Má vôbec niekto ten "pařez"? Ono to asi fakt bude spolu s tou kvetinou.
:D Inak som si rozklikol jedno dielo, hodil tam zopár z kníh dole v podobných a dve z nich sa trafili s niečím ešte zakrytým (+ jednu z nich už som mal a bola odkrytá) :D
Ehm... Tentokrát som našiel pod odporúčaným ku jednomu klasickom všetkých 6 zhod z toho dve som už mal... Neviem, či to tak Martinus robil naschvál, že tie diela sú prepojené nejakým kľúčom, ktoré používa aj ten odporúčací systém.
@Denebola u uhádnutých knížek máš odkaz na jejich e-shop "Více o knize", tam u toho titulu nabízí další knihy (které si prý zákazníci kupují s tím), tak se vyplatí prověřit tyhle navrhované knížky
@Montezuma3 Ja som si chcela aj tak urobit vylet do knihkupectva, kde je cely obraz zverejneny. Teraz sa tam aspon nemusim trepat s kocikom :) @Lara neviem to najst, daj link pls
@Everett_Young Tak ja nosim po kapsach len drobne do automatov na listky, ale nenosit kreditku bude problem :anxious: Ale mam nastastie darcekovu poukazku na 10 eur :)
Komentáře
:D Inak som si rozklikol jedno dielo, hodil tam zopár z kníh dole v podobných a dve z nich sa trafili s niečím ešte zakrytým (+ jednu z nich už som mal a bola odkrytá) :D
Ehm... Tentokrát som našiel pod odporúčaným ku jednomu klasickom všetkých 6 zhod z toho dve som už mal... Neviem, či to tak Martinus robil naschvál, že tie diela sú prepojené nejakým kľúčom, ktoré používa aj ten odporúčací systém.
A jak že to děláte s těmi tipy na martinus.cz?
@Lara neviem to najst, daj link pls
Ale mam nastastie darcekovu poukazku na 10 eur :)
Edit:tak este 5 :). Dala som ten lavy dolny roh