Tohle se mi líbilo. Ten poslední kaligram s Ramsaym mě hrozně, snad až neúměrně rozesmál. Poznávám tam (krom jasného Davose a Ramsayho) odkazy na Jaimeho, Theona, Sansu a Stannise. Zbylé dva s kopáním a dračím jménem neodhadnu.
ajo, Viserys, to dává smysl. mně to sedne víc na Stannise, protože se mi v tom mísí ospravedlňování (to, co udělal, mu bylo proti srsti, ale bylo to nezbytné pro říši, zabil jednoho, ale zachránil tím tisíce) a vina (ta část naležato, kde se překotně ubezpečuje, že to je správně, on je právoplatný král, ale přesto nemůže utéct vzpomínce na broskev v bratrově ruce) teď mě napadlo, že to poslední může být Malíček. víc než drozd to vypadá jak vážka, ale obsahově by se to na něj dalo napasovat.
musíš nechat hlavu klesnout doleva =D ne, tak já budu laskavá a přepíšu ti to: "správně je to správně ale ta broskev jsem král!" tak a teď, když můžeš lísteček už pořádně přečíst, přijímáš mou verzi výkladu? :)
proč odkazuje vážka na Sansu? ze zvířat se k ní váže spíš ptáček aka "little bird" nebo holubička aka little dove
V seriálu nosila přívěšek s vážkou. Měl jsem za to, že jej nosila i v knize, ale nemůžu najít důkaz. No tak jsem asi debil a pletu si knihu se seriálem. No ale na koho jiného by vážka seděla?
Ještě mě napadl Oberyn... :-k Jakože je to kopí a 'něco'
máš dobrý postřeh, toho jsem si v seriálu vůbec nevšimla, nebo si to nepamatuju, v knize to není určitě. taky to vážka být nemusí no.
to "něco" by mohl být Gregor Clegane =D co jiného by mohlo být nabodnuté na Oberynově kopí?(dvojsmysly stranou) Oberyn mi však nepřijde jako typ člověka, který tiše a útrpně snáší kopance od druhých.
Tak tohle jsem nečekal. Líbí se mi nápad a zpracování, skvělý výběr slov. Jen bych také byl pro lépe čitelný font, stejně jako Monte mám problém přečíst lísteček. :-D
Můj styl to moc není (eh, či spíš vůbec...) ale za originalitu smekám klobouk, to se musí nechat. Autor zjevně nemá problém s "thinking outside of the box".
Komentáře
Poznávám tam (krom jasného Davose a Ramsayho) odkazy na Jaimeho, Theona, Sansu a Stannise. Zbylé dva s kopáním a dračím jménem neodhadnu.
@červ koruna je Viserys. Stannis - není to spíš Renly? To poslední také nepoznám.
teď mě napadlo, že to poslední může být Malíček. víc než drozd to vypadá jak vážka, ale obsahově by se to na něj dalo napasovat.
Tak jestli je to vážka, tak to odkazuje na Sansu. Ale to by tam pak byla dvakrát :-k
proč odkazuje vážka na Sansu? ze zvířat se k ní váže spíš ptáček aka "little bird" nebo holubička aka little dove
Ještě mě napadl Oberyn... :-k Jakože je to kopí a 'něco'
to "něco" by mohl být Gregor Clegane =D co jiného by mohlo být nabodnuté na Oberynově kopí?(dvojsmysly stranou) Oberyn mi však nepřijde jako typ člověka, který tiše a útrpně snáší kopance od druhých.
Ne, na otázky typu "co tím chtěl autor říct" mě nikdy neužilo...
Tiše závidím autorovi básnické střevo :-)
Nejvíc se mi asi líbí Jaime :D
Tady prostě není co vytknout. Zpracování i grafická úprava.
Moc děkuji autorovi za toto neotřelé osvěžení.