Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1125126128130131172

Komentáře

• @velbloud Tak jsem se k ni vrátil a dodělat všechny otazníky. Jen ty topivce v jezeře jsem nedal, maj velkej lvl.

Ale jak říkáš, raději q řešit hned. Ono to bylo už ve dvojce, když jsi s q otálel, tak se mohlo stát, že jsi ho už nesplnil.
  • Právě jsem přibil do Velenu/Valenu, nebo jak se ta třetí lokace jmenuje. Musím říct, že to pro mě byl docela šok.
    Vzhledem k velikosti první lokace a hradu ve Wizimě jsem si říkal: "Ale jo, tak když Novigrad a Skelige bude tak veliké, tako první lokace, tak to bude celkem v pohodě". Velikost a rozmanitost Velenu mi vyrazila dech. :-)
  • Včera jsem po splnění úkolů a otazníků v Bělosadu vyrazil do Velenu, pro mě druhá lokace, když nepočítám audienci u císaře. No a byl jsem na tom dost podobně, neskutečně obrovský. První co mě napadlo "to nemůžu nikdy všechno projít" :-D . V Novigradu a Skellige jsem ještě nebyl, tak nevím jak je to velký
  • @Dlady: Já taky ne. Velen počítám jako třetí lokaci s Wizimou včetně...
  • Wizima byla jen návštěva u Tywina viď ?
  • @Dlady: Jo, a za trest jsem to tam Nilfgarďanům pořádně vybílil. Ani kytičku jsem jim tam nenechal.
  • už mám trochu problém jsem doma-hraju zaklínače, jsem v práci-přemýšlím o zaklínači, spím- zdá se mi o zaklínači :D
    je to psycho a ty sny byly ze začátku dobré radši ani nebudu povídat co ale staly se z toho noční můry :)

• Tak nevím jestli to hraju tak blbě, ale v mém podání platí heslo, že kam Geralt stoupne, 100 let tráva neroste. Už jste narazili na Johnyho? Zatím moje nejoblíbenější postava.
  • Hele nevím ,asi ne. Snažím se plnit vedlejší úkoly a zatím jsem stále ve Velenu.
    o víkendu jsem marně bojoval s půlnočnicí, s tou Janinou. A zatím bez úspěchu. Ale musím zkusit na ní jít až bude zatažená obloha, podle bestiáře se silně nedoporučuje na ní chodit s jasným měsícem na obloze.

Chytli jste tu hlášku ve sklepních u Krvavého barona ? Baví se tam dva strážní a : " Bring out the Gimp. Gimp is sleping ..... :-)

Jinak jsem z toho zatím moc nadšenej :-) A Gwint ej taky super :-)
  • @Dlady: Hlášku s Gimpem jsem neslyšel, zato jsem ho viděl.:-)
    A na Gwint by to chtělo udělat regulérní multiplayer. Jako alternativu k Heartstone....
  • To je divný, protože když na ní jdu dopoledne a chci u ohně spálit dopis, tak mě Geralt sám řekne že se neobjeví a hned na mě vyskočí meditace.
    Taky používám Irden + měsíční petardu + olej a potíky, ale jde to sakra ztuha. Navíc po chvilce potvora vyvolá 3 přízraky a i když je zabiju co nejrychleji, tak se skrze ně léčí.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Velbloud to asi hraje na turistickou obtížnost :-P
  • @Montezuma3: A já se za to nestydím. :-) Hraju na tu druhou nejlehčí. Vycházím z předpokladu, že když se u každé potvoru nezaseknu na půl hodiny, tak to ve výsledku dohraju dřív a vzhledem k tomu, že i tak je času málo, tak mi jde spíš o to vidět příběh, než se opájet dobrým pocitem z vlastní šikovnosti.
    Jo a kromě toho jsem hráč na baterky...
  • Ale na druhou stranu je pravda, že poctivě čtu kdejaký odhozený papírek.
  • Počkej on tam někde Gimp je ? :-) Toho jsem minul :-)

A Gwint je parádní, možná se mulťáku dočkáme :-) Můj osobní cíl je pozbírat všechny karty :-)
  • Menší bug :-D

• @Velbloud Tak se mi včera povedlo skolit Janinu :-) A bylo to opravdu tím počasím. Zkusil jsem to když byla zatažená obloha a déšť, no a šla dolů skoro sama
  • @Everett_Young: Škatule škatule, nebo jak se jmenoala ta hra, kde si po skončení písničky musíš sednout a o jednu míň židlí.

@Dlady: Congratulation. Já až do víkendu nedám ani ani hodinu. Práce je moc a teho času nejní.
  • @Velbloud Děkuji :-)

Já se na to těšil snad rok, takže ten čas si teď udělám, sice tak že se k tomu dostanu v 9 večer a sedím u toho do jedné. Pak ale ty rána v práci :-) Ale člověk se musí obětovat :-) Navíc to byl jeden z hlavních důvodů pořídit ps4
  • @Dlady: Já si kvůli tomu koupil nový notebook. Pravda, trošku v tom hrálo roli, že jsem si chtěl zahrát alfu Kingdom Come. :-) Btw, osobně očekávám, že až vyjde plná verze, bude dosahovat minimálně podobných produkčních hodnot, jako zaklínač. Myslím si, že se hodně prozradí v polovině června, až vyjde patch se souboji.
    Já si včera koupil novou grafárnu a Zaklínače jsem k tomu dostal zdarma. :-o
    Nejspíš mě teď čeká několik probdělých nocí. :-k
  • @Montezuma3: Nebo několik týdnů probdělých nocí. Pokud se budeš kochat výhledy. Jakou grafiku jsi si koupil?
    GTX 970
  • Tu mám taky, akorát Mkovou verzi.
    Mkovou = MSI ?
    upraveno 26. května 2015
    Jo aha, notebooková verze. :roll:
    @Velbloud Jen tak ze zvědavosti, kolik tě ten noťas stál? Vešel jsi se pod 100 táců?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.