Je v Witcherovi III nějaká možnost jak můžu zabít toho dementního Krvavého Barona? Ještě jsem nenašel manželku, jenom dceru, ale čekám, kdy toho špinavýho šmejda dostanu pod kudlu.
@Dlady: Je vidět, že přemýšlíme úplně stejně. Pokud jde o Triss, tak jsem taky strašně chtěl, aby byl Geralt s ní a na Yenn studený čumák se vykašlal (s tím si budu potom trochu protiřečit). Já už jsem za tím a nepodařilo se mi to. Respektive, v momentě, kdy jsem to asi mohl nějak ovlivnit jsem zaváhal. Se hrou je totiž trochu problém, nebo já s ní ten problém mám, že si spoileruji další děj sám sobě. Myslím to takto: - Ve svých rozhodnutích ohledně Triss mě ovlivnilo to, že tuším, že Yennefer má být hlavní ženská postava v tomhle dílu. Tudíž lze předpokládat, že tvůrci budou primárně preferovat ji. No a já měl prostě moc velký strach, že kdybych u Triss příliš tlačil na pilu, tak moje rozhodnutí scénárista někde dál překroutí a mohl bych jí tím ublížit ještě víc.... Ježiš, já jsem ale divnej. No a tak jsem v tom klíčovém okamžiku, pokud tedy klíčový byl, zaváhal. - Další věc, co mě omezuje, je Geralt sám. Dělá mi totiž problém činit za něj rozhodnutí o kterých si myslím, že by je on sám ve skutečnosti neudělal. Proto jsem taky u toho stromu asi půl hodiny stál a přemýšlel jak dál. Ve třetím díle se tohle "ovlivnění" projevuje trochu jinak než ve dvojce, ale když to uvedu na příkladu, tak já bych třeba ve dvojce nikdy nemohl jít s Vernonem, i když ho mám docela rád. Opravdu jsem nikdy tu drohou variantu nehrál a asi bych se k tomu ani neodhodlal, protože když já jsem volil ve dvojce, tak to pro mě nebyla volba Vernon X Iowerth ale Vernon X trpaslíci. Yapren a Zoltan jsou přátelé, takže tím je to dané.
Za mě to bylo stejné :-) ve dvojce jsem s Vernonem taky nešel.
Jinak co myslíš tím klíčovým rozhodnutí u Triss ? Pokud tím myslíš ten polibek u fontány, tak tam jsem jí pusu dal a nebránila se. Jenom se mi pak ve stájích omlouvala. Já se snažím volit tak, abych nenápadně dával najevo, že mi není lhostejná. Ale prostě je dám dohromady :-) Yenn je přesně jak říkáš studený psí čumák :) Zlatá krásná Triss :-)
Ne, akci fontána nemyslím. Ještě to přijde, tak Ti to zatím nebudu prozrazovat. Jinak u Triss je to zase rozhodnutí, které se táhne z dvojky. Já jsem v zásadě věrný člověk, tak když jsem se do jí ve dvojce jakože "zamiloval", tak už tehdy jsem to dělal s tou konsekvencí, že jestli se vrátí Yennefer, tak s ní je konec. A taky jsem se o tom celkem dlouho rozhodoval. A když jsem se jednou rozhodl, tak bych si chtěl za svým rozhodnutím stát. Žel bohu, scénárista dělá z Geralta schizofrenika.
Tak teda ta uberzbroj mě zklamala, tedy tím, že jsem si ji nemohl oblíct... a tím že si ji nechci oblíct už z přesvědčení.... stavím si zbroj kočky, čekám na to abych měl level na další vylepšení a uvidím.
Komentáře
Jinak dnes jsem objevil parádní easter egg. Jestlipak víte, kdo/jaká firma dodává mágům v Novigradu golemy? Našel jsem fakturu...
Já narazil jen u barona ve sklepě na stráže. Jeden povídá druhému, Bring out the Gimp. :-)
Jedna možnost by tu byla :-) Ale to bych Ti musel prozradit, jak se v jedné z následujících situací příběhu rozhodnout
- Ve svých rozhodnutích ohledně Triss mě ovlivnilo to, že tuším, že Yennefer má být hlavní ženská postava v tomhle dílu. Tudíž lze předpokládat, že tvůrci budou primárně preferovat ji. No a já měl prostě moc velký strach, že kdybych u Triss příliš tlačil na pilu, tak moje rozhodnutí scénárista někde dál překroutí a mohl bych jí tím ublížit ještě víc.... Ježiš, já jsem ale divnej. No a tak jsem v tom klíčovém okamžiku, pokud tedy klíčový byl, zaváhal.
- Další věc, co mě omezuje, je Geralt sám. Dělá mi totiž problém činit za něj rozhodnutí o kterých si myslím, že by je on sám ve skutečnosti neudělal. Proto jsem taky u toho stromu asi půl hodiny stál a přemýšlel jak dál. Ve třetím díle se tohle "ovlivnění" projevuje trochu jinak než ve dvojce, ale když to uvedu na příkladu, tak já bych třeba ve dvojce nikdy nemohl jít s Vernonem, i když ho mám docela rád. Opravdu jsem nikdy tu drohou variantu nehrál a asi bych se k tomu ani neodhodlal, protože když já jsem volil ve dvojce, tak to pro mě nebyla volba Vernon X Iowerth ale Vernon X trpaslíci. Yapren a Zoltan jsou přátelé, takže tím je to dané.
Jinak co myslíš tím klíčovým rozhodnutí u Triss ? Pokud tím myslíš ten polibek u fontány, tak tam jsem jí pusu dal a nebránila se. Jenom se mi pak ve stájích omlouvala.
Já se snažím volit tak, abych nenápadně dával najevo, že mi není lhostejná. Ale prostě je dám dohromady :-) Yenn je přesně jak říkáš studený psí čumák :) Zlatá krásná Triss :-)
Jinak u Triss je to zase rozhodnutí, které se táhne z dvojky. Já jsem v zásadě věrný člověk, tak když jsem se do jí ve dvojce jakože "zamiloval", tak už tehdy jsem to dělal s tou konsekvencí, že jestli se vrátí Yennefer, tak s ní je konec. A taky jsem se o tom celkem dlouho rozhodoval. A když jsem se jednou rozhodl, tak bych si chtěl za svým rozhodnutím stát. Žel bohu, scénárista dělá z Geralta schizofrenika.
Pro zajímavost, jak jste se rozhodovali v úkolu Lesní duch (Woodland spirit) ?
Tak teda ta uberzbroj mě zklamala, tedy tím, že jsem si ji nemohl oblíct... a tím že si ji nechci oblíct už z přesvědčení.... stavím si zbroj kočky, čekám na to abych měl level na další vylepšení a uvidím.