To je zajímavé. já jsem tam ty židle napsal a ono mi to odhalilo úplně něco jiného, co s tím nijak nesouvisí a židle zůstali jako neuhodnuté. Asi nějaká chyba nebo co. :-k
Aha, tak on je rozdíl v tom, jestli se to napíše slovy nebo číslovkou :D
Já pořád nepobírám koně, židle, bouřkovej mrak (nevím jestli patří ke koním),pařez, vedle pařezu kytka, červená košile, měsíc s dělem, kniha s hroby, pára vedle švejka, vlajka a hamburger. Mam uhádnuto 31 :-k
@Montezuma3 No, skúšal som dať Sawyera (ten tuším cestoval s černochom), toho mi nevzalo, medzitým som sa dostal od Kichota skrze ďalšie klasiky v učebnici a zopár kníh, o ktorých existencii som ani nevedel a zrazu už som na 29 :D
@Jitka Aj pri tej gebuli som dal bodku ako poradové číslo a neuznalo, tak mi napadlo, že to asi nemá byť poradové číslo, tak som dal bodku preč a vzalo to.
Na tie stoličky sa nechytám. Dal som aj slovo aj číslo koľko stoliček tam vidím, aj s podst. menom aj bez a furt nič.
Komentáře
Aha, tak on je rozdíl v tom, jestli se to napíše slovy nebo číslovkou :D
Mam 39
@M1on to není pára, to je kouř ze švejkovy fajfky, tím se nemusíš vůbec zabývat :-)
nečekal.
Na tie stoličky sa nechytám. Dal som aj slovo aj číslo koľko stoliček tam vidím, aj s podst. menom aj bez a furt nič.