Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1272273275277278581

Komentáře

• @Krisa aha =D takže se to blíží masáži mozku kladivem
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer No možná by bylo jednodušší (a bezpečnější???) se tím kladivem do břicha taky rovnou křápnout... :D
  • Předpokládám, že masírovat vaječníky tímhle způsobem, by tě mohlo napadnout až po provedení masáže mozku kladivem :D
    Třeba by to byla celotělová důkladná relaxační masáž :D
  • Mne sa paci, ako su matky presvedcene, ze autizmus je z ockovania. To je ako keby s autizmom spajali kukuricne chrumky, lebo ved kazde dieta, ktoremu diagnostikovali autizmus ch predtym aspon raz jedlo!

U nas na dvore je taka militantna matka - svojim detom nedovoli jest bielu muku, ziadne sladkosti (vysvetluje im to tak, ze sladkosti su iba pre dospelych a oni to musia akceptovat, hlavne ked vidia tu moju dusit sa na dvore buchtou a zvysnymi salonkami zo stromceka), ziadne kravske vyrobky, krimi ich iba kozim mliekom a syrmi
  • upraveno 10. března 2015
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Nechci nikoho soudit,to v žádném případě, ale nějak se mi nezdá, že by to nevinný člověk tak rychle vzdal. Tím neobhajuji postup úřadů. Neznám podrobnosti. V každém případě se jedná o tragédii a velice smutnou záležitost.
  • @flanker.27 Na tomhle je nejhorší, že taková kauza zničí člověku většinou společenský život, bez ohledu na to zda to udělal nebo ne. Sebevraždě se pak moc divit nedá...
  • Chudinky eko/bio matky, ty musí škytat.
    Jako největší zvrhlost mi připadá nedávat dětem např. sladké a rodiče si klidně tu čokoládu dají i před dětma (znám takové případy). A přiznávám, že naše obludy sladké jí, ale snažím se nějak minimalizovat množství, ovšem popravdě jakmile děti vlezou do školky jde kontrola stranou.

Očkování: mám pocit, že jeho odpůrci si neuvědomují jednu věc. Existujou děti, které očkované být v danou chvíli nemůžou a je chrání pouze to, že ostatní očkování jsou a nemoci se přenášejí hůř. Když se tu zmiňoval ten černý kašel, znám případ, kdy ho do rodiny přitáhla neočkovaná holčička a nejvíc to odskákala jeji úplně malá a tím pádem ještě nenaočkovaná sestřenice.
    upraveno 10. března 2015
  • Záleží to na asi na člověku zatímco jeden to zabalí druhý by se třeba snažil zuby nehty bojovat a prokázat svoji nevinnu, přijde mi škoda aby to nevinný člověk takhle jednoduše vzdal a nesnažil se bojovat, aby mohl dál zůstat se svojí rodinou a vychovávat svoje děti. Mně by třeba právě ta nespravedlnost dávala sílu a hnala by mě dál.
  • flanker: Nevím, co vidíš zvláštního na spojce ale. Ale tak každý máme rád něco jiného. Pouze jsem vznesl maličkou úvahu k danému případu. Netvrdím, že to ten člověk udělal nebo neudělal.
  • myslím, že ti, co je mají "někde v lednici" ;-) to kvůli bezpečnosti moc nerozřikujou
    @Chmur Ale je krásná spojka odporovací, lidi jí užívají často, třeba když se nejdřív nějak vymezím, aby má pozdější úvaha byla správně pochopena. Takové "nejsem rasista, ale", to je přece hezké a já obdivuji ohebnost jazyka :D
  • někdo říká, že co řekneš před "ale" se nepočítá :-D
  • @Krisa: Chápal jsem že jde o hyperbolu,... nicméně jsem se snažil naznačit, že divné je nejen "jíst jen tofu", tak "nejíst tofu jen proto, že nechci patřit mezi takové podivíny". Obojí je o ideologii a ta je ve své podstatě vždy to největší zlo. Proti tomu říct, že to nejím, protože mi to nechutná je OK... :o) Nejím rajčata!!!
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/363876-trinactilety-francouz-padl-v-radach-islamskeho-statu.html

Muslimská rodina, která bydlela ve Štrasburku a nejspíš (vzhledem k jejich preferencím) se účastnila tamních nepokojů. Starší bratr se přidal k ISIS a když umřel, jeli vyzvednout jeho tělo (všichni) a přidali se taky k ISIS. Všichni tři synové jsou aktuálně mrtví. Budu zrůda a řeknu - umřel tu třináctiletý Francouz, tragický den pro zem galského kohouta :spike:
  • @svoa00: Nevím, mě tam spíše zarazilo, že zdroj z ISIS prohlásil něco, s čím můžu 100% souhlasit "Tato zpráva mě potěšila." :o)
    Jinak, bez té "trochy černého humoru" - lepší tam, než kdyby se odpálil na Václaváku a jesli si takovou smrt (va službách ISIS) přál, budiž mu přáno.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ak teda čisto teoreticky z genofondu radikálne odstránime všetkých extrémistických islamistov, budú spokojní oni, že sú s Alláhom, aj my, že sme v bezpečí. V podstate sú naše ciele rovnaké...
  • @Ugla nevím nakolik se pořádky, které plánují zavádět fanatici z ISILU, líbí tamním obyvatelům, kteří hromadně prchají...třeba do Evropy.
  • @Dreamer Třeba do Evropy kde vystudují vysokou školu a odjedou zpět bojovat za ISIL =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.