Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1127128130132133172

Komentáře

• @Jay A New Vegas?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 4. června 2015
    Je v Witcherovi III nějaká možnost jak můžu zabít toho dementního Krvavého Barona? Ještě jsem nenašel manželku, jenom dceru, ale čekám, kdy toho špinavýho šmejda dostanu pod kudlu.
  • @Everett_Young: A opravdu chceš, aby ti to někdo prozradil?

Jinak dnes jsem objevil parádní easter egg. Jestlipak víte, kdo/jaká firma dodává mágům v Novigradu golemy? Našel jsem fakturu...
  • @Velbloud tak to netuším :-)

Já narazil jen u barona ve sklepě na stráže. Jeden povídá druhému, Bring out the Gimp. :-)
  • @Velbloud opravdu se ho chystám rozpárat při nejbližší příležitosti.
  • @Everett_Young @Velbloud

Jedna možnost by tu byla :-) Ale to bych Ti musel prozradit, jak se v jedné z následujících situací příběhu rozhodnout
  • Já si dělám kamarády kudy chodím... kluci od věčného ohně by mohly vyprávět :twisted:
  • upraveno 5. června 2015
  • @Dlady: Je vidět, že přemýšlíme úplně stejně. Pokud jde o Triss, tak jsem taky strašně chtěl, aby byl Geralt s ní a na Yenn studený čumák se vykašlal (s tím si budu potom trochu protiřečit). Já už jsem za tím a nepodařilo se mi to. Respektive, v momentě, kdy jsem to asi mohl nějak ovlivnit jsem zaváhal. Se hrou je totiž trochu problém, nebo já s ní ten problém mám, že si spoileruji další děj sám sobě. Myslím to takto:
    - Ve svých rozhodnutích ohledně Triss mě ovlivnilo to, že tuším, že Yennefer má být hlavní ženská postava v tomhle dílu. Tudíž lze předpokládat, že tvůrci budou primárně preferovat ji. No a já měl prostě moc velký strach, že kdybych u Triss příliš tlačil na pilu, tak moje rozhodnutí scénárista někde dál překroutí a mohl bych jí tím ublížit ještě víc.... Ježiš, já jsem ale divnej. No a tak jsem v tom klíčovém okamžiku, pokud tedy klíčový byl, zaváhal.
    - Další věc, co mě omezuje, je Geralt sám. Dělá mi totiž problém činit za něj rozhodnutí o kterých si myslím, že by je on sám ve skutečnosti neudělal. Proto jsem taky u toho stromu asi půl hodiny stál a přemýšlel jak dál. Ve třetím díle se tohle "ovlivnění" projevuje trochu jinak než ve dvojce, ale když to uvedu na příkladu, tak já bych třeba ve dvojce nikdy nemohl jít s Vernonem, i když ho mám docela rád. Opravdu jsem nikdy tu drohou variantu nehrál a asi bych se k tomu ani neodhodlal, protože když já jsem volil ve dvojce, tak to pro mě nebyla volba Vernon X Iowerth ale Vernon X trpaslíci. Yapren a Zoltan jsou přátelé, takže tím je to dané.
  • Za mě to bylo stejné :-) ve dvojce jsem s Vernonem taky nešel.

Jinak co myslíš tím klíčovým rozhodnutí u Triss ? Pokud tím myslíš ten polibek u fontány, tak tam jsem jí pusu dal a nebránila se. Jenom se mi pak ve stájích omlouvala.
    Já se snažím volit tak, abych nenápadně dával najevo, že mi není lhostejná. Ale prostě je dám dohromady :-) Yenn je přesně jak říkáš studený psí čumák :) Zlatá krásná Triss :-)
  • Ne, akci fontána nemyslím. Ještě to přijde, tak Ti to zatím nebudu prozrazovat.
    Jinak u Triss je to zase rozhodnutí, které se táhne z dvojky. Já jsem v zásadě věrný člověk, tak když jsem se do jí ve dvojce jakože "zamiloval", tak už tehdy jsem to dělal s tou konsekvencí, že jestli se vrátí Yennefer, tak s ní je konec. A taky jsem se o tom celkem dlouho rozhodoval. A když jsem se jednou rozhodl, tak bych si chtěl za svým rozhodnutím stát. Žel bohu, scénárista dělá z Geralta schizofrenika.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 6. června 2015
  • tak co lidi...Triss nebo Yennefer ? :D
  • Jde nějak očistit Skjollovo jméno? Promluvit s jeho matkou nebo s Astrid? To co se stalo v té zahradě, zase podupalo uplně vše.
  • @DanielSvatoš četl jsem knihy, a knižní Yennefer je mi mnohem sympatičtější než knižní Triss. Takže za mě jednoznačně Yennefer.
  • Já pro udržení tradice jsem také pro Yennefer.

Pro zajímavost, jak jste se rozhodovali v úkolu Lesní duch (Woodland spirit) ?
  • @Blackfish: Tam jsem se ještě nedostal. Já se teď mořím s královským grifem, protože chci tu zatracenou überzbroj. :-)
  • já dám přednost asi taky Yennefer protože to tak proste ma být podle me ale kdybych volil čiste podle sebe tak ani náhodou :)
  • Ale já nevolím Yenn protože "je to tak v knize", ale proto, že je mi prostě o dost sympatičtější.
  • ale já netvrdil že ty ji tak volíš to ja ji zvolím kvůli tomu
  • @Velbloud

Tak teda ta uberzbroj mě zklamala, tedy tím, že jsem si ji nemohl oblíct... a tím že si ji nechci oblíct už z přesvědčení.... stavím si zbroj kočky, čekám na to abych měl level na další vylepšení a uvidím.
  • upraveno 8. června 2015
    @Velbloud Tak se mi podařilo aby Triss neodjela, milostná scéna v majáku a je do mě zakoukaná :-) Už je ruka v rukávě :-)

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.