@svoa00 cokoliv je lepší, než to co provedli s Melisandrou v seriálu, ač ji nemám ráda, tak degradovat ji na lacinou běhnu jejíž nejvyšší moc spočívá v odhazování oblečení, mi přijde už trochu moc. Navíc postaršení jí taky neprospělo a Carice je v té roli otřesná.
@svoa00: Jako Mel tam nevypadá špatně, ale v knize se snad popisuje jako rudovlasá, nikoli rusovlasá... jako fakt bych si představil vlasy nepřirozeně rudé (Magic...) a stejně tak hadry mají připomínat "tančící plameny ohně"... nějak nevím proč, ale stejně jako v seriálu mi přijde, že barevně lepší šety na Mel má Cersei... (u té bych naopak čekal tmavější odstín... jakou mají vlastně Lannisteři barvu v erbu?)
@Dreamer Nevím, mě přijde zrovna obsazení Melisandry celkem dobré (to že z ní scénáristé udělali děvku není chyba Carice). V knize jsem nějak přehlédl že jí má být kolem dvacítky a představoval jsem si jí zhruba nějak takhle. Něco po třicítce, s hlubším hlasem, pořád ještě hezká a hodně charismatická (takovým tím způsobem že si dokáže každého omotat kolem prstu). A podle mě přesně tohle Carice splňuje.
Komentáře
Nějak to ve mě vyvolává spoustu otázek :D
Hlavně aby jí to neuklouzlo, mohla by si spálit zadek...
http://www.washingtonpost.com/graphics/entertainment/game-of-thrones/