Novinky z natáčení 6.řády GoT

upraveno 4. srpna 2015 v Seriál Hra o trůny
Natáčení se kvapem blíží a mi bychom si tu mohli udělat někde prostor, kde můžeme sledovat cast, případně později trailery apod. Pokud se někde objeví informace například o nejmenovaném Jonovi, jestli žije, je mrtev, bude oživen nebo spálen, použijte prosím spoiler. Asi spíš jenom pro pocit, protože až ta informace prosákne, tak o tom budou vědět stejně úplně všichni. Ale platí to i o dalších potenciálních spoilerech :)
«13456722

Komentáře

  • A já hnedle začnu :)

    http://winteriscoming.net/2015/08/01/ian-mcshane-to-join-cast-of-game-of-thrones-season-6/

    Ian McShane herec známý ze seriálu HBO Deadwood (nikdy jsem se nedostal dál než za úvodní titulky) nebo z Pilířů země, se objeví v šesté sérii GoT.

    Scénáristé hledali herce do role pádesátníka-šedesátníka, jednoho z největšího vojáků Westerosu, člověka bez špetky smyslu pro humor, za to vážného a zastrašujícího. Vyžadujícího vojenskou disciplínu jak v poli tak u něj doma. Je popisován jako důležitá součást příští sezóny a bude součástí hlavní zápletky..


    Což mi nějakým způsobem nepasuje vůbec na nikoho z těch co by se měli objevit. Možná teda Victarion, protože na Eurona mi přijde moc vážný.. Na winteriscoming.net uvádí autor článku, že se může podle popisu jednat o Randylla Tarlyho (což mi nejde dohromady s tím, že se má jednat o významnou postavu co do děje, Randyll by tam mohl být jen jako postava konfrontující Sama, což mi pro děj nepřijde moc důležité vzhledem k blížící se apokalypse a příchodu draků).

    V diskuzi je pak zábavný příspěvek, že Ian má luxusní vlasy a že určitě bude hrát starýho Jona Sněha :D :D =D
  • Mne to tiez sedi na Randylla. Mozno mu v seriali pripisu vacsiu rolu alebo prevezme na seba este rolu niekoho ineho.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @sfik už asi měsíc mám postahované články ohledně castingu a novinek, ale ještě jsem se nedokopal k tomu abych je všechny přeložil, mám toho zhruba půlku.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Randyll sa matne objavil v Brienninej linke, možno sa nejako vrátia k tomu, čo preskočili, nejako to ohnú, rozšíria + Samwell + rátaj s tým, že Randyll môže byť dôležitý vo Vichroch.

    Takisto na tej stránke samotnej citujú, že hoci je dôležitý, nebude mať toľko priestoru na obrazovke.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Ona je také otázka zda nakonec Vrání Oko bude mlaďas jako v knihách. Tomu týpkovi, co hraje Balona je sedmdesát, tak možná bude mít s Euronem společnou scénu (předtím než ho odstraní),možná je napadlo, že by mezi bratry neměl být rozdíl 30 let. Každopádně po Seanu Beanovi asi nejznámější herec, co se v seriálu objeví, tak jsem na něj fakt zvědavej. Přesto stále doufám, že bude hrát Eurona.

    I have seen banners with red three-head dragon lowered to the ground. :twisted:

    image
    image
    image
  • ,,Jednoho z nejlepších vojáků Západozemí" Tak to je jasný Randyll Tarly. Protože, nezlobte se, ale Euron není nic jiného než pirátský póvl.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Tarin
    Tarin napsal(a):

    ,,Jednoho z nejlepších vojáků Západozemí" Tak to je jasný Randyll Tarly. Protože, nezlobte se, ale Euron není nic jiného než pirátský póvl.

    Jsem zvědavej, co budeš psát, až ve Vichrech totálně vyjebe s Redwynovou flotilou a ovládné moře.

    :twisted:
  • PaxterRedwynePaxterRedwyne Ripe for victory
    upraveno 3. srpna 2015
    Tyrion Lannister napsal(a):


    Jsem zvědavej, co budeš psát, až ve Vichrech totálně vyjebe s Redwynovou flotilou a ovládné moře.

    :twisted:
    Tak to asi těžko. :D

  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 3. srpna 2015
    @Paxter Redwyne
    Paxter Redwyne napsal(a):

    Tyrion Lannister napsal(a):


    Jsem zvědavej, co budeš psát, až ve Vichrech totálně vyjebe s Redwynovou flotilou a ovládné moře.

    :twisted:
    Tak to asi těžko. :D

    Uvidíme Paxtere, v další knize uvidíme.
  • @Tyrion Lannister tak jejich otec plodil děti velmi dlouho dobu, takže těch 30 tam snad i rozdíl měl mezi nejmladším a nejstarším synem tuším.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @p1e9t9r2
    p1e9t9r2 napsal(a):

    @Tyrion Lannister tak jejich otec plodil děti velmi dlouho dobu, takže těch 30 tam snad i rozdíl měl mezi nejmladším a nejstarším synem tuším.

    Euron je druhý nejmladší po Balonovi.

    ;-)

    I když v seriálu jsou postavy jinak staré (viz Tommen). Těžko tedy říct, jak to dopadne. :-k
  • Tak ten "nejlepší voják" sedí víc na Tarlyho než na někoho z Gayjoyů.. Bojovník možná, ale "voják" víc asociuje s bitvou v poli než pleněním na moři. A pardon to s tou disciplínou v poli i doma sedí rozhodně víc na Tarlyho, tam si to s Železnýma nespojuji (ani pojem "disciplína" a ani pojem "doma" - i když doma je tam, kde to máte rádi, takže možná s kurvou v kajutě kapitána :D )
    Everett_Young napsal(a):

    @sfik už asi měsíc mám postahované články ohledně castingu a novinek, ale ještě jsem se nedokopal k tomu abych je všechny přeložil, mám toho zhruba půlku.

    Jestli to máš nějak utříděný, tak mi můžeš třeba půlku poslat. Rád si prošvištím nejakáá slovíška :) Asi bych to bral i nadále formou, toho co jsem předvedl nahoře, vytáhnout z toho to zajímavé, než překládat tuny textu. Možná si víc pohrát s korekturou textu, tohle byla taková rychlovečka :)
  • upraveno 4. srpna 2015
    http://www.gorilla.cz/2015/08/hra-o-truny-na-palube-je-dalsi-skvely.html

    Max von Sydow jako přeobsazený Bloodraven? JO! Vím že pár lidí proti původnímu představiteli měli nějaké výhrady, ale neviděl bych přeobsazování jako nutnost, ale v tomhle případě...........

    *dobře, s jistotou ne Bloodraven, ale pochybuje snad ještě někdo o identitě tříoké vrány? Kolik že má Lord Krvevran očí..? :)
  • Heh, oni mě snad donutí aspoň něco ze šesté série vyhlížet. Nedělám si ale iluze, že oba herci nebudou zachraňovat špatné psaní, tak jako řada jiných v seriálu, a možná i v průběhu série jejich postavy umřou nějakou blbou nahodilou smrtí jako Selmy. Ani jejich celkové zapojení bych nepřeceňovala.
  • http://winteriscoming.net/2015/08/03/harington-hair-watch-2015-the-hair-heads-to-spain/

    Ve zkratce - Jonovi vlasy jsou stále tam, kde mají být, ale on není tam kde má být. Protože už není v Irsku, ale ve Španělsku (a nachází se na místech, které údajně mají též být zařazeny do lokací). Což může znamenat, že opustí zeď, čemuž moc nevěřím, nebo tam natáčí jiný projekt (Brimstone) a nebo se tam jenom povaluje po kavárnách a užívá dovču :)

    No a podle mě je to stejně jenom zastírací manévr...
  • http://winteriscoming.net/2015/08/03/new-season-6-role-a-son-unable-to-live-up-to-the-demands-of-his-savage-father/

    Filmaři hledají osobitě vypadajícího chlapíka, který se má objevit ve třech epizodách. Tvůrci vyhlížejí herce, který bude mít lstivý charakter, bude nosáč, s výraznými kostmi, aby se ujal role syna, který nebude schopný uspokojit očekávání svého krutého/nemilosrdného otce. Hledají samozřejmě velmi dobrého herce (asi už to tam píšou jako požadavek, aby se jim nehlásila stejná liga jako píseční hadi). Herce lákají na to, že postava bude mít ve svých scénách vůdčí roli, skvělý příběh a samozřejmě že se vůbec bude moci zúčastnit tak skvělého a bombastického příběhu jakým je GoT :)

    V diskuzi na winteriscoming se samozřejmě speluje, kdo to je, a zatím asi vítězí některý z Freyových synů. A pokud se řekne Frey, tak LS nebude daleko (aspoň si to někteří konspirátoři myslí, ale já spíš čekám, že tu už nezařadí), takže možná nějaký Frey, který bude sněden v Bílém Přístavu (teda kéž by). A jako u každé nové postavy tam cpou nějakého Greyjoye, který v knížkách neexistuje.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Z toho savage ma ako prvé udrelo syn nejakého Skagosana
  • @Gepeto Na Skagos mi nesedí zase to sly, tam to totiž jistě berou od podlahy a když je naštveš, tak tě sežerou :D tam na intriky není místo :D
  • To je jasný Quentyn/Trystane Martell (si už nepomatuju, který z nich se v serialu objevil)...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @OslicekCZ Zrazu sa zjaví syn, o ktorom doteraz Doran netušil. =D
  • @OslicekCZ doran martell je všechno možné, jen ne "krutý/nemilosrdný otec". Ten seriálový navíc vypadá, že nemá žádné očekávání, natož takové, jaké by se dalo zklamat...
  • Doran je hlavně taktik a patrně jeden z největších v západozemí
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @p1e9t9r2
    p1e9t9r2 napsal(a):

    Doran je hlavně taktik a patrně jeden z největších v západozemí

    Vojenský zkušenosti nemá, je to zdatný diplomat a intrikář a politik. Nicméně, žádné armádě ještě nevelel.
  • @p1e9t9r2 knižní doran ano, ale ten v seriálu ani omylem.... tam by se celá jeho postava dala shrnout do věty "slovo válka přede mnou nevyslovujte nebo na vás vrhnu významný pohled a možná přidám nepříliš přesvědčivou výhružku!" (nemá ani arianne na sňatkovou politiku s targaryeny, ani quentyna na výpravu za draky)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 5. srpna 2015
    http://www.melty.cz/hra-o-truny-6-sansa-stark-tweetuje-z-nataceni-a870.html
    Sansa bude na novém hradě, že bychom konečně uvdiěli Poslední krb :D
  • @Tyrion Lannister Ona stránka údajně neexistuje :P :D
  • upraveno 4. srpna 2015
    Doran ani omylem. Jak už bylo psáno tomu profilu neodpovídá absolutně vůbec. A hlavně linka v Dorne v seriálu byla úplně k hovnu. Pochybuji že by o existenci dalšího syna nikdo nežbleptnul.

    Já doufám ve Freye, potřebují vyhladit, v seriálu je nechávali být a to mě silně deptalo..
  • @sfik No tak v knize se taky quentin na dvoře nepohyboval, pokud by to udělali i tady mohlo by to být zajímavé
  • Bylo by to divný, že by se o něm nikdo nezmínil. Nemyslím Dorana před Jaimem, ale že se o dědicovi nezmiňuje nikdo z hadů nebo Elaria je divný. Martell to fakt nebude, obzvlášť s tím popisem charakteru otce, jak už bylo psáno několikrát.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    http://watchersonthewall.com/game-of-thrones-casting-another-frey-for-season-6/

    Dočkamé se dalších Freyů, hádám, že to se Severem bude stejně jako v knížce, ale čeká nás druhá bitva o Zimohrad. :twisted:

    War to comes....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.