Jéé, Hannibal Lecter se zkřížil s Mad Maxem :D A ten hokejista na druhym obrázku je mi taky povědomej, ale nějak si nemůžu vzpomenout. Nějakej Švéd, nebo Fin, žejo?
Val tam nikde není, to poslední má být Dany (i když nemá bohužel fialový oči) a Drogo :) tak to bylo v popisku, i když nevím jestli ho na deviant art přidal sám autor nebo si ho od někoho "vypůjčil" a pojmenoval po svém. Je těžké se tam v tom binci vyznat.
aha, tak v tomhle případě zůstávám radši u seriálového zobrazení Droga. tohohle Stevena Seagala jsem považovala za Valina padlého manžela z řad Divokých (nevzpomenu si na jméno) a orly se mi, nevím proč, asociují spíš s Divokými než Dothraky. no už se mi ten obrázek nelíbí :D mohlo mě trknout při pohledu na to, jak jsou nalehko oblečení.
@červ Sansa s tím psem, to je jako Sandor? To je teda děsně zoofilní :D Ta Cersei má něco za lubem, ale není to tak opovrženíhodné jako si představuju.
Komentáře
A ten hokejista na druhym obrázku je mi taky povědomej, ale nějak si nemůžu vzpomenout. Nějakej Švéd, nebo Fin, žejo?
EDIT: Dany má bič, tak to má být :dance: