Průběh natáčení

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
15681011

Komentáře

• upraveno 10. prosince 2010
    Každopádně ta zima by tomu seděla daleko více, takže bych se vůbec nezlobil, kdyby druhou sérii opravdu stihnuli nacpat do zimy :) Bylo by to navíc pro HBO nejlepší, protože by měli jejich 4 hlavní sériály rozesety pěkně přes všechny 4 roční období :) (Akorát by to nesmělo být na úkor kvality, ta snaha to spíchnout co nejrychleji, kvůli změny termínu vysílání)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. prosince 2010
    Jaime je složitá postava... Ale stejně, ikdyž si mne získal svými flashbacky v Králově přístavišti, pořád mu neodpustim Brana, mýho oblibence :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mám pocit že myslí muže Západu.. Neboli Muže Gondoru s Pána Prstenu :-)
    To já vím, ale chtěl jsem vědět, koho si pod tím pojmem představuje. Obyvatelé Gondoru byli značně různorodí, pokud by měl na mysli vzhled, jako měl Aragorn nebo Faramir, tak bych spíš volil typ númenorejec.
    Myslím typické, smíšené gondorské obyvatelstvo, ne přímo nůmenorejce (na to je moc ošklivý) ale... Dejme tomu dítě Aragorna a skřetice? :D
    Fůůůj...chudák skřetice. Otec jejího dítěte jí podvádí s elfí princeznou. :-D
    Půlelfí co si pamatuju ne? :-D to už neni pro skřetici zas tak hrozný
    Každopádně bych se vůbec nedivil, kdyby skřetice Aragorna zažalovala u okresního mordorského soudu pro neplacení alimentů. I když možná i na ní příjde sociálka pro zanedbání povinné péče, přece jen byl Sandor v dětství šikanován, dokonce utrpěl trvalé zranění...
    Myslíte, že měla ta šikana rasový podtext? Gregorův tatíček byl takový spořádaný sklaní obr a... Hanba mluvit!
    No je to jen moje soukromá domněnka - aby byl co nejvíc vzhledově podobnej Robbovi. Už GRRM nedávno povídal, jak se těší, až na plakátech v dívčích pokojíčcích vystřídají Robb a Jon ty týpky ze Stmívání či odkaď. Asi bude tahle rovina v seriálu vyzdvižena...
    Doufám, že to Martin myslel jako vtip. Ale poslední dobou se už začínám obávat o jeho příčetnost.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Co se týče Jona, ten podle mě líp odpovídá postavě v rozhovorech než ve scénách přímo ze seriálu.
    Mně i v rozhovorech přijde moc hodný a měkký.
    Jo, to by mohlo být dobré. Už se těším na věci, které v seriálu budou a v knize třeba vůbec nebyly, nebo třeba jen naznačeny. Ten vztah Robb - Jon jakožto bratrů byl v sáze jen na začátku, pak se jejich cesty rozdělily. Těším se na tu scénu, kdy si oba hrají a bojují spolu a Jon vykřikne: "Já jsem pán Zimohradu!" a Robb se zarazí a vypadne ze hry a udiveně řekne: "Ale to nemůžeš. To budu já."
    To je moc hollywoodský a prvoplánový. :-) Navíc i v seriálu se ty cesty rozdělí brzo, ale kamera je dokáže dobře spojit i na míle daleko, to je ta výhoda.
  • upraveno 11. prosince 2010
    Seriál jsem viděl jen pár dílu a upřímně mne u toho držela jenom zpovědnice :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.