Každopádně ta zima by tomu seděla daleko více, takže bych se vůbec nezlobil, kdyby druhou sérii opravdu stihnuli nacpat do zimy :) Bylo by to navíc pro HBO nejlepší, protože by měli jejich 4 hlavní sériály rozesety pěkně přes všechny 4 roční období :) (Akorát by to nesmělo být na úkor kvality, ta snaha to spíchnout co nejrychleji, kvůli změny termínu vysílání)
To já vím, ale chtěl jsem vědět, koho si pod tím pojmem představuje. Obyvatelé Gondoru byli značně různorodí, pokud by měl na mysli vzhled, jako měl Aragorn nebo Faramir, tak bych spíš volil typ númenorejec.
Každopádně bych se vůbec nedivil, kdyby skřetice Aragorna zažalovala u okresního mordorského soudu pro neplacení alimentů. I když možná i na ní příjde sociálka pro zanedbání povinné péče, přece jen byl Sandor v dětství šikanován, dokonce utrpěl trvalé zranění...
No je to jen moje soukromá domněnka - aby byl co nejvíc vzhledově podobnej Robbovi. Už GRRM nedávno povídal, jak se těší, až na plakátech v dívčích pokojíčcích vystřídají Robb a Jon ty týpky ze Stmívání či odkaď. Asi bude tahle rovina v seriálu vyzdvižena...
Jo, to by mohlo být dobré. Už se těším na věci, které v seriálu budou a v knize třeba vůbec nebyly, nebo třeba jen naznačeny. Ten vztah Robb - Jon jakožto bratrů byl v sáze jen na začátku, pak se jejich cesty rozdělily. Těším se na tu scénu, kdy si oba hrají a bojují spolu a Jon vykřikne: "Já jsem pán Zimohradu!" a Robb se zarazí a vypadne ze hry a udiveně řekne: "Ale to nemůžeš. To budu já."
To je moc hollywoodský a prvoplánový. :-) Navíc i v seriálu se ty cesty rozdělí brzo, ale kamera je dokáže dobře spojit i na míle daleko, to je ta výhoda.
Komentáře