FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
U všech "hanlivých" názvů je vybrána nějaká blbost a prostě se používá (např. Mechováci, Pernikáři...)
Kazda prezyvka ma predsa svoju historiu a mali by ju poznat ti, co ju pouzivaju, hlavne tym hanlivym sposobom ;)
Inak ten pražak volal moraváka dosť vtipne "Pauzák" pretože vraj pochádzal z pauzy ktorá sa nachádza medzi Slovenskom a Českom.
Ale tu nie je ani jeden?
Na tvoje otazky - este som nepocula slovo čobol, takze nie, nehovorime si tak. Tak ako vy pouzivate co bylo, my pouzivame co bolo, ale za to vam predsa nehovorime cobylaci, ci nie?
Důvod čoboláků je ten, že říkáte čo bolo.
To, že nám neříkáte cobyláci s tím nemá nic společného. Stejně jako se používá čehůni a nepoužívá se slo(hůni). Na tom není nic k divení se. V ČR taky už dávno není Josef nejčastejší jméno, ale Pepíci budeme nevždy.
Cehuni aj Pepici su od niecoho odvodeni.
Mam preto pocit, ze dovodom cobolakov preto moze byt nieco konkretne, napr. Cierni baroni, lebo hovorime aj kde bolo, kam ides, korytnacka, tava a cucoriedka a cucoriedkari nam nik nehovori :)
Ale ja tiez nepoznam nikoho, kto hovori Pepici. Asi nechodim casto na zapasy :)
Tak teda mame vitaza.
Dik ;)