.

Dve zname rodia o dva tyzdne, obe vyzeraju ako keby dva tyzdne prenasali, nohy spuchnute, ruky takisto a obe maju este male decka na krku. Pri nich si vzdy poviem, ze moze byt aj stokrat horsie
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Tyrion Lannister no co asi budu vsetci postovat " SNEŽÍ, u nas uz pol metra a podobne ...
  • To sucho je hnus :-( zahrada vypadá otřesně, sice si tady neujíždíme na anglických trávnících, ale teď už tam neroste vůbec nic, ani mech ani sedmikrásky a jetel a stromy pláčou a shazujou co můžou.
  • http://www.novinky.cz/domaci/376891-klima-se-meni-rychleji-nez-jsme-ocekavali-rika-expert.html

Ježiši, občas bych nejradši ty neumětely, co píšou černou kroniku vydávající se za zpravodajství, vzala po hlavě pánví. Hlavně aby všichni blbci mluvili o tom, jak ty horka budou pořád horší. Ne, nebudou. I kdyby se Česko fakt posunulo do subtropického pásma, tak to rozhodně nebude vypadat jako letošní léto. Bohužel to extrémní střídaní teplot už je za poslední roky prověřená realita.
    upraveno 9. srpna 2015
  • Počkejte si pár tisíc let a přijde doba ledová. :D
  • @Tyrion Lannister Není to globální oteplování (v některých oblastech jsou v zimě v posledních letech extrémní mrazy), ale opravdu spíš změna klimatu. Ale jsou mi proti srsti ty "hrozivé" scénáře pro rok 2060. V roce 2060 nejspíš už lidstvo bude umět regulovat počasí i srážky a stabilitu podnebí (jo, uděláme z planety svojí děvku :D), před 45 lety taky nikdo nevěděl o internetu, mobilech a jak moc ovlivní svět.
    @Tyrion Lannister A čo HAARP =D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Gepeto Hromada konspiračních teorií
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 9. srpna 2015
    Paul doesn't always post. But when he does, it's 1000+ characters long :D
    @Tyrion Lannister to už je duveryhodnejsi ta teorie, že Turci mají dohodu s ISIL, tomu se i dá věřit
    Jinak všichni se koukněte do novinek na 6. řadu, dobré zprávy :D
    @Tyrion Lannister No Erdogan s ISILem sympatizuje, takže ona tam nějaká tichá dohoda asi bude
    upraveno 10. srpna 2015
  • @Tyrion Lannister To, že je něco potencionálně zneužitelné, lidi nikdy nezastavilo v tom uvést to do praxe. Nedávno se objevil článek, že potencionálně zneužitelný je genetický výzkum (v případě úpravy DNA hmyzu, třeba). A pokud by mělo snížit počet tajfunů a extrémní výkyvy teplot snížení podílu CO2 v atmosféře, tak nevidím důvod, proč by si s tím lidstvo nemohlo poradit s něčím na základě dneska už známé technologie a ne fenomenálního objevu. Zkrátka čím větší to bude problém, tím větší bude potřeba ho řešit ;-)

Jinak ten odhad budoucnosti... Ve Vesmírné odysee se taky lítá k Jupiteru, ale sám Clarke se vyjádřil, že v době psaní měl důvod tomu věřit, protože byl vesmírný program v plném proudu. Jestli znáš Minority Report, tak tam je prý celkem uvěřitelný obraz technologií, které můžeme mít v roce 2054, teda aspoň to tvrdí parta futurologů, které si Spielberg tehdy pozval.
  • K odhadu budoucnosti - 1993 Star trek, Temné zrcadlo - Děj se odehrává někdy po 2360 a úplně geniální je, jak tam kopírují data na čipech s tím, že mají nějaké supernové s kapacitou asi 64 TB. Vzhledem k tomu, že po 20 letech externí disk 1TB není žádný div, tak je vidět, že někdy vývoj brutálně podhodnotí... :o)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Jay na druhou stranu, vezmi v potaz jak dlouho se předpokládalo, že maximální kapacita paměti které kdy bude dosaženo bude 1mb.
  • @Everett_Young: Já v tomto proti autorovi neříkám ani popel (jako ta kniha je dokonalá), jen demonstruji, že jsou i opačné případy, tedy že autor (i za nejlepších znalostí) prostě brutálně podcení budoucí vývoj...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.